Истинските ГЕРОИ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
make_it_real
Контакти:

Истинските ГЕРОИ!!!

Мнениеот make_it_real » 02 окт 2008 21:33

По принцип съм фен на Левски, макар че в момента малко ме е срам да си призная! Но да не си разваляме вечерта... Да отдадем заслуженото на истинските герои - тези, които отсрамиха името на България в Еврапа тази година - ЧЕРНО МОРЕ!!! Евала, момчета! Велики сте! Размазахте вицешампиона на Израел, само късмета ви попречи да отстраните и Щутгарт! Но беше достойно... когато видях резултат 0:1 а след това и 1:2... е, изпълних се. За първи път от доста време се почувствах горд, че съм българин! По мое мнение Черно Море трябва да станат шампиони на България тази година, и догодина именно те да защитават честта на страната в ШЛ!!! Защо не.... Те поне показаха, че имат хъс, че са мотивирани и могат да опровергават критиците!!! Искрено ви желая да бъдете шампиони на България за 2009г.!
P.S. Пожелавам успех и на Литекс! Все още се надявам, че можем за последно да видим български отбор в групите на УЕФА!
[center]Изображение САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ, ЗАЕДНО КЪМ ПОБЕДАТА !!! Изображение[/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: Истинските ГЕРОИ!!!

Мнениеот ndrangheta » 02 окт 2008 21:38

Просто съм страшно очарован от "Черно море".Дано догодина стигнат до групите.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 02 окт 2008 21:40

Мал щанс и във първия и във втория мач.Даже и без Алекс,Манолов и Александров показаха български дух и воля.БРАВО БЛАГОДАРИМ ВИ!!!

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 02 окт 2008 21:40

Браво на моряците!!! Мъжки момчета .Няма примадони .
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 окт 2008 21:44

Благодаря на всички за хубавите думи... сърцето ми се изпълва с радост като ги чета, макар че ми е доста трудно в този момент да скрия сълзите си...

kkatan

Мнениеот kkatan » 02 окт 2008 21:47

не че съм от ЦСКА, но според мен със закон трябва да се забрани на говедата да играят в евротурнирите....не може това да продължава повече...... срам срам срам за БГ футбола.има ли изобщо отбор в Европа ,който рогатите да отстранят?????????? въпрос с повишена трудност......... гнус ме е..... бахти изродите...........всяка година изродски късмет и после...............

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 02 окт 2008 21:47

make_it_real написа:По принцип съм фен на Левски, макар че в момента малко ме е срам да си призная!

Къв фен си ти на Левски щом те е срам от отбора ти.

Иначе ЕВАЛА НА МОРЯЦИТЕ, едно голямо браво.

RESPECT !!!!!!!!!
Изображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 окт 2008 21:47

Gledah po ZDF reportaja ot ma4a.Pri 1:0 za 4erno more morqcite iztyrvaha 3 stoprocentovi polojeniq.A Go6o Iliev vkara unikalen gol ot prqk svoboden udar za 2:0 s koito preprira celiq satdion. Jalko MORQCITE bqha na samo 7 MINUTI ot grupite na UEFA!! Bravo na 4erno more priklyu4iha v UEFA dostoino s 3 pobedi 2 ravni i 1 zaguba - golova razlika 15-5 !!

Потребителски аватар
buksa
Контакти:

Мнениеот buksa » 02 окт 2008 21:48

гордея се че съм привърженик на ЧЕРНО МОРЕ!!! и аз имам сълзи в очите-от радост-благодаря момчета!!!
NOISE GENERATION!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 окт 2008 21:54

Евала момчета.Карате те ме в този момент да се чувствам горд от вас.В същото време ми е ужасно мъчно че отпаднахте по този ТЪП начин-не съм се чувствал така тъпо от мача на ЦСКА с Тулуза.ЕВАЛА и поклон пред Черно море
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”