Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батков да връща Сираков или...
.... треньора , треньора е по важен от Сираков ... треньор който има зад себе си успехи и е доказал себе си ... ако Левски иска да е голям отбор не трябва да е училише за треньори или още по малко рехабилитационна база за провалили се такива ... е разбира се и на играчите трябва да се обърне внимание и влудяващия напоследък факт че вкарат ли им гол всичко отива по дяволите - и схеми и тактики и почва едно ... знаете какво ... иначе Локото са приличен отбор жалкото е че мотивацията им за игра е малко странна - срещу Левски са като тигри , а срещу разни четири буквени отбори далеч не винаги ... но явно такъв е живота ...
- bomberman64
Re: Това не е ЛЕВСКИ
дузпа, която си я имаше ,алкохолика Рабех не знае каде се намира,беше добър играч, сега е полски свирач.

naduene написа:Вашия пъководец мустакат ще ви затрие ....гаранция тоя ще надмине и Лупи ...гаранция тоя е също толкова бизнесмен колкото и ония боклук.....аре успех .....а и май започвате да ми приличате на феновете на Ботев ......
АХАХАХАА... Иска ти се, а? Е, нема да стане! Лупи Ликвидатора си е ваш патент.

[offtopic]

- stefan_bg2
- Контакти:
Футболистите имат нужда от яко конско, и здраво стягне, а те са толкова отпуснати, нямат хъс, спортна злоба, нямат желание за игра, а това е недопустимо 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
-
- Контакти:
Здравейте.Първо за тези с "пуберите" и т.н. да,аз съм на 15.А сега по темата-ПИСНА МИ!!!Автора е прав това не е Левски.И това не е заради треньора,а заради футболистите.Не,няма да кажа че нямат качества.Не,те нямат СЪРЦЕ!И не говоря за онзи туптящ мускул в гърдите ни, а за онзи синия,който те кара да забравиш болка и умора само за да донесеш победата на синия отбор.Омръзна ми при 10 и при 30 градуса да се потя и да тренирам само за да мога да продължа да мечтая за синята фланелка,а хора,които не знаят какво пише на емблемата на Левски да разхождат екипа на отбора сякаш е парцал.Омръзна ми и от зализани таланти "извоювали" си място с портфейлите на мама и тате,а на мен да ми бъде казвано,че не съм достатъчно добър за да съм в даден отбор.И за тези които ще побарзат да ме квалифицират-НЕ аз не съм фен,АЗ СЪМ ЛЕВСКАР!!!
- delqnski47
- Контакти:
Re: Евробойците са в катастрофално състояние!
Мога да ти кажа ,че благодарение на защитата ни(особено на Караджата
Шапка му свалям на това момче) и ние щехме да го отнесем много силно!Само че аз видях една разлика между играта на ЦСКА и Левски в тия 2 мача:едните ги мързеше да тичат и мислеха за мача,за ЛЕ,докато другите и да искаха,не успяваха да си намерят играта!И да ти кажа,че ЦСКА играеше посредствено,но не играеше зле!Ония стояха глухо в защита и чакаха контрички!Естествено се получаваше тяхното,но нашата защита си каза работата!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
vrvolleyball написа:...И дано не дойде време , в което в Левски няма да има и 1 стойностен играч , с пресушена хазна и война м/у ръководство и фенове...
Това време беше дошло точно преди да влезем в групите на УЕФА и на следващата година в ШЛ. Не знам дали помните, ама всички бяха обявени за най-слабите футболисти в историята, едва ли не...

[offtopic]

- puhisamolevski
- Контакти:
r10isthebest написа:Здравейте.Първо за тези с "пуберите" и т.н. да,аз съм на 15.А сега по темата-ПИСНА МИ!!!Автора е прав това не е Левски.И това не е заради треньора,а заради футболистите.Не,няма да кажа че нямат качества.Не,те нямат СЪРЦЕ!И не говоря за онзи туптящ мускул в гърдите ни, а за онзи синия,който те кара да забравиш болка и умора само за да донесеш победата на синия отбор.Омръзна ми при 10 и при 30 градуса да се потя и да тренирам само за да мога да продължа да мечтая за синята фланелка,а хора,които не знаят какво пише на емблемата на Левски да разхождат екипа на отбора сякаш е парцал.Омръзна ми и от зализани таланти "извоювали" си място с портфейлите на мама и тате,а на мен да ми бъде казвано,че не съм достатъчно добър за да съм в даден отбор.И за тези които ще побарзат да ме квалифицират-НЕ аз не съм фен,АЗ СЪМ ЛЕВСКАР!!!
Братле, прав си! Само успехи ти пожелавам. Ако ти играеше на мястото на тревопасната маймуна днеска съм сигурен, че щеше да е по-добре. Такива като тебе ни трябват в тима, имаш много време и бъдеще, всичко си зависи от теб

Ах, колко ме е яд, че съм негоден с топка

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
- bomberman64
baligo написа:naduene написа:Вашия пъководец мустакат ще ви затрие ....гаранция тоя ще надмине и Лупи ...гаранция тоя е също толкова бизнесмен колкото и ония боклук.....аре успех .....а и май започвате да ми приличате на феновете на Ботев ......
АХАХАХАА... Иска ти се, а? Е, нема да стане! Лупи Ликвидатора си е ваш патент.
добре пак ще си говорим въпреки че сега ще строшите всички анти рекорди в ЛЕ пак ще ви влязат кинти и тогава гледай какво става пак ....(справка -Мърльо и Обичката ).........ще се изпокарат и пак ще сменяте тренери директори и тн .......и така до безкрай и на края Лупи ще е цвете .....вече няма да сте ЕвроИдиоти а ЕВРОКЛОШАРИТЕ на света
Последна промяна от naduene на 12 сеп 2009 21:29, променено общо 1 път.