Миодраг Йешич - Официална фен-тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Миодраг Йешич - Официална фен-тема

Мнениеот sin4ec » 08 яну 2013 22:01

BOCA. написа:Бардон за 4 месеца научи български,а тоя още с преводач.Малко уважение към страната в която работиш.Наглец!!!!

Ей сега ГА ще го научи що е Директива, как се използва без преводач и как е генерал... За гаврата с генералската униформа от БА, сложена на този сръбски пуряк, навярно на никой не му се говори? Тоя ако е генерал, Петрович Люпко трябва да е генералисимус! Че и без преводач ходеше, всъщност доста примери има за играчи и тренери, които научиха приличен български, но тоя не е от тях. Я ги питай с Партизан колко точки преднина профука и дали врабчетата на стадион ЮНА( сега е с друго име) знаят кой е виновен ? И като гледам статистиката, бая орнитолог трябва да си, за да видиш какви птички му пеят по стадионите, дето е треньор, ама заеби...
И понеже ще се пропее как го плюят сините, видите ли, да контрирам отрано-защо никой не плю Милен, или румънеца, Катуци, Джиджи, Пената ако щете? Ами на каквото си постлал, на такова ще седнеш, Господин бияч на сините-победил Левски с три отбора( по еднаж) и бил бияч на Левски??? Ами Херо като ви дра с пет отбора, на какъв да се направи? Или и затова не се говори?
Много къса памет има понякога, много избирателна, но нищо. Йешич каза, че ще е друг-да изчакаме, да видим, колегата спомена, че има право на 100 дни. Така е. Нас резултатите на ЦСКА не ни бъркат, а отношението му. Може и наистина да е друг, ама на мен незнам що не ми се вярва...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 яну 2013 22:16

Димитър Борисов го надуши за черно тото
Миодраг Йешич бе близо до завръщане в ЦСКА още преди две години. В началото на 2010 година сърбинът бе фаворит за заместник на освободения Любослав Пенев. В последния момент обаче собствениците от „Титан” се отказаха да назначат Йешич и вместо него избраха румънеца Йоан Андоне. Тогава Димитър Борисов разкри какви са били причините сърбинът да не поеме ЦСКА – бизнесменът заподозрял Миодраг Йешич в злоупотреба с черно тото по време на предишните му престои в България. У нас Йешич е бил треньор на Славия, Литекс и ЦСКА.
- Водихме разговори, договор няма. Една от причините да не вземем Йешич е съмнение за участие в черно тото - и преди четири години в ЦСКА, и преди две в Литекс - обясни Борисов при представянето на Йоан Андоне в ЦСКА.
Впоследствие Йешич отвърна на удара и заяви, че е по-добре да не се връща при такива настроения срещу него.
Това е смешно, срам ме е от такива приказки. Кълна се в децата си, че не съм участвал в черно тото. Аз съм чист. От една страна е добре, че не дойдох да водя ЦСКА, щом има такива настроения спрямо мен – каза тогава Йешич, но явно две години по-късно е забравил за обвиненията на „Титан” и сега поема червените.

Божков го заподозря в некадърност
Васил Божков бе първият собственик на ЦСКА, който открито изригна преди 6 години срещу Миодраг Йешич.
“За загубената преднина от 7 точки пред Левски е виновен Миодраг Йешич! Кой друг да е виновен? Всъщност аз съм най-много виновен, защото не го изгоних по-рано. Но някой очакваше ли? Всичко стана толкова бързо. Този не спира да говори. Търси си причини. Имаме същия отбор. Аз не съм взел един играч без знанието на треньора. Попитах го - от Локо Пд кои футболисти искаш, той ми каза тези. За мен двамата защитници не са добри. Но няма значение, не съм специалист. Искаш ли Фортадо, окей, той е много добър футболист. После трябва да вземем Мутавджич, бил страшен футболист. Какъв е тоя Мутавджич, викам, не е играл? Не е играл, обаче го препоръча мой приятел, аз му имам доверие. Взимаме Мутавджич. Има един Славко Матич. Той е две години болен, но иначе е много добър футболист. В "Сръбска скара" е всяка вечер. Аз гласувам доверие на един човек, в случая Йешич, какво да се бъркам. Макар че 10 точки, и аз да бях треньор, нямаше да ги загубя. Тоя Мутавджич за какво ми беше, Матич за какво ми беше? Ние не се оплакваме от съдиите, Йешич се оплаква. Играем цял мач с 11 човека срещу 10 от Локо Пд. Не можем да ги бием. Като не можем да ги бием, съдията виновен ли е. В Ловеч какво ни направи съдията? Пак играем едно полувреме с човек повече. С Беласица какво ни направи съдията? Беласица е отбор, който есента го бихме 5:1 на разходка. Отмени им чист гол. Не можем да се оплачем от съдията. С Левски какво ни направи? Ботев Пд можеха да ни бият 5:1 така, на разходка. Какво му е променено на отбора, та не вкарваме по пет гола. Двама защитници ни ги няма – Гай и Забавник, добре, нека да ни вкарат два гола. Нашите голове къде са? За всичко това не е виновен Орманджиев. Само треньорът може да загуби тези точки. Само той може да го направи”, заяви Васил Божков.

Дуци: Йешич не разбира от футбол
Само преди 6 месеца човекът, който сега домъкна Миодраг на Армията – Драголюб Симонович, обяви, че... Йешич е скаран с футбола!
“И за Йешич знам, че не разбира нищо от футбол. Имаше мачболове много в ЦСКА, но ги пропиля и след това се оправдаваше като Стойчо”, нападна Дуци преди 6 месеца сънародника си. Странно какво сега е променило мнението му...

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 08 яну 2013 22:17

CSKA69 написа:Изображение

Миодраг Йешич (на сръбски: Миодраг Јешић или Miodrag Ješić) е сръбски футболист и треньор. Роден е на 30 ноември 1958 година в Осеченица (Сърбия).Като футболист в периода 1974-1985 играе за Партизан (Белград),изигравайки 342 мача и вкарвайки 81 гола. Има 8 мача и 2 гола за националния отбор на Югославия. В периода 1985-1989 играе във ФК Алтай, където има 140 мача и 61 гола. През сезон 1989-1990 играе за Трабзонспор, където има 40 мача и 9 гола.
Като треньор започва във ФК Обилич през 1993 година. Отборът му стига финал в турнира за Купата на Югославия. След това поема Вршац, Раднички Белград, Млади Радник, Раднички Ниш (с който печели промоция за Първа Лига), ОФК Београд, Партизан (Белград) (Отборът му отбелязва 111 гола, абсолютен рекорд в историята на Югославия). През сезон 2000-2001 Йешич е треньор в Тунис - на Свах, с който печели Арабската шампионска купа за първи път в историята на клуба. През 2002 година той поема турския Алтай, а след това преминава в Славия. След Славия е треньор на ФК Пегах Гилан (Иран), след което през зимата на 2005 поема ПФК ЦСКА (София). С ЦСКА печели шампионската титла; под негово ръководство клубът побеждава немският елитен Бейер Леверкузен (като домакин и гост(1:0),(0:1), както и победа над английския колос Ливърпул на стадион Анфийлд Роуд (0:1). В началото на 2006 е освободен от отбора поради слабо представяне. Печели приза за най-добър треньор по футбол на България за 2005 г. След ЦСКА за кратък период от време е треньор на Партизан (Белград), а от 5 ноември 2007 е назначен за старши треньор на Литекс,с който печели Купата на България за 2008 г.След края на шампионата напуска ловешкия клуб и се установява в Румъния,като ръководи румънския елитен ЧС Отопени. 2008-2009 е начело на Будучност Подгорица.2009-2011 е треньор на няколко отбори в Либия. 2012-2013 е начело на саудитския клуб Нажран; от началото на 2013 година се завръща в ЦСКА (СФ).

Треньор на :

1992-1993 Обилич
1993-1994 Крайишник Белград
1994-1995 Вршач
1995-1996 Раднички Белград
1996-1997 Млади Радник Пожаревац
1997-1998 Раднички Ниш
1998-1999 Офк Београд
1999-2000 Партизан Белград
2000-2001 Клуб Спортив Сфах
2002 Алтай
2002-2004 Славия София
2004 Пегах Гилан
2004-2006 ЦСКА София
2006-2007 Партизан Белград
2007 Ширин Фараз
2007-2008 Литекс Ловеч
2008 ЧС Отопени
2008-2009 Будучност Подгорица
2009-2010 Ал Итихад Триполи
2010 Чангша Гинде
2011 Атехади Бенгази
2011 Шардари Табриз
2012–2013 Нажран
2013– ЦСКА София

Що не се скриеш някъде с тоя паляк??!!? Какъв ЦСКАр си ти бе?! Тоя сръбски наркоман е поредната подлога на Тираните(ТИТАН)! Йешич е продажно лайно и няма място в ЦСКА! Аман от заблудени фенчета :|

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 08 яну 2013 22:18

Победа в мач без значение срещу мързеливите резерви на Ливърпул, и мачовете срещу закъсалия Леверкузен, който по това време беше изпаднал в зверска криза, и просто беше отписал турнира УЕФА...После в групите го видяхме "генерала"- Славия(Прага) го разнебити, а в последния кръг му трябваше една точица срещу резервите на вече класиралият се и не играещ на НИЩО отбор на Монако, и той пак се оцапа :lol: ...медиен балон абсолютен :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Lyubo68
Контакти:

Мнениеот Lyubo68 » 08 яну 2013 22:20

Голям майтап ще е пролетта - само си представете – Йешич и Цска,Гонзо и Морето,Вили и Славия на 100 години,Ботев и Мърко, сложете ръка на сърцето и признайте,че ни чакат много емоции.Колкото до футбол не знам.......

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 яну 2013 22:24

allez_les_blues написа:Победа в мач без значение срещу мързеливите резерви на Ливърпул, и мачовете срещу закъсалия Леверкузен, който по това време беше изпаднал в зверска криза, и просто беше отписал турнира УЕФА...После в групите го видяхме "генерала"- Славия(Прага) го разнебити, а в последния кръг му трябваше една точица срещу резервите на вече класиралият се и не играещ на НИЩО отбор на Монако, и той пак се оцапа :lol: ...медиен балон абсолютен :mrgreen:

[offtopic]Резервите на Ливърпул са в пъти по-класни от титулярите на всеки роден отбор, така че успехът все пак си е голям. (По същата причина и победата на "Левски" над Марсилия беше голям успех.) :idea: Леверкузен хич не бяха закъсали толкова, колкото ги изкарваш, а и слабата форма не променя високата им класа. ;) Ако тръгнем да се заяждаме, Оксер тогава бяха дори по-зле от Леверкузен. :twisted: Срещу Славия наистина ни беше слаб мач, но и голът за 2-1 беше от засада, доколкото помня. Относно Монако, говориш наизуст, че са били с резервите и са играели за нищо. Простата математика показваше, че можеха да отпаднат (малки бяха шансовете за това, но ги имаше), а и интересно дали Вармюз, Скилачи, Перес, Плашил, Зикос, Капо, Адебайор, които тогава започнаха мача, са "резерви". :lol:
Но иначе не мога да отрека, че си е прехвален. ;)[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 08 яну 2013 22:44, променено общо 4 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 яну 2013 22:45

venelin1984 написа:Моля , говедата да не коментират , знам че форума на ЦСКА ви е любим .Само мучене тука ,хайде на село при кравите !
Allez ти дебил ли си или само така изглеждаш, кажи честно.

Ах, какво интелигентно мнение... ако трябва да следвам примера и мисленето на някои тук, вече да съм на модераторската помощ с линк и пейст! На мен обаче ми е забавно, хората са различни, знаете... Колкото до вече споменатите, те винаги пропускат мучене и говеда, някак не ги забелязват-обаче по двама(! )докладват за някое грухтене или прочее...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 яну 2013 22:46

Aбе тоя Йешич нещо много хърбав и изсмукан ми изглежда! Има доста болнав вид нещо, прилича на призрак направо! :shock:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 08 яну 2013 22:53

Когато Йешич се махна от ЦСКА в мен остана някакво чувство на объркване. Дълго време се питах-сърбина добър треньор ли е или къметлия? От една страна казваха, че Феро му е остави готов отбор със супер футболисти, без слаб пост. Да, обаче не е точно така, защото Йешич разполагаше само с един чист нападател и то контузен-Евгени Йорданов. Отделно той успя да вземе всички важни мачове, като започнем с Левски та свършим с Литекс. Титлата му беше неуспорима. Феро е добър треньор, но нямаше харизмата на победител във важните двубои. В Европа Йешич имаше относителен успех. Просто лош късмет беше, че ни се падна Ливърпул без да има право да играе. Първия мач на В.Левски вратаря Хмарук ни провали тотално е три 1:3 реванша беше протоколен. Така си мислеха англичаните, но можеха да се опарят. След гола на Вальо, Данчо Тодоров пропусна сам срещу вратаря, а накрая отмениха гол на Велизар. Ливърпул изобщо не игра с резервите, единствено Джерард беше на пейката.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 яну 2013 23:00

eelche написа:ГА,които го въздигнаха до прозвището "Генерала".Айде нема нужда :roll:

Това прозвище не му ли идва от времето на войната в Сърбия?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”