Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот zlatan » 07 яну 2013 00:18

честно наистина знам кой е защитника,
Не е чужденец а е Българин само чакайте вторник какви новини ще има в нета.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 яну 2013 00:21

zlatan написа:честно наистина знам кой е защитника,

От кой отбор е? Дай жокер? :? Георги Терзиев? :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 яну 2013 00:29

От кой отбор е? Дай жокер? Георги Терзиев

клуба е от морето-не са много тези клубове-дерзайте,а може и да не ми вярвате аз все пак съм само един обикновен фен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 яну 2013 00:44

Поне кажи дали ще се ядосваме или ще се радваме ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 яну 2013 00:47

zlatan написа:честно наистина знам кой е защитника,

Този филм съм го гледал. Или казвай кой е или не се прави всеки път на много знаещ.
То много лесно да кажеш, че го знаеш кой е, ама няма да кажеш. След като е купен, не виждам причина да не кажеш кой е.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 07 яну 2013 01:06

BadBoy написа:Чета тази статия ... и реших да видя Жейнов как се казва компанията му и кои футболисти представлява и се оказа, че трансфермаркт не е чувала за този, та правете си сметка, що за менажер е този линк към марктета е в офтопик, че форума има ограничения на url адресите [offtopic]...[/offtopic]

На сайта на БФС e публикуван пълният списък, където Жейнов фигурира, наред с още доста други, за които немският сайт също явно не е чувал. Което не им пречи да си изкарват някак хляба.

Иначе по темата, не се косете - ако който и да е от Терзиев, Колев, Китанов или Александров дойде - добре сме :)
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 яну 2013 01:15

Нощните подвизи на национала Николай Бодуров са причината Левски временно да дръпне газта от намеренията за преговори с Литекс. На Герена се опасяват, че благоевградчанинът ще е като отвързан в нощна София, ако премине в Левски. По нареждане на Иво Тонев в Подуяне вече проучват всеки български състезател, когото са набелязали за привличане. На Герена направо се хванали за главата, като разбрали какво се случва в столицата, когато Николай Бодуров има мачове с държавния тим. Точно тези изпълнения донесоха на макето проблеми в клубния тим. Там Христо Стоичков на два пъти гони бранителя във втория състав, защото се прибирал от столицата в скандален вид.
Освен всичко друго Бодуров, както повечето футболисти на Литекс, имал слабост и към фолк певиците. За последно той си имал взимане-даване с Преслава. Припомняме, че най-добрият приятел на Бодура – Ивелин Попов, има дете от Елена Паришева. Друг авер на национала – Чико Цветанов, пък живее с Деница.
Попов, Бодуров и още няколко играчи на държавния тим пък бяха предложени за изваждане от ексселекционера Лотар Матеус заради провинение на лагера в Правец. Всичко това почти сигурно ще откаже Левски от Бодуров.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 яну 2013 01:17

РОСЕН КОЛЕВ.Каза ми го негов братовчед днес следобяд.
Не си измислям,това е източника ми.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 яну 2013 01:26

Жена бута Каядо към “Левски”
Португалецът отряза "Лудогорец" заради "сините"

Искам в "Левски", ревнал на шефовете на "Берое" Давид Каядо, научи "Стандарт". Португалецът за пореден път пробва да си издейства трансфер. Под давление на съпругата си той е избрал "сините". Ибериецът имал доста апетитна оферта от "Лудогорец", но я отхвърлил заради половинката си. Тя не искала и да чуе за местене в Разград. "Какво ще правя там!", отсякла г-жа Каядо. Тя наредила на мъжа си да си търси отбори в София или Пловдив. Давид веднага си заплюл "Левски" заради Илиан Илиев. Треньорът на "сините" също иска да има откритието си, но не е ясно какво е становището на шефовете. От "Берое" са поставили доста сериозна цена на Каядо, както и друг спряган за "Герена" - Стефан Велев.
"Левски" все още не е афиширал договор с някой от набелязаните играчи. Очаква се това да стане днес, когато на "Георги Аспарухов" ще се появят част от футболистите, които влязоха в полезрението на "сините". Според запознати един от тях вече и приел условията, които му е дал Иво Тонев. "Става въпрос за играч със сериозна визитка. Нека всичко да мине гладко и ще разберете кой е той", лаконични са от "Герена".

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 07 яну 2013 01:33

zlatan написа:РОСЕН КОЛЕВ.Каза ми го негов братовчед днес следобяд.
Не си измислям,това е източника ми.

А дано! Според мен ще ни свърши добра работа!

Върни се в “Архив”