Тодор Янчев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Тодор Янчев напусна ЦСКА

Мнениеот Pichichi » 08 яну 2013 10:14

Т.Янчев е слаб футболист особенно пък в последните 3 г. но пък е честен човек.
Относно постъпката му да разтрогне по вина на клуба браво, показава на всички това което става в клуба.
Плащат се заплати с месец закъснение само на най-ценните играчи които ако разтрогнат клуба ще е на голяма загуба
другите които не са сигурни титуляри и такива които не биха напуснали веднага си чакат заплатитие по повече от 2/3 месеца.
В случая Камбуров най-вериятно ще си получава заплатите навреме докато изглежда ценен за Титан, ако не влезе във форма
и не заиграе на ниво може и да мине в графата на които не им се плаща редовно.
Това е и съм сигурен че това е положението не само в ЦСКА, такова е положението м/у другото не само във футболни клубове
а и на доста други места.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: КАПИТАНА НАПУСНА ЦСКА СОФИЯ!

Мнениеот Red_Neck » 08 яну 2013 10:21

kiko75 написа:сори ма АЗ немога да не се радвам няма как да неме радва че тоя си тръгва няма по безхарактерен Капитан в цялата А група от 10 години чакам тоя доказан бутошар да го махнат 8-)

Деградацията е пъла. Как си взел матурата по Български ( ако си я взел изобщо?!). 5 минути правя опити да си изкривя устата и да произнеса бУтОшар, ама нещо не ми се получава. Футболните ти разбирания са точно толкова стойностни, колкото и граматическите.
За сведение на всички, които не оценяват направеното от Тошко през последните години - системното безпаричие и забавяне на заплати щеше отдавна да е разбило отбора ....... ако ги нямаше 2-3-ма като него на които Стойчо да се опре.
Благодаря ти, Капитане!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 яну 2013 10:21

Бях казал след напускането на Стойчо само да не тръгнат и играчите , а това май се случва .... хм

Потребителски аватар
the bunker
Контакти:

Мнениеот the bunker » 08 яну 2013 10:36

Как не ги е срам да се наричат фенове на ЦСКА, по новините гледам четири момчета се дерат и протестират, другите се дерат само по форумите, смях. Един Тошко има повече топки от всички фенове на ЦСКА взети заедно.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 яну 2013 10:43

В интерес на истината, ТИТАН са собственици и като такива могат да правят със собствеността си каквото си поиската, стига да е законно. Вече повече от 15 години в БГ футбола се извървяха тъмно сиви "бизнесменини", всеки от които си имаше своите интереси. Истинският проблем идва от липсата на мониторинг/надзор от страна на БФС за това какво се случва в клубовете или по-скоро от факта, че в повечето случаи и те под един или друг начин имат "далавера" от всичко това.
ЦСКА за съжаление върви стремглаво надолу. Божков, толкава хулен преди, ми се струва като Майка Тереза сега. Изхода е един - пътя на Ботев Пд.
До тогава - кучетата ще си лаят, а керванът ще си върви. Амин!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 08 яну 2013 10:45

Тошко ви е дал много и е време да си бие камшика, нека се даде път на млади играчи. Далаверата с допинга окончателно ми промени мнението за него. В края на кариерата си направи грешна стъпка и ще го запомня като футболист употребявал непозволени вещества, това е!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 08 яну 2013 11:12

Мога само да благодаря на Тошко Янчев за годините отдадени на идеята ЦСКА. Титан нямаха право да постъпват така с най-заслужилия си играч. Това още веднъж показва към, какво се стремят, а именно смъртта на клуба. След Стойчо, който ги извади от калта миналия сезон, сега изритват капитана на отбора, как се нарича това. Според мен е абсолютна саморазправа с честните хора в ЦСКА. Да, Тошко не беше мечтания халф, но имаше харизмата на играча отдал живото си на един тим. Заслужаваше поне едно кратко изпращане, поне една благодарност, един плакет за спомен. Боклуците обаче не уважават никой, мразят истинските хора, защото винаги са живели с подлизурковци и ласкатели. Янчев е от старата школа и може да играе поне още два сезона в А група. Който го привлече няма да съжалява, но не вярвам след ЦСКА да отиде на друго място във България. Ние феновете на отбора можем само да му благодарим и да му пожелаем на добър път, като играч, треньор или бизнесмен. За годините, в които игра при нас Тошко не направи нито един скандал, не ревеше за пари, опитвашесе да помага на новите, на младите мочета и най вече беше капитан за пример. Отделно не виждам, кой може да го смени, защото футбола не се играе само на терена. Обеден съм, че щом Тошко напуска по този начин значи положението в съблекалнята е тягостно. Сега там ще се разпореждат лекета, като Коста Стоянов и Станко Йовчев-първите любимци на Титан. Дано напускането на Янчев да разбие и без това крехкия мир в ЦСКА. А ние феновете трябва да се съюзим с останалите недоволни и да покажем на България, че акциите са на Титан, но клубът е наш. Отпращането на капитана ни преля чашата и зара е хвърлен-борба до край за бъдещето на ЦСКА!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 яну 2013 11:14

