Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 16:49

Ivo-Chernomoretz написа:Е да Левски ни е прекарвал , но Херо си знае работата поне според мен .... Беше казал , че няма да дава играчи на Левски и ЦСКА , но явно това е оферта ;)

Не знам дали е оферта , но Димов трябваше да отиде точно в Левски , без значение дали е имало други оферти . Както искаш така го разбирай ;)

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 09 яну 2013 16:50

Искам си Акаунта написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Искам си Акаунта написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Много добре за Башлиев , Херо го искаше много време !

Приказваш наизуст . Миналата година по това време Херо категорично каза , че от Башлиев футболист не става .

От няколко месеца пък го иска усилено , значи си противоречи , но аз вярвам , че Башлиев ще се наложи ! АЙДЕ АКУЛИ

не знам дали си противоречи ... ама Левски е отбора който е прекарвар най-много Черноморец , когато става въпрос за трансфери . Но въпреки всичко Черноморец продължава да им подарява играчи за смешни пари и да прибира излишния боклук от Герена . Башлиев е пътник още преди да е дошъл ( ако въобще дойде ) . Римен Трифонов е 2 класи на него , ама го освободиха . Че Башлиев ли . Всичко е прах в очите на феновете .

+ 1 !!! Колкото Киров го видяхме в игра .. толкова и този !!! по бездарен футболист няма !!! направиха поредната игра ми се струва ама хаиде ... тази година ще е така . Кои с каквото може ще помага на Геренци !!! От сега се чудя дали има смисъл да си идвам за 1вия кръг ? спокоино ще мога да си пусна Спеис Платинум и по МСАТ ...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 16:56

Devian написа:И защо трябва да привличаме играчи,които са отхвърлени от отбори,при това няколко,по-слаби от нашия :? Нашите юноши с какво са по-лоши от тези посурляци дето не могат да си намерят мястото :?:

Ами защото по правилник , един отбор трябва да има регистрирани определен минимален брой играчи ( 16 или 18 не съм сигурен ) които да са професионалисти . В същото време може използва неограничен брой юноши . Тези ненужните в Етър и в други отбори ще запълват бройката покрай стоката за продаване дето ще се вземе през този трансферен прозорец . Както вече няколко пъти казвам , минимум половината от първия състав ще напусне отбора .
А юношите ... има и добри момчета сред тях . А и имат и един голям плюс - докато не подпишат професионален договор , не получават заплати ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 16:57

tyranta написа:
+ 1 !!! Колкото Киров го видяхме в игра .. толкова и този !!! по бездарен футболист няма !!! направиха поредната игра ми се струва ама хаиде ... тази година ще е така . Кои с каквото може ще помага на Геренци !!! От сега се чудя дали има смисъл да си идвам за 1вия кръг ? спокоино ще мога да си пусна Спеис Платинум и по МСАТ ...

:mrgreen: Ще си на далавера ... имам предвид че във втория случай , удоволствието е гарантирано :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 яну 2013 17:04

Искам си Акаунта написа:
ivan56 написа:Аз само да попитам нещо.Уж ни трябват пари а пък прибираме на Левски ненужните като част от сделката.

Ми нормално ... все пак е Левски , не кой да е отбор ;)

Да ти кажа честно беше ми на пръстите да го напиша ама се спрях. ;) А пък после що се съмняваме за един мач.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 17:07

Искам си Акаунта стига с това черногледство.Сега ни трябвяат пари и продаваме това е.Аз съм сигурен че отгбора ни пак ще мачка.Пламен Димов е изиграл точно 17 мача за Черноморец за 2012 година като последния полусезон е титуляр.Гледам че Орачев е добавен при новите в Уикипедия мисля че е наш юноша.Няма как да имаме претенции сега и ще продаваме като ножа е опрян до гърлото.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 17:08

ivan56 написа:
Искам си Акаунта написа:
ivan56 написа:Аз само да попитам нещо.Уж ни трябват пари а пък прибираме на Левски ненужните като част от сделката.

Ми нормално ... все пак е Левски , не кой да е отбор ;)

Да ти кажа честно беше ми на пръстите да го напиша ама се спрях. ;) А пък после що се съмняваме за един мач.

Е , мен каквото ми е в главата , такова ми е и на езика ( пръстите ) . Нямам притеснения в това отношение . Пък за мача , още тогава го казах ... Ама сега за първия кръг съм сигурен , че мача ще се играе ... дотолкова , доколкото в отбора ще останат футболисти . :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 яну 2013 17:10

Parmalat написа:Искам си Акаунта стига с това черногледство.Сега ни трябвяат пари и продаваме това е.Аз съм сигурен че отгбора ни пак ще мачка.Пламен Димов е изиграл точно 17 мача за Черноморец за 2012 година като последния полусезон е титуляр.Гледам че Орачев е добавен при новите в Уикипедия мисля че е наш юноша.Няма как да имаме претенции сега и ще продаваме като ножа е опрян до гърлото.

То многото пари дето взехме.Нещо от рода кон за кокошка.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 17:13

Като имаме 50 милиона задължения трябва да се чистят по някаква схема или отбора се закрива и се създава нов който почва от долните дивизии.Аз искам да имаме отбор,а футболистите са временни!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 яну 2013 17:19

Parmalat написа:Като имаме 50 милиона задължения трябва да се чистят по някаква схема или отбора се закрива и се създава нов който почва от долните дивизии.Аз искам да имаме отбор,а футболистите са временни!!!

А бе то ясно че имаме задължения ама защо да продаваме под цената на даден играч.След като ти трябват пари продаваш играча за сумата а не да вземаш куци коне като част от сделката
Drunken_Master написа:

Върни се в “Черноморец”