Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Ицето Йовов??!?!

Мнениеот delpi » 13 сеп 2009 00:30

tprodanov написа:Чак пък нормално мислещи...

Нито едно крайно мнение не е нормално или пък умно. Напротив. А Йовов - желая му всичко добро. Като треньор в школата. Толкова бавен футболист, толкова пропускащ, тотално не вижда играта - обичам си го, но не е за Левски вече. Иначе - че е дал, дал е, няма спор. Ама някой да определя кой е по-голям левскар от някой друг, какво, някакво специално мерило ли има затова...

ОК, аз веднага се съгласявам, че не е за Левски вече. Моето мнение е, че вече си е на години човека и трябва да го пускат само като резерва в някой напечен момент, евентуално да помогне... но... при положение, че днес ти е най-добрия ако въобще можем да определяме най-добър след този мач... какво да правим с другите??? Стария, бавен, пропускащ, невиждащ играта... най-добър, ами кави са останалите лекета тогава??? Това искам да кажа, надявам се ме разбирате правилно.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 сеп 2009 00:33

Ми нещо по-младичко мисля. Така и така падаме, поне лапета да играят, м? А иначе - Не можах да разбера, защо Дарко влезе на мястото на Жо, а не на Ицо, ако говорим конкретно. Но така или иначе вината е в мустака.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Не е проблема треньора , а Батков...

Мнениеот stefan_bg2 » 13 сеп 2009 00:34

Абе айде стига сега един мач голяма работа....станалото станало, гледаме напред и толкова ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 сеп 2009 00:36

stefan_bg2 написа:Абе айде стига сега един мач голяма работа....станалото станало, гледаме напред и толкова ;)

Така, като гледаш днешния мач, какво виждаш там, напред?

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 сеп 2009 00:37

tprodanov написа:Ми нещо по-младичко мисля. Така и така падаме, поне лапета да играят, м? А иначе - Не можах да разбера, защо Дарко влезе на мястото на Жо, а не на Ицо, ако говорим конкретно. Но така или иначе вината е в мустака.

Както казх вече и смените и схемата на игра беше пълен хаос днес! Престъпление е Лъчо Балтанов да направи такъв мач за младежите с 2 красиви гола и да стои на пейката и в същото време да мъчим Бардон на неподходящ пост...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 сеп 2009 00:38

tprodanov написа:
stefan_bg2 написа:Абе айде стига сега един мач голяма работа....станалото станало, гледаме напред и толкова ;)

Така, като гледаш днешния мач, какво виждаш там, напред?

5-ца на Ел Мадригал :)

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 13 сеп 2009 00:40

Йовов взе да влиза в ритъм долу горе последно време , не е "най-кривия" в момента. За мен играчите днеска излязоха без мотивация и желание, затова и не се получи, пазят се за четвъртък
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 сеп 2009 00:40

Днес се случиха по-важни неща всъщност. Случката в сектор А ми дава лъч светлина в живота. Колелото се върти, някои неща няма как да бъдат вечни, и една голяма простотия от Левски ще се премахне.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 13 сеп 2009 00:41

Айде лека ви нощ от мене... ;)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 сеп 2009 00:41

tprodanov написа:Днес се случиха по-важни неща всъщност. Случката в сектор А ми дава лъч светлина в живота. Колелото се върти, някои неща няма как да бъдат вечни, и една голяма простотия от Левски ще се премахне.

Да не си бил в А сектор? Да разкажеш какво точно е станало?

Върни се в “Архив”