Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот kireto2 » 04 яну 2013 23:01

Янис Зику написа:
Новините от ЦСКА днес нямат край. Поредният слух праща сина на сръбския президент Томислав Николич – Бранислав, на „Армията“. Това ще се случи, ако за треньор на ЦСКА бъде назначен Миодраг Йешич. Последният е фаворит за поста, който е свободен, след като шефовете на червените от „Титан“ биха поредната житейска дузпа на Стойчо Младенов.

Според някои електронни издания зад евентуалното идване на президентския син в ЦСКА, хората от „Титан“ имат не само футболни идеи. Собтвениците на ЦСКА искат да вземат почистването на няколко сръбски гранда, а това може да е червена точка в преговорите.

Искаме президентския син на Катар, не на Сърбия.. :lol:

Днес новините от ЦСКА са като манна небесна за жълтата журналистика в България! Тия пичове си направиха по-няколко броя на ваш гръб! Да не говорим ,че такива идеи им дадоха вашите шефове, че могат да ги разтягат с месеци! :lol:

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 04 яну 2013 23:28

Понеделник - 07.01.2013, стадион "Българска Армия" - 12:30ч. - Бъди там... В името на ЦСКА!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 яну 2013 01:34

Teo написа:Абе къде е Майкъла, нали викаше че Стойчо остава начело на ЦСКА преди седмица, какво стана?! Майкъла е поредната пионка на титан.

Изображение
А добро утро ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 яну 2013 05:15

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pDTjywFXASQ[/youtube]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Ако Майкъла имаше капка достойнство, трябваше да си тръгне!

Мнениеот danko_sot » 07 яну 2013 16:21

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев се опита да бъде дипломатичен в изказването си по отношение на уволнението на Стойчо Младенов. Майкъла се постара да не влиза в конфликт с нито една от двете страни.

"Иво Иванов уволни Стойчо Младенов. Той е собственик на клуба и има това право. Само, че не бива с такъв човек да се разделяш по този начин. Това не е редно. За мен Младенов е перфектен професионалист, мотивира страхотно играчите, нямам забележки към него и екипа му. Аз до 10 часа в петък не знаех за промяната. Трябваше днес да пътува отбора, сега го отложихме заради тази смяна", заяви Майкъла.

Вижте какво смешно изказване на така наречения Майкъл. Лъсна и неговия задник покрай всички скандали в ЦСКА. Той бил такъв, той бил онакъв. Биеше се по гърдинте във вестниците, че бил много строг, нямало да остави никой да му се бърка ако стане директор в ЦСКА. И накрая какво... Титан си правят каквото си искат зад гърба му и той какво.... Голям смешник се оказа тоя Майкъла, поредната подлога на Титан, която седи в ЦСКА единствено за пари и за да бъда параван на ръководството. Има и по-важни неща от парите, г-н Илиев. Неща като чест, достойнство и т.н. ;) Никой не е безгрешен и съвършен, но вие на точно такъв се правехте пред медиите и се тупахте по гърдите и накрая какво стана???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
stn

Re: Ако Майкъла имаше капка достойнство, трябваше да си тръгне!

Мнениеот stn » 07 яну 2013 16:24

Още през есента ще играем на "Армията".

"Ще се завърнем на "Армията" за първия кръг"

"Ще се завърнем на "Армията" през април"

"Стойчо остава".
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Venko123
Контакти:

Re: Ако Майкъла имаше капка достойнство, трябваше да си тръгне!

Мнениеот Venko123 » 07 яну 2013 16:38

stn написа:Още през есента ще играем на "Армията".

"Ще се завърнем на "Армията" за първия кръг"

"Ще се завърнем на "Армията" през април"

"Стойчо остава".

Да отива да си строи.
Толкова много лъжи за 2-3 месеца...Дори Титаните не са изрекли толкова лъжи за такъв период от време.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 яну 2013 16:56

Аз вече разбирам защо Титан не пускат кокала ЦСКА - просто няма кой да ги изгони и явно никой не иска да ги гони. Из форумите много мъжаги, ама сигурно си пишат едни и същи хора с няколко акаунта. :lol:
Срам и позор - в столицата живеят не знам си колко милиона хора, а на един протест се събират 50 човека. :lol:

Призовавам модераторите да заключат всички теми свързани с Титан и управлението на ЦСКА, защото няма смисъл от тях! Само закани, протести, псувни, а в същото време си стоят по хралупите и гризкат солетки пред компютрите. :lol:
Оставете само темите за трансферите да става лафче и толкоз! :lol:
Бан за всички цесекари, дето са изписали местоположение София, освен ако не приложат доказателства, че са изпълнили заканите си за протест. :lol: Срам,срам.
Знам, че всичко това звучи тъпо от устата на чорбар като мен, ама аз наистина няма как да присъствам на такова мероприятие в Шопландия, освен ако не е в събота или неделя. :!:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 07 яну 2013 19:38

Сега вече, няма шанс да се отървете от Титан!! След днешния "протест" всички разбраха ,че "Боклуците" притежават едно нищо, защото, клуб с 4 верни фена не е никакъв клуб!!! А "нищо" трудно се продава!!!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 07 яну 2013 22:42

Кировец написа:Аз вече разбирам защо Титан не пускат кокала ЦСКА - просто няма кой да ги изгони и явно никой не иска да ги гони. Из форумите много мъжаги, ама сигурно си пишат едни и същи хора с няколко акаунта. :lol:
Срам и позор - в столицата живеят не знам си колко милиона хора, а на един протест се събират 50 човека. :lol:

Призовавам модераторите да заключат всички теми свързани с Титан и управлението на ЦСКА, защото няма смисъл от тях! Само закани, протести, псувни, а в същото време си стоят по хралупите и гризкат солетки пред компютрите. :lol:
Оставете само темите за трансферите да става лафче и толкоз! :lol:
Бан за всички цесекари, дето са изписали местоположение София, освен ако не приложат доказателства, че са изпълнили заканите си за протест. :lol: Срам,срам.
Знам, че всичко това звучи тъпо от устата на чорбар като мен, ама аз наистина няма как да присъствам на такова мероприятие в Шопландия, освен ако не е в събота или неделя. :!:

По принцип съм съгласен с доста от нещата които си казал, но ...
Все пак трябва да се каже, че днес беше работен ден, часа беше 10, аз лично имах голямо желание да отида, но просто нямаше как в този ден.
Въпроса е когато почнат мачовете да идват колкото се може повече хора на стадиона и да не спираме да им показваме, че тези хора не са желани на Армията.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”