Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Re: Батков да връща Сираков или...

Мнениеот sin_gobg » 12 сеп 2009 21:38

naduene написа:Ма той няма толкова кинти за тях .........нали ще почнат пак с уредените мачове а за тях трябват кинти ...а иначе без пара ето какво става тия Тролеийй от Локото ви разчекват кадето ви хванат

Я си гледай кочината!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Евробойците са в катастрофално състояние!

Мнениеот delqnski47 » 12 сеп 2009 21:38

124 написа:
delqnski47 написа:Мога да ти кажа ,че благодарение на защитата ни(особено на Караджата :!: :!: :!: Шапка му свалям на това момче) и ние щехме да го отнесем много силно!Само че аз видях една разлика между играта на ЦСКА и Левски в тия 2 мача:едните ги мързеше да тичат и мислеха за мача,за ЛЕ,докато другите и да искаха,не успяваха да си намерят играта!И да ти кажа,че ЦСКА играеше посредствено,но не играеше зле!Ония стояха глухо в защита и чакаха контрички!Естествено се получаваше тяхното,но нашата защита си каза работата!

А,и ние имахме греди,тук-там положение и можехме да го добутаме до хикс,но играта е трагична,мани резултата.Плюс това с тази тактика Пирин би Литекс и Славия,тя не е изненада.Но в четвъртък какво ще се прави,еба ли му мамата...

Ти сам май ми каза,че мразиш ''глухата защита''!Колкото и да е според мен това е прединството на слабите отбори срещу силните:да играят на контри!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 12 сеп 2009 21:41

124 написа:
levskarinvt написа:Тоя ден ще се стремя да го забравя колкото се може по бързо. :evil: Първо волейбола,сега и Левски.Колкото до мача АБСУРДНО е да се твърди,че Локомотив са ни надиграли.Лошото обаче е,че не играхме нашата си игра и нямаме достатъчно добри играчи.Не може да се разчита само на играчи на по 30 и повече години(Бардон,Топузаков,Симонович),които общо взето бяха трагични днес.Нещата ще се оправят,аз имам доверие в Ратко,а не знам дали има такъв,който да не вярва и на Гонзо,въпреки че има още какво да се желае.И стига вече с тези трагедии.Не ни е за първи път няма и да ни е за последен.Всички искаме Левски да мачка наред,но няма отбор,който може да го направи на 100%. ;)

Пич,с тази игра знаеш ли какво ни чака в Испания?Ще ни качат на 6-7 коловоз,да се чудим кво да говорим тука,мани тая работа.

А ти какво толкова искаш от този мач?Ясно е,че шансове нямаме.И аз не искам да ни бият много,но в крайна сметка разликата между нас и Виляреал е от тук до Луната и дали ще паднем 3:0 или 5:0 все тая за мен.Все пак мач с мач не си прилича,така че дано се представим достойно.

Потребителски аватар
caci

Re: ПФК ЛЕВСКИ 1914

Мнениеот caci » 12 сеп 2009 21:42

Мисля,че не е виновен треньора,не може тези футболисти при четирима изредили се треньори да играят по толкова безобразен и един и същ начин.Трябва тотална подмяна на 80% от футболистите,така наречените.Тези и Алекс Фъргюсън да ги тренира пак няма да разберат тази игра.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 12 сеп 2009 21:46

Същият този треньор каза, че тези играчи иска и те му стигат.
Иначе съм съгласен.
Това го пиша за некадърниците като почнеш отБатков и стигнеш до чистачките
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 12 сеп 2009 21:46

Проблема е че не можеме да издържиме на 2-3 мача на седмица,после се оплакваме че сме уморени,в другите страни няма таково нещо мач за мач...........
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Това не е ЛЕВСКИ

Мнениеот baligo » 12 сеп 2009 21:48

tprodanov написа:
baligo написа:Ае остай тая работа. Требе да си много кух, да не видиш, че Ортега само тича напред-назад. По-добре да пусне Виктор Генев централен нападател. Поне нема да се дразня като поема така топката, щото си го знам, че е наш.

Нищо, че е защитник :mrgreen:

Точно това имам предвид, че Виктор макар и защитник поне един път ще успее да ритне към вратата и дори и да спира (ако трябва да сме точно Ортега не успя няколко пъти да спре добри топки) по тоя начин топката ще знаем, че е защитник, а не нападател и не е свикнал на дълги извеждащи пасове.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 12 сеп 2009 21:48

Ти не си виновен моето момче!Кой те пуска до толкова късно на компютъра?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 12 сеп 2009 21:48

от Sleepwalker на 12 Сеп 2009 19:36

124 написа: А,и ние имахме греди,тук-там положение и можехме да го добутаме до хикс,но играта е трагична,мани резултата.Плюс това с тази тактика Пирин би Литекс и Славия,тя не е изненада.Но в четвъртък какво ще се прави,еба ли му мамата...

Ами какво ще се прави,ще се пада!За Цска няма да говоря,тях да си ги обсъждат червените фенове.С тая игра нашите ще изядат яка тупалка от Виляреал.С испански тимове изобщо не можем да играем,техния футбол е все едно от друга планета спрямо нашия(на всичките ни отбори)-ония са бързи,технични и креативни,не ми се мисли какъв срам ще е в четвъртък.Колкото и да ми се иска,не мога да бъда оптимист.Левски в момента е трагичен,няма идея как да се играе с отбор горе долу на нашето ниво,та камо ли с такъв поне с 2 класи над нашата!Че то освен Ратко да ги нареди 10 човека пред наказателното поле и цял мач да кюскат топката,друг начин да се отървем с малко не виждам!Дано все пак нашите да се представят достойно в Испания.

Аз мисля,че ако в Испания загубим с неповече от 5 гола,ще е успех,жалко,че Батков съсипа отбора и не му пука.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 12 сеп 2009 21:49

Винаги тренера е виновен. Иначе е изненада

Върни се в “Архив”