Днес разбрах, че селекция за около 1 милион лева е скъпа

и то ще бъде около 1 ако се вземе някакъв чужденец, а досега я има 500 хилки, я не

За тия пари са взети 4 играчи. В коя нормална държава за 250 хиляди евро ще имаш 4ма, като очакваш от тях да спечелят титлата ? Единия играл до преди 2 години в Козлодуй, другия бил наш юноша, ама не успял да пробие в какъвто и да е италиански отбор и се върнал да играе във Враца, третия го взимаме, защото преди 1 година ни бил вкарал гол, а и бил българският Бейл, което за сефте го чувам

, а последния не го и знам, но си мисля, че Херо ни е метнал

Поне според мен предвид селекцията и програмата шансовете ни за титла не са особено добри, освен ако не се промени коренно играта, защото есента в защита бяхме дърво, халфовете ни не могат да вържат 3 последователни паса, а добре че имаме един застаряващ национал на африканска държава, която не знам къде се намира точно, който ни измъкна в доста мачове. След има няма 4 месеца ще кажем дали е успешна селекцията или не, защото някъде по това време ще знаем за какво ще се борим, а именно за титла или за тройката и да се надяваме на успешно участие в ЛЕ