Пресконференция на Ст.Младенов и ... Тошко Янчев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DidoManUtd
Контакти:

Пресконференция на Ст.Младенов и ... Тошко Янчев

Мнениеот DidoManUtd » 07 яну 2013 11:10

Знаехме за пкф на Стойчо, но от известно време по Канал 3 върви информация, че и Тошко Янчев ще е там.
Ако е така, аз поне си пожелавам да чуя доста истини, крайно време е !

Venko123
Контакти:

Re: Пресконференция на Ст.Младенов и ... Тошко Янчев

Мнениеот Venko123 » 07 яну 2013 11:23

Тодор си е тръгнал пръв, и бързал за някъде, кой знае може пък и той да е на пресконференцията.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 07 яну 2013 11:31

Тошко онзи ден заяви , че няма да дава пресконференции
[center]Изображение[/center]

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 07 яну 2013 11:35

Абе, които и да е там, да вземе да говори директно истината, пък каквото ще да става.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 07 яну 2013 11:43

Ivo-Chernomoretz написа:Май Йешич е новият ви треньор

да

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 яну 2013 11:51

Пресконференцията ще е от 13 часа-. Силно се надявам и Тошко да е там и да съберат смелост и да кажат истината за Титан и за тяхното управление в клуба през тези 4 години. Янчев между другото няма какво да губи, спорлед мен той е пътник след махането на Стойчо. Но дали ще събере смелост и ще покаже че истински милее за клуба предстои да видим ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 07 яну 2013 11:53

danko_sot написа:Пресконференцията ще е от 13 часа-. Силно се надявам и Тошко да е там и да съберат смелост и да кажат истината за Титан и за тяхното управление в клуба през тези 4 години. Янчев между другото няма какво да губи, спорлед мен той е пътник след махането на Стойчо. Но дали ще събере смелост и ще покаже че истински милее за клуба предстои да видим ;)

Едва ли ще се кажат всички истини , но ще видим !
Относно Тошко ... никога няма да има тази смелост , той е показал че е с всеки който е на власт и си мълчи ....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 яну 2013 12:02

danko_sot написа:Пресконференцията ще е от 13 часа-. Силно се надявам и Тошко да е там и да съберат смелост и да кажат истината за Титан и за тяхното управление в клуба през тези 4 години. Янчев между другото няма какво да губи, спорлед мен той е пътник след махането на Стойчо. Но дали ще събере смелост и ще покаже че истински милее за клуба предстои да видим ;)

Няма шанс Стойчо да каже нещо кой знае какво "шокиращо" за Титан. Бъди сигурен, че титаните също имат какво да извадят срещу Стойчо, така че не вярвам да посмее.
За мен Младенов е една противоречива личност. Уважението на червените фенове към него се дължи не толкова на треньорските му умения, колкото на цялостното му държане и поведение, в частност това спрямо "Левски". А би трябвало това уважение да се гради само и единствено на въпросните треньорски умения, които определено не са най-добрите. Може да е добър мотиватор, но това не е достатъчно. Така и не се научи как да води един мач, не се научи какви смени да прави и кога да ги прави. Колко важни мача изпуснахме по нелеп начин... Но пък и признавам, че в трудния момент за клуба от миналата есен, той беше единственият правилен избор, необходимото зло.
На тази пресконференция аз искам да каже най-вече за Станко - кой го държи в отбора и защо самият той си траеше толкова време и си трае и до сега. Това не е маловажен въпрос защото ще покаже подхода на Титан спрямо треньора, но от друга страна ще покаже и колко независим и твърд е бил самият Стойчо да търпи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 яну 2013 12:13

vaskonti написа:

Няма шанс Стойчо да каже нещо кой знае какво "шокиращо" за Титан. Бъди сигурен, че титаните също имат какво да извадят срещу Стойчо, така че не вярвам да посмее.
За мен Младенов е една противоречива личност. Уважението на червените фенове към него се дължи не толкова на треньорските му умения, колкото на цялостното му държане и поведение, в частност това спрямо "Левски". А би трябвало това уважение да се гради само и единствено на въпросните треньорски умения, които определено не са най-добрите. Може да е добър мотиватор, но това не е достатъчно. Така и не се научи как да води един мач, не се научи какви смени да прави и кога да ги прави. Колко важни мача изпуснахме по нелеп начин... Но пък и признавам, че в трудния момент за клуба от миналата есен, той беше единственият правилен избор, необходимото зло.
На тази пресконференция аз искам да каже най-вече за Станко - кой го държи в отбора и защо самият той си траеше толкова време и си трае и до сега. Това не е маловажен въпрос защото ще покаже подхода на Титан спрямо треньора, но от друга страна ще покаже и колко независим и твърд е бил самият Стойчо да търпи.

Васко, Васко, само ти ли не разбра , че в моментното състояние, в което е ЦСКА от 2-3 години вече няма особен смисъл да коментираме чисто треньорските качества на нашите треньори . След Любо Пенев треньорът при Титан е една марионетка, на която се дават някакви играчи, които той не е искал и дори често се взимат играчи на постове които се дублират зад гърба на треньора. И сега ти какъв треньор трябва ад си за ад ги напаснеш тези играчи и да върви отбора. Айде един-два пъти може да стане, но като цяло после идва следващата пауза, следва нова разпродажба и нови покупки и всичко започва от нулата. Какъв е смисъла сега тук да говорим за треньорските качества на Младенов. Онзи ден майка ми ме изуми. Тя, която през живвота си не е гледала нито един мач сигурно видя във вестника, че сда манали Стойчо и каза че това не било правилно, защото той бил спеелил две титли с ЦСКА. Това ме шашна. Стойчо е наистина на пръво място мъж на място и човек с тъмно червено сърце. Не е най-великият треньор на света, но за Б-я и за моментното състояние на отбора по-добър от него няма как да намерим.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”