Тодор Янчев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Тодор Янчев напусна ЦСКА

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 яну 2013 12:03

Точното време и място за Тодор Янчев да се оттегли от големия футбол с високо вдигната глава. Респект. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 яну 2013 12:29

Един от малкото червени противници, които искрено уважавам-истински спортист и почтен човек! Не вярвах че някога ще го кажа, но определно ще липсва на футболна България.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 08 яну 2013 12:46

А колкото до Тодор Янчев-той е добър и възпитан футболист,боец,който уважава съперника!Напускането му е знаково!Достойна постъпка!Браво!

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 08 яну 2013 12:49

Мъжка постъпка на Тошко,както и между впрочем всичките му действия.Много стойностен човек и лидер,но каквото и да си говорим,вече си беше старичък и не играеше както едно време.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 08 яну 2013 13:23

Да не дава господ капитанската лента да бъде дадена на Бандаловски или Платини...Никой от тоя отбор пълен с дървета не я заслужава, лятото дойде един който я заслужава, но беше изпъден по най-долния начин.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2013 13:27

Няма смисъл да лицемерничиме,защото така ни е изгодно.Достойна постъпка щеше да е през полусезона да каже,че му е дошло времето и дава път на по-младите от него.Сега се изнизва опитвайки се да яхне вълната на първосигналността(и му се получава де ;) ),защото знае,че ще трябва да седне до Станко и да бичат сантасе или да прекрати кариерата си или да напусне.Ясно е че всеки нов треньор(който и да беше) не би го ползвал като полеви играч.Но най-мизерното е че сега го величаят хора,които цял полусезон го псуваха.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 08 яну 2013 13:49

Сега отбора игрово няма как да не направи крачка напред. Саша и който и да е друг ще се справят доста по-добре
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 яну 2013 14:11

гражданин от село написа:Няма смисъл да лицемерничиме,защото така ни е изгодно.Достойна постъпка щеше да е през полусезона да каже,че му е дошло времето и дава път на по-младите от него.Сега се изнизва опитвайки се да яхне вълната на първосигналността(и му се получава де ;) ),защото знае,че ще трябва да седне до Станко и да бичат сантасе или да прекрати кариерата си или да напусне.Ясно е че всеки нов треньор(който и да беше) не би го ползвал като полеви играч.Но най-мизерното е че сега го величаят хора,които цял полусезон го псуваха.

Абе ти що не вземеш да смениш отбора най-добре а??? :evil:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 яну 2013 14:25

Когато треньорът ти гласува доверие, как да повярваш, че вече си безполезен? Когато се оглеждаш и виждаш, че младите не са по-добри, как да кажеш – време ми е вече за пенсия?
Сега много хора хулят Тошко, но още след първия мач, който няма да бъде спечелен, ще бъде привикан спомена за неговия дух.
Колкото до това кога и как напуска, след уволнението на Младенов какво би могъл да направи играч на неговата възраст, с неговите позиции и с неговия морал? Да каже – ние сме играчи, изпълняваме това, което ни кажат? Или да заяви след Стойчо Младенов, който го е подкрепял – аз съм цесекар и оставам при всички условия?
Според мене, щом е играл при треньор, който си остава легенда за червените, сега да се обсъжда защо и как си тръгва след уволнението на същия този треньор, е най-малкото необяснимо. Или сега Тошко ще стане новия Казийски за много, за които лоялността към силните на деня е по-високо от лоялността към този, който е имал доверие в тебе, и в който се кълнат повечето от тези, за които си играл с години?
Трите заплати са само основание да не допусне да го уволнят и него дисциплинарно, както Младенов. Все пак не е лошо човек да си помисли какво означава в трудовото му досие да стои това дисцилинарно уволнение, да не говорим какви последствия може да има за един футболист (както и за треньор, разбира се).
Последна промяна от Странджата на 08 яну 2013 14:32, променено общо 1 път.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 08 яну 2013 14:43

Истинските мъже постъпват по този начин.Бихте ли ми обяснили вие от Гонг защо сте по различни за да не пресъстват във вашата аудитория феновете на отбора с най-голяма посещаемост -Ботев Пловдив.Да го изтъквам като тема или това си е цензура с която не се съобразяваме.

Върни се в “ЦСКА”