CSKA69 написа:Йешич е правилният избор за треньор на ЦСКА и времето ще го покаже - всичко останало е просто щракане по клавиатурата за губене на време!

Браво колега, 4 мнения имаш и все на място са предполагам! Така се говори разбира се, ако не вярваме в нищо, за какво се мъчим изобщо... Естествено, че е правилният избор, защото нашите са доказани некадърници до един за съжаление. Ако сте гледали "Пред банята" преди Нова година обсъждаше се тема защо българския треньор никой не го уважава. Има двама-трима и все червени треньори, а къде са сините или зелените в чужбина?

Българският треньор е слаб поне до този момент, затова и отборите ни куцат. Но има нещо друго много по-важно заради което смятам, че трябва да бъдат уважавани- нямат много добри условия за работа поне тук, на запад да речем имат такива и пак нямат кой знае какви успехи, някой финалист за купа, вицешампион и т.н., а у нас няма как да постигнат нищо заради проблемите в отборите- вътрешни противоречия с шефове, фенове, бази и всичко останало... а на всичко отгоре и възпитанието е кръгла нула! Единият плюе другия, вторият плюе третия.. нещо страшно. Кой искат да ги уважава като те самите не се уважават ми кажете?

Не знам какво искаме, но за мен Стойчо Младенов е най-добрият треньор изобщо в България, а щом с него така се подиграват, представете си какво им е на другите Кокаловци, Вуцовци, Лаптопи и т.н. в по-малките отбори. Да, никой не ги притиска за успехи както в по-големите клубове, но хич не им е лесно, а и те играят доста мръсни игри. Вили Вуцов си спомням като пое Родопа за малко тук, ами той е пълна скръб.. Седи на тъча и люпи семки само. Добре, че футболистите си ги биваше тогава и си се нареждаха сами да речем, ама... после такива плюнки хвъркаха, че не е истина. Съдиите им все криви, президентите не знам кой си, а те просто повечето не стават. Въртят се където има кинти и така до пенсия сигурно ще си я караме.

Топли ни едно 4-то място в САЩ 94 от Пената, оттам насетне толкова години тоя занаят почти не е мръднал.

Херо и Стойчо са на едно добро ниво, останалите са слаба ракия... Не казвам, че и Йешич е нещо особено, но...и той за парите идва.
Иначе действително съм съгласен, че Титаните се подиграха много жестоко със Стойчо Младенов, а щом и Янчев си тръгва... легенди вече почти няма да има.

Сега ще се плюят едни други и така... лоша работа!