а в коя Академия тренираше сина на Майкъла
Литекс отговори на Майкъла !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс отговори на Майкъла !
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- bilyaletdinov
- Контакти:
russia написа:Сравненията с /ф/ренския са много удачни даже! Къде са 33 мача и 4/четири/ гола за нац.отбор, къде са постиженията на останалите споменати?
Само , че същия този за който говориш даваше пари на Левски , а останалите (без чичо Митко) си цукаха комисионни от харизмата..

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Искаш да кажеш переше парите на Чорни.
Зор се дават пари от джоб за спорта и тва в България само малцина го правят.

Син до гроб_ написа:gin написа:не съдете по поста за интелектуалния багаж на даден човек. малоумник като емил костадинов (едва с подарен 8-ми клас) два или три пъти беше спортен дирек-тор в комунистическото творение. там все още са в ерата на номенклатурата и появата на майкъли, костадиновци и други с отрицателна интелигентност са винаги на гребена на вълната. да говориш така за стоичков и миланов в 21-ви век, когато наемането на качествен работник става с финансов стимул е ясно доказателство, че просто тоталитарната система е била изцяло по вкуса на четирибуквието. какво очаквате от човек кръстил сина си геоерг(звучащо като правописна грешка)...
Наистина ли се казва Геоерг или просто не си разбрал добре ?Да си кръстиш детето така трябва много да го мразиш !
A да си кръстиш другите двама Жорж и Георги, тогава вече говорим за голяма кретения.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Майкъла не заслужава да бъде коментиран , до вчера плюе титан , днес им лиже гъза ! ВЪН И ТОЙ !
[center]
[/center]

russia написа:Avanti_Ragazzi написа:Предлагам не само Гошко но и Пешко, Ваньо, Тошко , Жорко, Борко и Божко сите у ЦСКА. По-заръката на видният Вердекалски Експерт по всичко МАЙКАЛА!![]()
![]()
![]()
p.s. Вердекал е населено място част от агломерацията на Премиерското родно място!![]()
![]()
Колко впечатляващо! Малоумника над теб /странно защо си е помислил, че ЦСКА иска и може да продава в изброените отбори/няма да го коментирам, но да видим твоето умопомрачение докъде е стигнало! Да караме по редПърво, кои са изброените умалителни имена, един Господ знае! Второ, как аджеба да го разбираме това "по-заръката"? Някаква степен на заръка ли, що ли? Няма как да е печатна грешка, значи е неграмотност! И за десерт идва МАЙКАЛА
В този ред на мисли получаваш оценка .I.
Доста кофти опит да се заядеш или да се направиш на интересен. Ако имаш да кажеш нещо по темата - действай. Много добре си го разбрал, няма нужда да показваш "високата" си интелигентност. На кой му пука как се пише прякора на най - некадърния строител във футбола и най - некадърния изпълнителен директор в строителството?
- Син до гроб_
- Контакти:
rsk написа:Син до гроб_ написа:gin написа:не съдете по поста за интелектуалния багаж на даден човек. малоумник като емил костадинов (едва с подарен 8-ми клас) два или три пъти беше спортен дирек-тор в комунистическото творение. там все още са в ерата на номенклатурата и появата на майкъли, костадиновци и други с отрицателна интелигентност са винаги на гребена на вълната. да говориш така за стоичков и миланов в 21-ви век, когато наемането на качествен работник става с финансов стимул е ясно доказателство, че просто тоталитарната система е била изцяло по вкуса на четирибуквието. какво очаквате от човек кръстил сина си геоерг(звучащо като правописна грешка)...
Наистина ли се казва Геоерг или просто не си разбрал добре ?Да си кръстиш детето така трябва много да го мразиш !
A да си кръстиш другите двама Жорж и Георги, тогава вече говорим за голяма кретения.
Нееееееееееее,това не може да е истина

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
-
- Контакти:
Не виждам, какво толкова лошо е казал Майкъла! Всеки ръководител иска добри играчи в отбора си. Колкото до Ицо, той рано или късно ще се върне в ЦСКА, но не и сега. Изобщо, нашия клуб ще просперире, когато го ръководят истински цесекари. Не вярвам някой да не мечтае за шефове, като Любо Пенев, Стойчо, Зафето и Ицо. Нали се сещате, че заедно никакво БФС няма да смее да се подиграва с ЦСКА. Знам обаче, че тези хора никога няма да си рискуват реномето и да се цапат с калта хвърляна върху всички от Титан.
Син до гроб_ написа:rsk написа:Син до гроб_ написа:gin написа:не съдете по поста за интелектуалния багаж на даден човек. малоумник като емил костадинов (едва с подарен 8-ми клас) два или три пъти беше спортен дирек-тор в комунистическото творение. там все още са в ерата на номенклатурата и появата на майкъли, костадиновци и други с отрицателна интелигентност са винаги на гребена на вълната. да говориш така за стоичков и миланов в 21-ви век, когато наемането на качествен работник става с финансов стимул е ясно доказателство, че просто тоталитарната система е била изцяло по вкуса на четирибуквието. какво очаквате от човек кръстил сина си геоерг(звучащо като правописна грешка)...
Нееееееееееее,това не може да е истина![]()
да обобщим-значи има трима сина . Казват се Геоерг,Жорж и Георги ? Майкъла вече ми стана любимец ! Великан !
И на мен ми се иска да се ебавам, ама не се. Човечеството върви към обратното на еволюция.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Браво на Литекс ! Майкъла може и да върши някаква работа, ама няма да се сърдя ако спре да се показва пред журналята. Говори глупости и се излага, покрай себе си излага и ЦСКА. Не че съм се закахарил за ЦСКА, ама като ги бият като тъпани из Европа и колегите от западните държави ми се смеят... Иди обяснявай че Черно Море е друга манджа ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?