Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venger
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот venger » 07 яну 2013 20:15

Кировец написа:
venger написа:Помислете за тази ситуация. :)

Какво да мислим,бе? Айде помисли ти като си голям спец - от къде пари за стадион? Елементарен въпрос и не се съмнявам, че левскар ще знае отговора му. Давай отговори без да се замисляш. :lol:

Явно желаеш да се заяждаш за нещо, макар че не знам за какво. Не можеш ли да проумееш, че ни дели само едно фенско пристрастие и всичко човешко ни свързва.
Аз не пиша, за да се заяждам и философствам, този подход ми е чужд.
Исках само да кажа, че живеем в една и съща ситуация, която не е печеливша за никого. Иначе спокойно, знам, че ще си намерите спонсори, но това си е ваша работа. Но наистина трябва да се вслушате в днешната конференция на бившия ви треньор, каза много истини и описа точно проблемите ви.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 яну 2013 20:28

Откъде са парите на Левски за нов стадион, тук беше обяснено преди година. Който чул-чул. Който разбрал-разбрал. То това не е като да висиш пред модераторската помощ и да докладваш за щяло и нещяло, вместо да понаучиш туй-онуй , а в този форум има доста интересни хора. Но като правило не са много добре настроени към докладчиците, въпрос на личен избор!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 яну 2013 07:00

venger написа:
onegavon написа:
sin4ec написа:Ей го и тоя, пейства ни ГА тука... В тази тема имаше много спорове, някои от тях доста стойностни, много факти се изнесоха и изясниха, сега накрая да се осира не е работа!

Ти модератор на темата ли си ? Като не ти харесва що щеш тука?

Човекът не е модератор, но е прав за това, че тази статия е чист спам. И не заради това, че в т. нар. "статия" няма истина. Тъкмо обратното. Всеки усеща, че спонсорите се прехвърлят към Левски, постоянно се шушука за това защо Иво Тонев е назначен в Левски. Нов стадион, нови спонсори, свързани с нарастващото енергийно влияние на Русия в България и т.н.
И какво се прави? Насочва се негативизмът към Левски, защото е най- лесно. Излива се помия по нас, защото някой трябва да задоволи хейтърските си щения. И всичко това вместо да се потърси реална сметка на управляващата клика за това защо средства и връзки се прехвърлят само към едни фирми, само към едни предприятия, а не към всички?
Не ми е приятно да се обижда по такъв начин моя отбор. Но още по- неприятно ми става да гледам как никой не вижда реалната причина за тази ситуация. Идват и избори и всички пак ще подходят първосигнално.
Формата на тези писаници е грешна. И най- вече фактът, че са надраскани от хора, които не виждат по- далече от носа си. За читателите и вярващите им важи същото. С цел да постигнат допълнително напрежение или с цел да гонят користните си цели тези хора умишлено разделят, пораждат безсмислени спорове за това "на кого му е по- голям".
Ние феновете не сме врагове. Ние заедно ще избираме бъдещето на тази държава, в която заедно живеем. Болно ми е, че така ни разделят. Да, не можем да отречем истината, тя е една, но не трябва да се опорочава, не трябва.
И няколко въпроса като за последно. Какво като ще имаме нови спонсори и нов стадион? Какво ще спечеля аз лично от това? Ако този стадион е единствен, добре ли ще е това за останалите клубове, за останалите фенове? Как ще гледат те на нас? Помислете за тази ситуация. :)

Относно спама в твоя текст никъде не се споменава името Стойчо Младенов за когото е предназначена темата.Негативизмът към Левски си има дълбоки корени и последните събития просто го задълбочават, но темата е друга и е хубаво да коментираш Ст.Младенов и събитията около него, а не вашите спонсори и изборите.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 яну 2013 19:43

sin4ec написа:Откъде са парите на Левски за нов стадион, тук беше обяснено преди година. Който чул-чул. Който разбрал-разбрал. То това не е като да висиш пред модераторската помощ и да докладваш за щяло и нещяло, вместо да понаучиш туй-онуй , а в този форум има доста интересни хора. Но като правило не са много добре настроени към докладчиците, въпрос на личен избор!

