Ботев привлече Борис Галчев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев привлече Борис Галчев
Когато собственик,ръководство,треньори,футболисти и фенове гледат в една посока нещата просто се случват.Но в основата определено е собственика.Цветан Василев определя бюджет,начина му на използване и назначава професионалисти които да си изпълняват задълженията.В бюджета влиза и построяването на бази,средства за ДЮШ и др. разни.Нашите футболисти не получават по-големи заплати от отборите в първата шестица,но е оснавна тема за някои.Чета някои услужливи статии и се чудя как някои хора им се връзват.Пример ,,Ботев няма да играе второстепенна роля'' се определят като шампионски амбиции.Ние бултрасите не искаме непременно участие веднага в евротурнирите,защото знаем че Ботев е ,,дългосрочен проект''.Да направим отбор който да радва хората е по важно от едно евентуално европейско класиране което би ни превърнало за посмешище.По-възрасните си спомнят как бяхме определени в предишните ни участия като провинциални шампиони.Спукваха се нагаждачиските медии на софра от МНО и МВР да ни определят за отбор за местна консумация обирайки най-доброто от нас и останала България.
-
- Контакти:
Галчев е много сърцат играч и Ботев само ще спечели от трансфера му. Не разбирам шефовете на ЦСКА, след като гонят повечето чужденци-дефанзивни халфове и искат да пенсионират Тошко Янчев, защо не се обърнаха към бившия си играч. Стойчо го нарочи за продажник, но аз не го вярвам. Пожелавам успех на Боби Галчев във Ботев!
играе с много желание и се раздава на терена истински питбул
не игра лошо в ЦСКА ще го видим колкото до тези холандци дето пармалат е дал класни изглеждат 

Галчев ако изчисти играта си и спре при всяко влизане в противников играч да извършва нарушение, ще ви помогне доста.
Галчев е единственото орле , за което се радвам че не играе в ПИРИН !
Ще трябва да му купят и нови ботуши..... иначе горе-долу става 

Най-добрият трансфер тази зима за Ботев досега. Въпреки, че не е кой знае какъв играч, Боби Галчев, и често ми късаше нервите, е много сърцат и се раздава, а понякога прави неща, на които сам не знае, че е способен. Пожелавам му успех в Ботев.
Що се отнася за Спрокел - не хранете големи надежди. Трагичен е. Някой, по-горе беше питал дали сме му гледали мачове. Ами аз съм му гледал всички излъчени контроли с ЦСКА срещу треторазредни отборчета и смело мога да кажа, че винаги е бил най-слабият в мачовете. Тромав, неориентиран, некоординиран... Жалко за Ботев, че ще се натутат само, заради кауня.
Що се отнася за Спрокел - не хранете големи надежди. Трагичен е. Някой, по-горе беше питал дали сме му гледали мачове. Ами аз съм му гледал всички излъчени контроли с ЦСКА срещу треторазредни отборчета и смело мога да кажа, че винаги е бил най-слабият в мачовете. Тромав, неориентиран, некоординиран... Жалко за Ботев, че ще се натутат само, заради кауня.
Не е за Ботевъ тая балтия .
Не е за Ботевъ тая балтия .
дано в Ботев влезне в правият път 

И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,