football.total написа:Да наречеш бял човек "маймуна" = обикновена обида.
Да наречеш цветнокож човек "маймуна" = расизм!
Добре дошли в "модерния" свят...
+1
А някой ще ми обясни ли по какъв признак установиха,че звуците са маймунски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
football.total написа:Да наречеш бял човек "маймуна" = обикновена обида.
Да наречеш цветнокож човек "маймуна" = расизм!
Добре дошли в "модерния" свят...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
peliforewer написа:орчо войвода написа:peliforewer написа:Не си ли спомняте как есента след един мач на Г.Аспарухов фенове и стюарди обиждаха и замеряха с банани двама цветнокожи футболисти на Левски.Тогава цяла България видя това,но от БФС смотолевиха че нямат информация и замазаха случая.За това че не се учудваите когато от ФИФА спазват правилниците,когато чуждите съдии ни вдигат червени картони за нарушения,които наши съдии подминават.
Момче , проблемът с олигофрениата в българския футбол е комплексна , не обвинявай конкретни лица и отбори .
Аз не обвинявам отделни отбори,а БФСче не е адекватен при подобни казуси,а наказват за "неправилни" транспиранти.
Reckless написа:За тези, за които да обидиш човек, било на маймуна, било по друг начин не е нищо, нека дойдат в Германия и да обидят някого, да видят, как по бързата процедура
излизат от 6000 евро. В България в кой свят живеете още, че за вас обидата е нищо особено и едва ли не нормално нещо. Понеже сте си свикнали да се държите помежду си, като селяндури и като ви опарят хората и гледате, като пребозали "ама как, защо..."
Ами така ! Как така сам си даваш правото да обиждаш някого, който с нищо не го е заслужил !? Все едно на улицата някой да си те избере и да ти забие един юмрук за нищо, ей така за кеф ! Ами това при цивилизованите хора не е нормално и се наказва, колкото и да ви е странно там в българщината.
Но заради селядурите, ще страдат и ще се лишават и нормалните хора, колкото и да са останали там.
Reckless написа:За тези, за които да обидиш човек, било на маймуна, било по друг начин не е нищо, нека дойдат в Германия и да обидят някого, да видят, как по бързата процедура
излизат от 6000 евро. В България в кой свят живеете още, че за вас обидата е нищо особено и едва ли не нормално нещо. Понеже сте си свикнали да се държите помежду си, като селяндури и като ви опарят хората и гледате, като пребозали "ама как, защо..."
Ами така ! Как така сам си даваш правото да обиждаш някого, който с нищо не го е заслужил !? Все едно на улицата някой да си те избере и да ти забие един юмрук за нищо, ей така за кеф ! Ами това при цивилизованите хора не е нормално и се наказва, колкото и да ви е странно там в българщината.
Но заради селядурите, ще страдат и ще се лишават и нормалните хора, колкото и да са останали там.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
gilento93 написа:matador написа:За мен това наказание много тежко не съм расист но не може на някой да му кажеш че е маймуна и даде накажат за това.Много ми странно как няма расизъм срещу Азиатците, Арабите, Евреите и др а само срещу негрите.Някои знаели как са наказали Сърбия май имат по леко наказание от нас.
Точно и аз това питам,но явно никой тук не знае.А тия които обиждат негрите,като чели не са гледали филми с Морган Фриймън,Дензъл Уошингтън,Уил Смит,не са слушали 50 cent,DMX Flo Rida и т.н.
След дълго разглеждане на случая, от Дисциплинарната комисия към УЕФА наказаха младия талант на Блекпул Инс с наказание от един мач, а играча на Тотнъм Коулкър за два мача. Сърбия, в същото време, бе наказана с 80 хиляди евро, заради своето участие в скандала. Следващият домакински мач на съседите ни пък ще трябва да се проведе при затворена врата. Четирима футболисти на Сърбия – Горан Косич, Огнйен Мудрински, Филип Малбасич и Никола Нинкович съответно за четири, три, три и два мача. Треньорите Андреа Милунович и Предраг Катич са наказани да не се занимават с футболни дейности в следващите две години.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост