Златната топка 2012 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Re: Златната топка 2012 година

Мнениеот becks32milan » 07 яну 2013 23:09

megan fox написа:
magga написа:
megan fox написа:
magga написа:
А Пеле не какво основание е считан за крал на футбола? Нима не са прословутите му 1000+ гола? Да не би да е единственият футболист в света с 3 световни титли? Ми не, не е, имало е и други съотборници на Пеле, които са вдигали по 3 пъти световната титла над главата си! Тогава каква е причината той да е краля на футбола?

http://www.youtube.com/watch?v=iry0_oX3jx8
Само погледни на какви терени играят, с каква топка и дали обувките са им като сега и забележи техника, бързина, удар и тн и тогава да си спорим ;)

И затова вината е на Меси, така ли? И я виж тогава какви защитници е имало и сега какви има! Според теб един Пепе дали ще остави Пеле да се разхожда из наказателното поле или ще го бастиса още в самото начало на мача? ;) Едно време тактическата и физическата подготовка на играчите е била на доста по-слабо ниво от сегашната! Иска ми се да можех да видя какво ще направи Пеле срещу отбор като Челси, който е паркирал автобуса на гол линията!

А Меси какво направи срещу Челси ?? :lol: НИЩО ама толкова голямо нищо, че няма дума за такова НИЩО :lol: Футбола си е футбол и тогава и сега идеята е била да вкараш повече от другия отбор, а защитниците са те спирали, ако могат, така че "ама те тогава защитниците не играели в защита е ..." дрън дрън, сега на Месо колко защитници му правят балтии ? Освен ПЕПЕ :lol:

Защитниците ги е страх даже да го докоснат, защото ако се контузи има глоби. :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 яну 2013 23:10

megan fox написа:
UltraBlue написа:Мегане, аз не искам да споря с теб. Искам само да чуя мнението ти като фен на Барса... та като такъв кога според теб Шави или Иниеста ще вземат златната топка? Те заслужата ли да я спечелят и кога мислиш може да стане това? Все пак са печелили същите трофеи като Меси, а отгоре на всичкото има 2 титли на европа и 1 световна. Иниеста даже вкара гола, който донесе историческата титла на Испания. Та в този ред на мисли как ги виждаш нещата с тея 2-та... ще се вредят ли? :?

За съжаление няма да я вземат, въпреки, че я заслужават! Писал съм десетки пъти във форума по този въпрос, явно трябва да го напиша отново:
Лично за мен през 2010-а ЗТ трябваше да я получи Шави и бе грешка, че я дадоха на Меси!
Пак лично според мен за тази година ЗТ трябваше да е за Иниеста и бе грешка, че я дадоха на Меси!

Но когато спора се свежда до Меси и КР, о да, определено смятам, че аржентинеца заслужава в пъти повече отличието спрямо португалеца! :)

Тук сме на едно мнение... няма какво да кажа, въпреки че симпатизирам повече на Роналдо.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 07 яну 2013 23:11

megan fox написа:
Madridist написа:
megan fox написа:
Вики, а какви съотборници има Меси в Аржентина, след като ще извъртаме нещата към съотборниците?
На кое място е Меси в голмайсторската листа на Аржентина? А нима той не е действащ футболист и няма възможност да стане първи, както КР има възможност да стане пръв за Португалия?

Защо всичко го извъртате и го гледате толкова едностранчиво (все в полза на КР)?

Аз нищо не извъртам. Искам само да ми напишеш нападателите в сегашния аржентински национален отбор и след това тези в Португалия :roll:

На Португалия не ги знам и си го признавам. В Аржентина... Милито, Игуаната, Ди Мария. Иха, много "добри" бе! Тия и за чел за зеле не стават! Игуаната и Ди Мария колко пъти сте ги псували и във вашият раздел (не конкретно ти, а като цяло феновете на РМ)? Милито направи един много силен сезон, даже по-скоро полусезон - първата половина на 2010-а година и сега къде е? Да си чул нещо за него? Да е направил някое значимо голово постижение?

Агуеро, Тевез, Лавеци, Пасторе ? :?
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 яну 2013 23:11

Както обичам да казвам, "Златната топка" се дава на най-добрия футболист за годината, а не на този, който има най-много купи. ;) Разбира се, понякога най-добрият може да е спечелил и най-много купи, но не е задължително.