angelofdeath написа:Мога само да благодаря на Тошко Янчев за годините отдадени на идеята ЦСКА. Титан нямаха право да постъпват така с най-заслужилия си играч. Това още веднъж показва към, какво се стремят, а именно смъртта на клуба. След Стойчо, който ги извади от калта миналия сезон, сега изритват капитана на отбора, как се нарича това. Според мен е абсолютна саморазправа с честните хора в ЦСКА. Да, Тошко не беше мечтания халф, но имаше харизмата на играча отдал живото си на един тим. Заслужаваше поне едно кратко изпращане, поне една благодарност, един плакет за спомен. Боклуците обаче не уважават никой, мразят истинските хора, защото винаги са живели с подлизурковци и ласкатели. Янчев е от старата школа и може да играе поне още два сезона в А група. Който го привлече няма да съжалява, но не вярвам след ЦСКА да отиде на друго място във България. Ние феновете на отбора можем само да му благодарим и да му пожелаем на добър път, като играч, треньор или бизнесмен. За годините, в които игра при нас Тошко не направи нито един скандал, не ревеше за пари, опитвашесе да помага на новите, на младите мочета и най вече беше капитан за пример. Отделно не виждам, кой може да го смени, защото футбола не се играе само на терена. Обеден съм, че щом Тошко напуска по този начин значи положението в съблекалнята е тягостно. Сега там ще се разпореждат лекета, като Коста Стоянов и Станко Йовчев-първите любимци на Титан. Дано напускането на Янчев да разбие и без това крехкия мир в ЦСКА. А ние феновете трябва да се съюзим с останалите недоволни и да покажем на България, че акциите са на Титан, но клубът е наш. Отпращането на капитана ни преля чашата и зара е хвърлен-борба до край за бъдещето на ЦСКА!

+11111
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 яну 2013 11:27

angelofdeath написа:Мога само да благодаря на Тошко Янчев за годините отдадени на идеята ЦСКА. Титан нямаха право да постъпват така с най-заслужилия си играч. Това още веднъж показва към, какво се стремят, а именно смъртта на клуба. След Стойчо, който ги извади от калта миналия сезон, сега изритват капитана на отбора, как се нарича това. Според мен е абсолютна саморазправа с честните хора в ЦСКА. Да, Тошко не беше мечтания халф, но имаше харизмата на играча отдал живото си на един тим. Заслужаваше поне едно кратко изпращане, поне една благодарност, един плакет за спомен. Боклуците обаче не уважават никой, мразят истинските хора, защото винаги са живели с подлизурковци и ласкатели. Янчев е от старата школа и може да играе поне още два сезона в А група. Който го привлече няма да съжалява, но не вярвам след ЦСКА да отиде на друго място във България. Ние феновете на отбора можем само да му благодарим и да му пожелаем на добър път, като играч, треньор или бизнесмен. За годините, в които игра при нас Тошко не направи нито един скандал, не ревеше за пари, опитвашесе да помага на новите, на младите мочета и най вече беше капитан за пример. Отделно не виждам, кой може да го смени, защото футбола не се играе само на терена. Обеден съм, че щом Тошко напуска по този начин значи положението в съблекалнята е тягостно. Сега там ще се разпореждат лекета, като Коста Стоянов и Станко Йовчев-първите любимци на Титан. Дано напускането на Янчев да разбие и без това крехкия мир в ЦСКА. А ние феновете трябва да се съюзим с останалите недоволни и да покажем на България, че акциите са на Титан, но клубът е наш. Отпращането на капитана ни преля чашата и зара е хвърлен-борба до край за бъдещето на ЦСКА!

Абсолютно съм съгласен!
Ако аз бях треньор - бих искал такъв Капитан - интелигентен, всеотдаен, футболист за пример!

Благодарим ти Тошко!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 яну 2013 11:31

ТОШКО ЯНЧЕВ: НЕ СИ ТРЪГВАМ ЗА ПАРИ, "ТИТАН" НЕ ПОЧИТА МАРКАТА "ЦСКА"

След 10 сезона вярна служба и пълно себераздаване с червената фланелка капитанът на ЦСКА Тодор Янчев напусна отбора в знак на солидарност с освобождаването на Стойчо Младенов.

Трите неизплатени заплати са само формалната причина Янчев да си тръгне от "Българска армия", увери опитният футболист, който още не е решил дали ще продължи кариерата си.

"Искам да кажа много ясно, че не си тръгвам от любимия клуб заради пари. Дължимите заплати са само основание. Причините са други и на първо място начинът на отстраняване на треньора Стойчо Младенов. И въобще отношението на собствениците към марката ЦСКА", каза Янчев.

"Решението взех още при така нареченото дисциплинарно уволнение на Младенов. Но заради документалното оформяне на случая ми трябваше да мълча и да изляза на първата за годината тренировка", допълни той.

Янчев направи крос с вече бившите си съотборници в Борисовата градина, след което си тръгна пръв от стадиона.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”