ФИФА наказа България да играе пред празни трибуни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: ФИФА наказа България да играе пред празни трибуни

Мнениеот Reckless » 09 яну 2013 00:46

CTAHKO написа:
Reckless написа:За тези, за които да обидиш човек, било на маймуна, било по друг начин не е нищо, нека дойдат в Германия и да обидят някого, да видят, как по бързата процедура
излизат от 6000 евро. В България в кой свят живеете още, че за вас обидата е нищо особено и едва ли не нормално нещо. Понеже сте си свикнали да се държите помежду си, като селяндури и като ви опарят хората и гледате, като пребозали "ама как, защо..."
Ами така ! Как така сам си даваш правото да обиждаш някого, който с нищо не го е заслужил !? Все едно на улицата някой да си те избере и да ти забие един юмрук за нищо, ей така за кеф ! Ами това при цивилизованите хора не е нормално и се наказва, колкото и да ви е странно там в българщината.
Но заради селядурите, ще страдат и ще се лишават и нормалните хора, колкото и да са останали там.

Не вярвам да живееш в цигански или негърски квартал,което говори за лицемерие от твоя страна ;) Като ме глобят 6000 евро,ще станат по-бели и няма да са негри ли :? :? :?

А ти като си с бяла кожа си някакъв полубог ли, какво ? Или това, че си белокож, ти дава повече права ли ? Не ми говорете за циганите във Франция, защото този, който излиза на стадиона да играе футбол, не ти сере в градинката. С какво е заслужил един спортист да стане обект на публични подигравки ? Вашият отговор е "Защото е с черна кожа", просто друга причина няма ! Е, затова сте некачествен материал ! В Испания съм живял три години в квартал с преобладаващо черно население и си беше съвсем нормално и не е имало никакви проблеми. Само ще кажа, че такава диващина, идиотизъм и селяндурщина, като в България я няма никъде. В България повечето хора уважават само себе си и този, който ги мачка. В останалия свят е различно. Който е живял повечко време навън знае.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 яну 2013 01:43

Така ще е, докато малоумници посещават мачовете и не си крият простотията, от която страдат всички ... Не виждам защо просто не освиркваме чернокожите, както правим и с белите играчи на противника, когато топката е в тях, вместо да грухтим и да се представяме точно като прасета в очите на всички неутрални зрители. И слава Богу, че ни порязаха за протоколен мач с Малта, а не за този с Чехия, чист късмет извадихме ;) И подкрепям колегата-съгражданин dunavfc - адски малоумно е да освиркваш химна на чужда държава, още повече на такава, с която никога не си имал никакви конфликти и спорове като Дания :oops: :oops: :oops:
Изображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 яну 2013 08:50

Крайно време е БФС да забрани да се играе в София.Не ми се слуша Левски-ЦСКА пенис за този или онзи от някакви наркоидиоти а на терена да се лигавят други техни съученици разхойдайки национални фанелки с герба на България.Я направете една клафикация в Плевен,другата в Русе,третата в Добрич да видим така ли ще е.Нямало подходящи стадиони.А ми направете.

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 09 яну 2013 09:18

CTAHKO написа:
Пловдив1912 написа:Така ви се пада олигофрени!

"Ви" :?: Ти не си ли българин :?: :?: :?:

Съм, ама не муча като маймуна по стадионите! И не ходя на мачове на Националният отбор.

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 09 яну 2013 09:20

CTAHKO написа:
football.total написа:Да наречеш бял човек "маймуна" = обикновена обида.
Да наречеш цветнокож човек "маймуна" = расизм!
Добре дошли в "модерния" свят...

