Parmalat написа:Искам си Акаунта стига с това черногледство.Сега ни трябвяат пари и продаваме това е.Аз съм сигурен че отгбора ни пак ще мачка.Пламен Димов е изиграл точно 17 мача за Черноморец за 2012 година като последния полусезон е титуляр.Гледам че Орачев е добавен при новите в Уикипедия мисля че е наш юноша.Няма как да имаме претенции сега и ще продаваме като ножа е опрян до гърлото.
Що черногледство бе приятелю ... съвсем реални неща пиша . Добре , да го погледне от твоя гледна точка . Клуба е закъсал , трябват пари . Какво се прави :
1. Венци Христов струва поне 200 000 евро - оставен да си тръгне .
2. Румен Трифонов - освободен , а можеха да му се вземат поне 100 000 лева .
3. Дани Младенов - същата работа . Дори в момента може да си позволи да си избира отбор .
4 . Пламен Димов - Черноморец със сигурност можеше да го продаде за поне двойно по--висока цена . Освен всичко е и младежки национал .
Само от тези четиримата клуба ( който отчаяно се нуждае от пари ) губи поне 400 000 евро .
Колкото до ножа , той е опрял още от 2007-а година насам ... откакто се видя ясно , че клуба се източва . Искаш ли да ти изкарам цифрите да видиш , че разликата между това което клуба е изхарчил при Балъков , не е много по-висока от това което е изхарчено при Херо . При този начин на ръководене на клуба ( думата е източване ) , при престъпното бездействие от страна на общината ... е въпрос на време клуба да бъде закрит . И никакви продажби на играчи няма да оправят положението . Всъщност обявената вече тотална разпродажба на всички титуляри ( Херо каза че ще се продаде всеки за който има оферта ) , на ми поне ми подсказва едни много неприятни новини в края на месеца . Или в началото на другия .