Също така, не може всеки да разбира от футбол и да прецени кой играч има най-добри футболни умения. Затова се получават такива безсмислени спорове. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 яну 2013 23:11

smoothc написа:
И не ми бягай по тъча, че ставало въпрос за "в продължение на години" след като говорим КОНКРЕТНО за 2012-а година и носителя на ЗТ за въпросната година! Стига си разпъвал локуми и си шикалкавел!

Иниеста и Роналдо буквално "теглят" и клубните си и националните си отбори.

Нима Иниеста и Роналдо не теглят и Барселона и Испания,и Реал и Португалия много преди 2012?
Не,много си зле Мегън,окончателно се убедих в това..а и особено след онова,което написа в нашия форум за Уест-Хем-Юнайтед,прикривайки се зад друг ник..какво повече да говоря с тебе...
Ти изобщо на колко си години? 13-14?

И отново за пореден път избягваш въпроса ми, вместо да му отговориш! Браво! Като нямаш какво да кажеш, т.е. когато отговора на въпроса никак не ти отърва и веднага почваш с личните нападки! И после аз съм бил зле! Ок! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Айде събери поне малко кураж и ми отговори НАЙ-ПОСЛЕ на въпроса, който ти зададох вече няколко пъти! Нищо няма да ти стане, освен да покажеш, че имаш поне малко топки!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 яну 2013 23:11

Madridist написа:Аз единствено се чудя едно нещо. След като при футболистите не е важно какво е постигнал с клубния и национален отбор, а най-важни са качествата и уменяита му, по какъв критерий са гласували същите капитани, треньори и журналисти за треньор на годината :roll:

По какъвто медиите обрисуват и лансират ;)

пп:Евала за въпроса!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 07 яну 2013 23:13

Argentina at the 2008 Summer Olympics
Argentina national football team
Lautaro Acosta Javier Mascherano
Sergio Agüero Lionel Messi
Éver Banega Luciano Fabián Monzón
Diego Buonanotte Nicolás Pareja
Ángel Di María Juan Román Riquelme - капитан
Federico Fazio Sergio Romero
Fernando Gago José Ernesto Sosa
Ezequiel Garay Óscar Ustari
Ezequiel Lavezzi Pablo Zabaleta

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 яну 2013 23:14

megan fox написа:
Madridist написа:
megan fox написа:
Вики, а какви съотборници има Меси в Аржентина, след като ще извъртаме нещата към съотборниците?
На кое място е Меси в голмайсторската листа на Аржентина? А нима той не е действащ футболист и няма възможност да стане първи, както КР има възможност да стане пръв за Португалия?

Защо всичко го извъртате и го гледате толкова едностранчиво (все в полза на КР)?

Аз нищо не извъртам. Искам само да ми напишеш нападателите в сегашния аржентински национален отбор и след това тези в Португалия :roll:

На Португалия не ги знам и си го признавам. В Аржентина... Милито, Игуаната, Ди Мария. Иха, много "добри" бе! Тия и за чел за зеле не стават! Игуаната и Ди Мария колко пъти сте ги псували и във вашият раздел (не конкретно ти, а като цяло феновете на РМ)? Милито направи един много силен сезон, даже по-скоро полусезон - първата половина на 2010-а година и сега къде е? Да си чул нещо за него? Да е направил някое значимо голово постижение?

В Португалия нападатели са звездите на Бешикташ и Реал Сарагоса - Хуго Алмейда и Хелдер Пощига. Въпреки, че съм мадридист, не съм от най-големите фенове на Игуаин, но поне за мен той е класа и над двамата. За Агуеро да не говорим. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 07 яну 2013 23:15

Goalscorers
4 goals
Giuseppe Rossi
3 goals
Mousa Dembélé
Victor Obinna
2 goals
Sergio Agüero
Ezequiel Lavezzi
Ángel di María
Lionel Messi

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 яну 2013 23:16

Madridist написа:Аз единствено се чудя едно нещо. След като при футболистите не е важно какво е постигнал с клубния и национален отбор, а най-важни са качествата и уменяита му, по какъв критерий са гласували същите капитани, треньори и журналисти за треньор на годината :roll:

Най-вероятно по същия критерий. ;) За треньор също трябва да имаш умения и не всичко се измерва с купи.
Последна промяна от Tommi на 07 яну 2013 23:16, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”