megan fox написа:smoothc написа:Това скрита реклама на Примера ли беше
Как е възможно да няма нито един играч от Челси,от Байерн, от Манчестър Сити,от Ювентус..!
И на какво отгоре да има играчи от тия отбори в идеалната 11-рка? Най-доброто първенство е Примера (само не почвай пак да ми спориш) и най-добрите играчи са там! Барса и Реал дават 80% от титулярите на настоящите Световни и Европейски шампиони! На какво отгоре да има играчи от други първенства? С какво са го заслужили?
Не знам,но след изречението
И още нещо в Примера има отбори, които просто излизат със свалени гащи и си знаят, че срещу даден съперник каквото и да направят те просто ще загубят,
,точно ти...едва ли можеш да парадираш за това.
smoothc написа:Другият огромен гаф,бе номинацията на Гуардиола,за сметка на Юрген Клоп.....Този човек постигна феноменални неща с Борусия,изгради един млад и силен отбор в рамките на 2-3 години,и продължава да се усъвършенства и развива,това вече е позорно...
Ти имаш ли дори минимална представа кой прави номинациите? Мисля, че нямаш! Същите ония 52-ма журналисти, които така величаеш и които до 2009-а определяха кои да са носителите на отличията! Значи те хем си разбират от работата и признаваш тяхното мнение до 2009-а, хем в същото време не зачиташ тяхното мнение за това кои да са номинираните. Ок, следващият път пак ми дръж лекции кой редовно си противоречал...
Доста крайно изказване,но ще ти отговоря така:Никой не е застрахован от грешки,а и това в никакъв случай не означава,че мнението ми относно техния избор,ще бъде променено.

Аз ли трябва да отговарям за техните грешки,а?
П.П. Треньорите и капитаните гласуват кои да са носителите на отличията, след като въпросните 52-ма журналиста определят за кого да се гласува.