Мегъне,какво да ти кажа...Изумяваш ме всеки път...Виж,човек,колкото и да отстоява мнението си,трябва да приема и чуждото,а при теб май не се получава това...Не искам да се карам с теб,напротив...Кристиано Роналдо не беше най-добрият тази година,нито 2010,далеч съм от мисълта да го твърдя,не съм му и фен.Но и Шави и Иниеста са футболисти,съществуват,не е само Бог Меси.Ти казваш,че Меси заслужава повече от Роналдо => е спечелил заслужено.Не,не е.Меси НЕ заслужаваше.Заслужаваха Шави и Иниеста съответно през 2010 и сега.Те ТРЯБВАШЕ да вдигнат тази топка,заслужаваха го.Никой друг,абсолютно никой,дори Меси.Това е все едно да твърдиш,че вторият най-добър в дадено нещо за определен период печели първа награда за това нещо,защото заслужава повече от третия.Но той НЕ заслужава повече от първия => е спечелил незаслужено...
А сега за "звездния" състав...

С какво Дани Алвеш беше по-добър от Брана Иванович?Съвсем честно?Да,сигурно пак ще се захванеш за нещо,но ако попитам 80 % от форума,ще бъдат на същото мнение като мен за Иванович.А за Чех? Та той имаше фундаментално значение за спечелването на ШЛ и ФА,направи куп фамозни спасявания,докато Касияс.....Казах го и в една друга тема,ще го кажа и тук.Стилът на Испания е такъв,че топката рядко достига до Касияс и до опасност пред него,не е направил и наполовина спасявания колкото Чех

И да,Касияс спечели Евро-то,но с такива играчи пред мен и аз щях да го спечеля..А и нали не ставаше дума за отличия и купи....