ralka_levskarka написа:П.С. не знам дали някой помни, но след Сараево бях единствената, която ви каза да се успокоите, Левски ще бъде променен и ще има ОГРОМЕН шанс за титла![]()
Променен през първият или вторият полусезон? Огромен шанс?! Сериозно ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:П.С. не знам дали някой помни, но след Сараево бях единствената, която ви каза да се успокоите, Левски ще бъде променен и ще има ОГРОМЕН шанс за титла![]()
Rivaldo10 написа:ralka_levskarka написа:П.С. не знам дали някой помни, но след Сараево бях единствената, която ви каза да се успокоите, Левски ще бъде променен и ще има ОГРОМЕН шанс за титла![]()
Променен през първият или вторият полусезон? Огромен шанс?! Сериозно ли?
sin4ec написа:Поздравления на синьото ръководство за трансферната политика! През зимата е в пъти по-добре да се вземат българи, които бързо ще се адаптират. Още повече са млади и перспективни момчета, с опит в А група. От България на практика няма какво друго да вземем, доколкото Литекс не желае да продава. Оттук нататък един конструктивен халф-чужденец и смятам селекцията за приключила. Явно са преценили, че ще правят българска защитна двойка-доста чужденци се извървяха там без особен успех. Останалото е тренировки до откат. Това е.
ralka_levskarka написа:И през двата сезона, казах, че няма да е това, което беше срещу Сараево. Имаше хора, които ми се изсмяха и казаха, че Левски няма да е в тройката![]()
![]()
Rivaldo10 написа:ralka_levskarka написа:И през двата сезона, казах, че няма да е това, което беше срещу Сараево. Имаше хора, които ми се изсмяха и казаха, че Левски няма да е в тройката![]()
![]()
Двата полусезона искаш да кажеш. Ами през есенният нямаше почти никаква промяна. Имахме 2-3 наистина качествени мача, 1-2 не лоши и всички друго си беше меко казано посредствено. Дано да видим поне през вторият промяна, а шансовете ни за титла изобщо не мисля, че са огромни. Аз писах, че трябва да имаме поне 3-5 точки преднина заради лесната ни прогама, за да имаме шанс за титлата. Ние сме на 1 точка зад Лудогорец и си мисля, че шансовете са ни всякакви, но не и огромни. Естесвено ще се надявам да сме шампиони, докато имаме теоритичен шанс за нея.
Rivaldo10 написа:ralka_levskarka написа:И през двата сезона, казах, че няма да е това, което беше срещу Сараево. Имаше хора, които ми се изсмяха и казаха, че Левски няма да е в тройката![]()
![]()
Двата полусезона искаш да кажеш. Ами през есенният нямаше почти никаква промяна. Имахме 2-3 наистина качествени мача, 1-2 не лоши и всички друго си беше меко казано посредствено. Дано да видим поне през вторият промяна, а шансовете ни за титла изобщо не мисля, че са огромни. Аз писах, че трябва да имаме поне 3-5 точки преднина заради лесната ни прогама, за да имаме шанс за титлата. Ние сме на 1 точка зад Лудогорец и си мисля, че шансовете са ни всякакви, но не и огромни. Естесвено ще се надявам да сме шампиони, докато имаме теоритичен шанс за нея.
ralka_levskarka написа:Rivaldo10 написа:ralka_levskarka написа:И през двата сезона, казах, че няма да е това, което беше срещу Сараево. Имаше хора, които ми се изсмяха и казаха, че Левски няма да е в тройката![]()
![]()
А бе както много хора превъзнасят Лудогорец шансовете са ни добре, на 1т. сме зад тях. Трябва да вземем трудните гостувания и тях да ги бием, което мисля, че ще стане. Иначе естествено и аз искам да сме шампиони, имаш да ме черпиш
Parmalat написа:
Битката за титлата ще се реши в преките двубои между тези отбори- Левски,Лудогорец,ЦСКА,Ботев Пд,Литекс,Черноморец и Локомотив Пд.
sin4ec написа:Parmalat написа:
Битката за титлата ще се реши в преките двубои между тези отбори- Левски,Лудогорец,ЦСКА,Ботев Пд,Литекс,Черноморец и Локомотив Пд.
Да, но ние сме гости на последните четири... С ЦСКА си е дерби, не се знае. А Лц са домакини на всички, освен Левски и ЦСКА. Така че шансовете ни не са никак огромни!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост