Явно се е помислил за голяма звезда. Гришо е на 21 години, но психически е на 15. Нямам думи просто. Това беше тотална подигравка с феновете.
АТП да му сложат една солена глоба заради тази грозна постъпка...Пълен клоун.
Григор Димитров-Фабио Фонини
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 1Neutralen
- Контакти:
Re: Григор Димитров-Фабио Фонини
Грозно отношение на Григор към мача. Няма да го нападам заради радостта която ми донесе миналата седмица, но като не му се играеше на този турнир по-добре да го беше отказал.
Излишно беше да играе на този турнир,защото беше ясно какво ще стане.
- mistreated
- Контакти:
Не се учудвайте, миналата година след Хопман къп беше абсолютно същото. Нека не забравяме и че заради спонсорите всеки тенисист трябва да участва на определен брой турнири през годината. Не е толкова лесно да откажеш участие.
Все пак аз държа на тезата си, че освен всичко друго Гришо изкара и някой лев днес
Дано покаже истинското си лице на Оупъна, защото там лиготии не минават.
Все пак аз държа на тезата си, че освен всичко друго Гришо изкара и някой лев днес

Дано покаже истинското си лице на Оупъна, защото там лиготии не минават.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Температурата на въздуха в Сидни е достигнала 45 градуса по Целзий.
sirius123 написа:Температурата на въздуха в Сидни е достигнала 45 градуса по Целзий.
Това наистина са нечовешки условия за игра ,но това важи и за двамата тенисисти.
federer90 написа:sirius123 написа:Температурата на въздуха в Сидни е достигнала 45 градуса по Целзий.
Това наистина са нечовешки условия за игра ,но това важи и за двамата тенисисти.
E да , но нашия игра финал , пътува и имаше има няма 1 ден почивка , пък и може да е имал някакъв здравословен проблем.
Вчера нарочно не написах, че имам усещане, че тук може да се провали още срещу Фонини, за да не съм лош пророк, но гледам той направо е отбил номера. Честно да ви кажа, беше очаквана загуба. Какво сте си мислили, че ще се хвърли тук на живот и смърт и да отиде после на АО без грам сила, отпадайки още в 1 кръг? Само, когато поработи върху ФП-то си ще може да си позволи да играе на няколко поредни турнири на висота.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Вчера нарочно не написах, че имам усещане, че тук може да се провали още срещу Фонини, за да не съм лош пророк, но гледам той направо е отбил номера. Честно да ви кажа, беше очаквана загуба. Какво сте си мислили, че ще се хвърли тук на живот и смърт и да отиде после на АО без грам сила, отпадайки още в 1 кръг? Само, когато поработи върху ФП-то си ще може да си позволи да играе на няколко поредни турнири на висота.
И аз си помислих същото , но като познавам Фонини , то тои освен реклама на FedEx , друго не може да представи и да забие Л......а.