Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот bilyaletdinov » 09 яну 2013 12:10

W84me написа:Искате млади играчи, получихте ги. Сега нямало да вдигнат класата на отбора, нямате угодия.

Аз искам Левски да купува КЛАСНИ играчи , ако ще да са и на 35 :!: Тактически грамотни футболисти , които да правят разлика в големите мачове и да вдигнат нивото на отбора . Досега Левски не е привлякъл такива футболисти (изкл. Мишо Иванов) , така че не виждам причина да съм доволен от селекцията в момента .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 яну 2013 12:14

bilyaletdinov написа:
W84me написа:Искате млади играчи, получихте ги. Сега нямало да вдигнат класата на отбора, нямате угодия.

Аз искам Левски да купува КЛАСНИ играчи , ако ще да са и на 35 :!: Тактически грамотни футболисти , които да правят разлика в големите мачове и да вдигнат нивото на отбора . Досега Левски не е привлякъл такива футболисти (изкл. Мишо Иванов) , така че не виждам причина да съм доволен от селекцията в момента .

Само да кажа, че ти едва ли си гледал и 2 мача на Мишо Иванов, за да казваш, че ще вдигне нивото, нито на другите, за да твърдиш, че няма да го сторят. Ще изчакаме, ще видим и ще оценяваме ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 яну 2013 12:15

bilyaletdinov написа:

Димов е младежки национал, сигурно е перспективен. Не сме Реал или Юнайтед, за да взимаме готови играчи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 яну 2013 12:19

W84me написа:Димов е младежки национал, сигурно е перспективен. Не сме Реал или Юнайтед, за да взимаме готови играчи.

След като не можем да си позволим да купим средна класа играч , какъв отбор сме тогава и какви цели имаме ? В момента се опитваме да направим от нищо нещо . Еми няма как да се получи по този начин . Или се решаваш да си налагаш собствени кадри или купуваш класни чужденци - това са двата начина за отбор от нашия ранг . Ние не правим нито едно от двете ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 яну 2013 12:21

Нали днес ще обявяват попълненията .... Ще видим ще коментираме ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 яну 2013 12:30

bilyaletdinov написа:
W84me написа:Димов е младежки национал, сигурно е перспективен. Не сме Реал или Юнайтед, за да взимаме готови играчи.

След като не можем да си позволим да купим средна класа играч , какъв отбор сме тогава и какви цели имаме ? В момента се опитваме да направим от нищо нещо . Еми няма как да се получи по този начин . Или се решаваш да си налагаш собствени кадри или купуваш класни чужденци - това са двата начина за отбор от нашия ранг . Ние не правим нито едно от двете ...

Виж сега, не е толкова лесно да вземеш класен чуженец както ти си мислиш. Кой класен иностранец ще иска да се забие в България да рита срещу Монтана или Етър? А пари за заплата? Ти да не мислиш че звездите играят ей така, за здраве и тонус :?:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 яну 2013 12:38

TristaNNN написа:
Виж сега, не е толкова лесно да вземеш класен чуженец както ти си мислиш. Кой класен иностранец ще иска да се забие в България да рита срещу Монтана или Етър? А пари за заплата? Ти да не мислиш че звездите играят ей така, за здраве и тонус :?:

Ами след като не можем да си позволим такъв играч , какви амбиции афишираме и какви цели гоним ? Как Лудогорец може да си позволява да взима бивши румънски , словашки и т.н национали , а ние един македонец не успяхме да привлечем ? Как сме успявали да вземем играчи като Томашич , Грийн , Дарко ? Като има желание ще се намери начин . Иначе става следното - Пред феновете говориш , че гониш титла и достойно представяне в ЕКТ , а със селекцията си показваш точно обратното ...ей Богу не мога да го проумея това ;)
Последна промяна от bilyaletdinov на 09 яну 2013 12:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 09 яну 2013 12:39

TristaNNN брат не си прави труда да обясняваш някой хора са така, дъражт на това което си мислят ,че знаят :(

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 09 яну 2013 12:48

Тоя дето орева света , ако му бяха взели 5-ма чужденци щеше да вика "що няма българи" .... за такива няма угаждане , важното е да си отварят голямата уста и да си мислят ,че казват нещо , а всъщност се излага ...... човек още не си ги видял в мачовете , как може да ги коментираш какви трансфери били бе (добри или лоши).

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 09 яну 2013 12:53

Селекцията е позорна за ЛЕВСКИ! С тия бездарници незнам къде сме тръгнали.Играл съм заедно с Димов не е за Левски гарантирам ви го!

Върни се в “Архив”