Приятелче, правилата за това са измислени. Твой си е проблема изцяло. Аз в началото като се регистрирах насолих хубаво всички като теб и си изстрадах бан-а за близо седмица, а от тогава малко съм настроен приятелски, иначе с охота бих ти посветил няколко благословии без да те коментирам в стаята за оплаквания, но просто реших да се адаптирам към форумните норми. А какво по-хубаво - вместо да те псувам и да отнасям аз наказанието - ти сам страдаш заради глупостта си.
Айде, със здраве.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 яну 2013 20:06

Трудно можеш да ме насолиш-не си ми на нивото. Твърде много обикалях с агитката България и Европа и знам сквернословия, от които и пиян сърбин ще почервенее! Можеш да псуваш колкото щеш-не можеш да ме впечатлиш. Банът за мен не е никакъв проблем, а и получавам такъв, когато аз го поискам, правилата ги знам много по-добре от теб! Бях доста години в този форум, сега влизам от дъжд на вятър. Колкото до това, че аз страдам от глупостта си-твърде философско твърдение, не съм на такова висше интелектуално ниво да го осмисля... Така съм се разстроил, че ей сега ще скъсам един суджук от върлината и ще го нарежа за мезе, ега ми премине... :(
Както вече споменах, в червения форум има доста интелигентни и мислещи хора, има и откровени простаци и тъпанари. Към кои ще се причислиш си е въпрос, повтарям, на личен избор. Или на възможности.
Със здраве!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 яну 2013 20:09

sin4ec написа:Трудно можеш да ме насолиш-не си ми на нивото. Твърде много обикалях с агитката България и Европа и знам сквернословия, от които и пиян сърбин ще почервенее! Можеш да псуваш колкото щеш-не можеш да ме впечатлиш. Банът за мен не е никакъв проблем, а и получавам такъв, когато аз го поискам, правилата ги знам много по-добре от теб! Бях доста години в този форум, сега влизам от дъжд на вятър. Колкото до това, че аз страдам от глупостта си-твърде философско твърдение, не съм на такова висше интелектуално ниво да го осмисля... Така съм се разстроил, че ей сега ще скъсам един суджук от върлината и ще го нарежа за мезе, ега ми премине... :(
Както вече споменах, в червения форум има доста интелигентни и мислещи хора, има и откровени простаци и тъпанари. Към кои ще се причислиш си е въпрос, повтарям, на личен избор. Или на възможности.
Със здраве!

Въпроса е, че ти обиждаш, а после се сърдиш и за капак се правиш в момента на голям мъжкар. Някак не се връзват нещата - явно някъде има грешка, ама не е в мен.
Сбогом!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 яну 2013 20:20

Сбогом! И поздравления, че си изпълнил баса, не всекиму е дадено да си държи на думата!

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 10 яну 2013 21:58

sin4ec написа:Трудно можеш да ме насолиш-не си ми на нивото. Твърде много обикалях с агитката България и Европа и знам сквернословия, от които и пиян сърбин ще почервенее! Можеш да псуваш колкото щеш-не можеш да ме впечатлиш. Банът за мен не е никакъв проблем, а и получавам такъв, когато аз го поискам, правилата ги знам много по-добре от теб! Бях доста години в този форум, сега влизам от дъжд на вятър. Колкото до това, че аз страдам от глупостта си-твърде философско твърдение, не съм на такова висше интелектуално ниво да го осмисля... Така съм се разстроил, че ей сега ще скъсам един суджук от върлината и ще го нарежа за мезе, ега ми премине... :(
Със здраве!

От мене виното, па ша се резберем на смаса! :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 яну 2013 19:48

C2H5OH написа:
От мене виното, па ша се резберем на смаса! :mrgreen:

Давай, кога кажеш! До Сирни заговезни ще има, няма да свърши-а то после са пости и пръчката трябва да е на конци! Аз пия бяло, мискетче примерно...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 яну 2013 08:58

Темата отива в Архив.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”