Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 17:22

ivan56 написа:
Parmalat написа:Като имаме 50 милиона задължения трябва да се чистят по някаква схема или отбора се закрива и се създава нов който почва от долните дивизии.Аз искам да имаме отбор,а футболистите са временни!!!

А бе то ясно че имаме задължения ама защо да продаваме под цената на даден играч.След като ти трябват пари продаваш играча за сумата а не да вземаш куци коне като част от сделката

Как да го продадеш някъде другаде като няма интерес за него,а пари трябват.

"Пари трябват,действайте!"
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 17:27

Parmalat написа:Искам си Акаунта стига с това черногледство.Сега ни трябвяат пари и продаваме това е.Аз съм сигурен че отгбора ни пак ще мачка.Пламен Димов е изиграл точно 17 мача за Черноморец за 2012 година като последния полусезон е титуляр.Гледам че Орачев е добавен при новите в Уикипедия мисля че е наш юноша.Няма как да имаме претенции сега и ще продаваме като ножа е опрян до гърлото.

Що черногледство бе приятелю ... съвсем реални неща пиша . Добре , да го погледне от твоя гледна точка . Клуба е закъсал , трябват пари . Какво се прави :
1. Венци Христов струва поне 200 000 евро - оставен да си тръгне .
2. Румен Трифонов - освободен , а можеха да му се вземат поне 100 000 лева .
3. Дани Младенов - същата работа . Дори в момента може да си позволи да си избира отбор .
4 . Пламен Димов - Черноморец със сигурност можеше да го продаде за поне двойно по--висока цена . Освен всичко е и младежки национал .
Само от тези четиримата клуба ( който отчаяно се нуждае от пари ) губи поне 400 000 евро .
Колкото до ножа , той е опрял още от 2007-а година насам ... откакто се видя ясно , че клуба се източва . Искаш ли да ти изкарам цифрите да видиш , че разликата между това което клуба е изхарчил при Балъков , не е много по-висока от това което е изхарчено при Херо . При този начин на ръководене на клуба ( думата е източване ) , при престъпното бездействие от страна на общината ... е въпрос на време клуба да бъде закрит . И никакви продажби на играчи няма да оправят положението . Всъщност обявената вече тотална разпродажба на всички титуляри ( Херо каза че ще се продаде всеки за който има оферта ) , на ми поне ми подсказва едни много неприятни новини в края на месеца . Или в началото на другия .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 17:35

Parmalat написа:Като имаме 50 милиона задължения трябва да се чистят по някаква схема или отбора се закрива и се създава нов който почва от долните дивизии.Аз искам да имаме отбор,а футболистите са временни!!!

По мои сметки трябва да са към 55 млн. , ама като излезе одита ще се разбере с точност ... Но нали се сещаш , че като се закрие този клуб , някой ще прибере стадион Черноморец . Къде ще играе новосформирания клуб ? Пак ли ще плаща по 2,5 млн на година за наеми на стадион и тренировъчна база ? ;)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 яну 2013 17:40

В Черноморец всеки си приказва каквото си иска.Единия път ще продадем най много двама трима след пет дена за всеки за който има оферта ще бъде продаден.То положението ни е ясно че без да продаваме няма да оцелеем ама поне да излезе ида се каже така така.А не през пет дена ще продаваме ,няма да продаваме.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 09 яну 2013 17:46

Това си е работа на ръководството и на Херо , няма какво да умувате ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 09 яну 2013 17:54

Продължаваме със селекцията , сега ще чакаме чужденци ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 17:56

ivan56 написа:В Черноморец всеки си приказва каквото си иска.Единия път ще продадем най много двама трима след пет дена за всеки за който има оферта ще бъде продаден.То положението ни е ясно че без да продаваме няма да оцелеем ама поне да излезе ида се каже така така.А не през пет дена ще продаваме ,няма да продаваме.

То ако вземем да гледаме какво е казвал Киряков ... пък и Херо , а после говорят точно обратното , ще трябва да отворим една специална тема за лъжите на ръководството :mrgreen:
Но като цяло си прав . Не може да гледаш в очите хората и да ги лъжеш нагло . Без да изпитваш дори и най-малкото неудобство . Без да се съобразяваш , че тези хора са феновете на отбора ... Че те много добре знаят какво е положението . И всичкото което искат е едно честно отношение . Само преди 2 седмици се говореше за не повече от 2 -3 продадени , и за атака на места даващи право на участие в евротурнирите . Киряков като ги плещеше тия глупости още лятото ме напушваше на смях . Вече дори не ми е и смешно . Само ми е интересно колко ниско може да падне . Единствено ми е болно , че Херо е част цялата схема . Дори и да го прави поради липса на избор .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 17:58

Ivo-Chernomoretz написа:Продължаваме със селекцията , сега ще чакаме чужденци ;)

Чи кък ... нали трябва да има какво да се изкара на сергията лятото :mrgreen:
п.п Ако има отбор тогава де 8-)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 09 яну 2013 17:58

Ivo-Chernomoretz написа:Това си е работа на ръководството и на Херо , няма какво да умувате ;)

Точно от тая "работа" на ръководството ,Бургас е на път да изгуби може би най-големия спортен комплекс в страната. Мисля че дните му са преброени(на комплекса)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 18:01

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Това си е работа на ръководството и на Херо , няма какво да умувате ;)

Точно от тая "работа" на ръководството ,Бургас е на път да изгуби може би най-големия спортен комплекс в страната. Мисля че дните му са преброени(на комплекса)

Дано грешиш , макар че ръководството усилено работи по въпроса

Върни се в “Черноморец”