naduene написа:Ма той няма толкова кинти за тях .........нали ще почнат пак с уредените мачове а за тях трябват кинти ...а иначе без пара ето какво става тия Тролеийй от Локото ви разчекват кадето ви хванат
Я си гледай кочината!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
naduene написа:Ма той няма толкова кинти за тях .........нали ще почнат пак с уредените мачове а за тях трябват кинти ...а иначе без пара ето какво става тия Тролеийй от Локото ви разчекват кадето ви хванат
124 написа:delqnski47 написа:Мога да ти кажа ,че благодарение на защитата ни(особено на Караджата![]()
![]()
Шапка му свалям на това момче) и ние щехме да го отнесем много силно!Само че аз видях една разлика между играта на ЦСКА и Левски в тия 2 мача:едните ги мързеше да тичат и мислеха за мача,за ЛЕ,докато другите и да искаха,не успяваха да си намерят играта!И да ти кажа,че ЦСКА играеше посредствено,но не играеше зле!Ония стояха глухо в защита и чакаха контрички!Естествено се получаваше тяхното,но нашата защита си каза работата!
А,и ние имахме греди,тук-там положение и можехме да го добутаме до хикс,но играта е трагична,мани резултата.Плюс това с тази тактика Пирин би Литекс и Славия,тя не е изненада.Но в четвъртък какво ще се прави,еба ли му мамата...
124 написа:levskarinvt написа:Тоя ден ще се стремя да го забравя колкото се може по бързо.Първо волейбола,сега и Левски.Колкото до мача АБСУРДНО е да се твърди,че Локомотив са ни надиграли.Лошото обаче е,че не играхме нашата си игра и нямаме достатъчно добри играчи.Не може да се разчита само на играчи на по 30 и повече години(Бардон,Топузаков,Симонович),които общо взето бяха трагични днес.Нещата ще се оправят,аз имам доверие в Ратко,а не знам дали има такъв,който да не вярва и на Гонзо,въпреки че има още какво да се желае.И стига вече с тези трагедии.Не ни е за първи път няма и да ни е за последен.Всички искаме Левски да мачка наред,но няма отбор,който може да го направи на 100%.
Пич,с тази игра знаеш ли какво ни чака в Испания?Ще ни качат на 6-7 коловоз,да се чудим кво да говорим тука,мани тая работа.
tprodanov написа:baligo написа:Ае остай тая работа. Требе да си много кух, да не видиш, че Ортега само тича напред-назад. По-добре да пусне Виктор Генев централен нападател. Поне нема да се дразня като поема така топката, щото си го знам, че е наш.
Нищо, че е защитник
от Sleepwalker на 12 Сеп 2009 19:36
124 написа: А,и ние имахме греди,тук-там положение и можехме да го добутаме до хикс,но играта е трагична,мани резултата.Плюс това с тази тактика Пирин би Литекс и Славия,тя не е изненада.Но в четвъртък какво ще се прави,еба ли му мамата...
Ами какво ще се прави,ще се пада!За Цска няма да говоря,тях да си ги обсъждат червените фенове.С тая игра нашите ще изядат яка тупалка от Виляреал.С испански тимове изобщо не можем да играем,техния футбол е все едно от друга планета спрямо нашия(на всичките ни отбори)-ония са бързи,технични и креативни,не ми се мисли какъв срам ще е в четвъртък.Колкото и да ми се иска,не мога да бъда оптимист.Левски в момента е трагичен,няма идея как да се играе с отбор горе долу на нашето ниво,та камо ли с такъв поне с 2 класи над нашата!Че то освен Ратко да ги нареди 10 човека пред наказателното поле и цял мач да кюскат топката,друг начин да се отървем с малко не виждам!Дано все пак нашите да се представят достойно в Испания.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта