Валери Божинов в Ботев Пловдив?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Re: Валери Божинов в Ботев Пловдив?

Мнениеот botev_plovdlv » 09 яну 2013 16:02

Щом толкова иска да играе при нас и парите не са важни за него-айде от нас да мине ще го вземем.Може пък да потрябва в някой от мачовете за шампионска лига

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 09 яну 2013 16:03

STENLI написа:Някои фенове на други отбори ще получат инфаркт :lol:

Да, всички се страхуват от феноменалния нападател с 5 гола за 5 години.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2013 16:04

Eminem написа:
Parmalat написа:Вярвате или не ето :arrow:

Минути след като от Ботев Пловдив потвърдиха офииално, че започват преговори с Валери Божинов, нападателят даде изявление пред италиаснките медии.

"Защо не? Ботев е един добър вариант, който не трябва да пропускам. Ако наистина ме искат, ще отида да играя там и ще напусна Верона. Парите не са важни за мен, а това да играя редовно", коментира Божинов пред "TMweb".

Явно никой друг не го иска... :(

дали никито знае, че за възлюбеният й парите не са най-важното

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2013 16:10

botev_plovdlv написа:Щом толкова иска да играе при нас и парите не са важни за него-айде от нас да мине ще го вземем.Може пък да потрябва в някой от мачовете за шампионска лига

Сериозно, прочетете какво сме писали и в други теми за таланта с цяла страна баджанаци

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 яну 2013 16:14

Божинов ще вкарва на слабите отбори и глупаците пак ще започнат да го възхваляват.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 09 яну 2013 16:16

Ако е още собственост на Спортинг не знам как ще отиде в Ботев.Един играч не може да се преотстъпва два пъти за един сезон.Освен да разтрогне по взаимно съгласие със Спортинг.Но това ще е края му като футболист.Със сигурност след това трябва да забрави трансфер в силен отбор.А пък и заплатата,че му е в пъти по-ниска.Отделно като свършат паричките и курвето ще избяга-за нейните способности все ще се намерят желаещи.Но нищо няма да ме учуди-не случайно прякора му е Тъпото.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 09 яну 2013 16:21

Без до обиждам Ботев, но ако Божинов дойде при вас това ще е последната му футболна спирка. На българска територия обграден от чалга и манекенки едва ли ще има време за футбол. Но пък ако се стегне Ботев става със сериозна атака и се превръща в скрит фаворит за Европа.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2013 16:28

mirodes написа:Ако е още собственост на Спортинг не знам как ще отиде в Ботев.Един играч не може да се преотстъпва два пъти за един сезон.Освен да разтрогне по взаимно съгласие със Спортинг.Но това ще е края му като футболист.Със сигурност след това трябва да забрави трансфер в силен отбор.А пък и заплатата,че му е в пъти по-ниска.Отделно като свършат паричките и курвето ще избяга-за нейните способности все ще се намерят желаещи.Но нищо няма да ме учуди-не случайно прякора му е Тъпото.

да него мислим николери, след като го изгонят лятото от Ботев може да погледне към Марица и Спартак или пък Евроколеж, и Мариян може да му помогне и уреди в Ромители Лом
Ку.вето му пък май пак ще почне да ни се предлага за десетолевка

noir&blanc
Контакти:

Мнениеот noir&blanc » 09 яну 2013 16:29

Пловдив1912 написа:
noir&blanc написа:Ина4е Дон4о бил плазмодий и алкохолик и пускал невярни слухове ...а сега кво стана маи маи е истина :!:

Между май и истина има разлика колкото между вероятно и със сигурност. А че Дончо Донев е пияница и плазмодий е публична тайна. Ако всяка глупост по медиите се приема сериозно, не знам докъде ще я докараме.

И Кривия го потвърди ...другия път да му повярвате малко пове4е на 'алкохолика' 4е благодарение на него платените ви саитове днес имат новина ..

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 яну 2013 16:33

mirodes написа:Ако е още собственост на Спортинг не знам как ще отиде в Ботев.Един играч не може да се преотстъпва два пъти за един сезон.Освен да разтрогне по взаимно съгласие със Спортинг.Но това ще е края му като футболист.Със сигурност след това трябва да забрави трансфер в силен отбор.А пък и заплатата,че му е в пъти по-ниска.Отделно като свършат паричките и курвето ще избяга-за нейните способности все ще се намерят желаещи.Но нищо няма да ме учуди-не случайно прякора му е Тъпото.

То без това,лятото Спортинг ще го освободят на 1000 %,така че,ако дойде тази зима в Ботев,ще е добре за него.Може на лято,вече да е излишен...

Върни се в “Ботев”