+1

А някой ще ми обясни ли по какъв признак установиха,че звуците са маймунски :? Че то всеки език се основава на звуци 8-)Все в някоя дума ще се намери звук,наподобяващ маймунския 8-) Какво,да забраним тези думи и да ги извадим от употреба ли??? А този,който ги употребява да го обявим за расист 8-) Пък и колкото повече ни натякват това,толкова повече се гордея,че съм расист :!: А притеснените,за това как сме били изглеждали пред очите на Европа са пълни мишоци и утайки :!: Сигурен съм,че никога не са живяли в циганска махала или негърско гето ;) Ама иначе радетили за равни права,че и надъхани как наказанието било малко :lol: Какви българи сте :?:

Какво има да ти се обяснява бе? Що се правиш на луд? Има си наредби! Казано е ,че са маймунски, значи са такива.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 яну 2013 12:32

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Крайно време е БФС да забрани да се играе в София.Не ми се слуша Левски-ЦСКА пенис за този или онзи от някакви наркоидиоти а на терена да се лигавят други техни съученици разхойдайки национални фанелки с герба на България.Я направете една клафикация в Плевен,другата в Русе,третата в Добрич да видим така ли ще е.Нямало подходящи стадиони.А ми направете.

Мислиш,че няма да има расиски прояви в другите градове ли ? Точно във Пловдив ? Или пък освиркване на химните ?

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 09 яну 2013 14:20

През 1994 имахме последно предупреждение за лишаване от домакинство за поругаване на химните на гостите. Това беше повлияло положително и десетина години не се освиркваха химните на противниците, докато не дойдоха мачовете с Хърватия, когато в Загреб на два пъти жестоко освиркаха нашия химн, което беше много грозно, естествено, след това последва напълно логичната ответна реакция при тяхното гостуване и оттам се започна отново с тази глупост.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 яну 2013 15:30

Reckless написа:А ти като си с бяла кожа си някакъв полубог ли, какво ? Или това, че си белокож, ти дава повече права ли ? Не ми говорете за циганите във Франция, защото този, който излиза на стадиона да играе футбол, не ти сере в градинката. С какво е заслужил един спортист да стане обект на публични подигравки ? Вашият отговор е "Защото е с черна кожа", просто друга причина няма ! Е, затова сте некачествен материал ! В Испания съм живял три години в квартал с преобладаващо черно население и си беше съвсем нормално и не е имало никакви проблеми. Само ще кажа, че такава диващина, идиотизъм и селяндурщина, като в България я няма никъде. В България повечето хора уважават само себе си и този, който ги мачка. В останалия свят е различно. Който е живял повечко време навън знае.

Ти откъде знаеш кой е качествен материал и кой не ? Ти за какъв се имаш ?
Само в България ли се чуват маймунски звуци ?
Само ще кажа, че такава диващина, идиотизъм и селяндурщина, като в България я няма никъде.

Голяма глупост си написал, ама много голяма :!:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 яну 2013 15:57

Защо по дяволите никой не говори за расизъм, когато някой чернокож обиди бял ? Защо тогава не сте толкова мощни по форумите ? Защо няма наказания ? Защо медиите не го отразяват ? Защо по филми, песни и гета чернокожите си казват един на друг - манго, черньо, негро, а когато някой бял им го каже и става световен проблем ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 яну 2013 16:04

Пловдив1912 написа:
CTAHKO написа:
football.total написа:Да наречеш бял човек "маймуна" = обикновена обида.
Да наречеш цветнокож човек "маймуна" = расизм!
Добре дошли в "модерния" свят...

+1

А някой ще ми обясни ли по какъв признак установиха,че звуците са маймунски :? Че то всеки език се основава на звуци 8-)Все в някоя дума ще се намери звук,наподобяващ маймунския 8-) Какво,да забраним тези думи и да ги извадим от употреба ли??? А този,който ги употребява да го обявим за расист 8-) Пък и колкото повече ни натякват това,толкова повече се гордея,че съм расист :!: А притеснените,за това как сме били изглеждали пред очите на Европа са пълни мишоци и утайки :!: Сигурен съм,че никога не са живяли в циганска махала или негърско гето ;) Ама иначе радетили за равни права,че и надъхани как наказанието било малко :lol: Какви българи сте ?

Какво има да ти се обяснява бе? Що се правиш на луд? Има си наредби! Казано е ,че са маймунски, значи са такива.

Хах,че то по твоята логика,има си и природни закони ;) Казано е че са маймуни,значи са маймуни 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Национален отбор”