Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Това не е ЛЕВСКИ

Мнениеот puhisamolevski » 12 сеп 2009 21:11

karuzzo написа:
puhisamolevski написа:Айде стига с глупостите...

Пребиха ни един мач - голяма работа, случва се. Пак ще се почнат генералните изводи за Батков, възгласите за оставка (като допреди 3 мача му пяхме името на Ратко) и тн.

Кой беше президент като бяхме в ШЛ, а? Батков прави глупости, но не е виновен, че Ортега не може да играе и че Гаджев е контузен.

Важно е само Достанич да си направи изводите (които според мене са ясни като бял ден) преди дербито и преди мача с Виляреал естествено (там трябва просто да играят кадърно)

Има потенциал в отбора, но някои от псевдофутболистите трябва да ги няма. По-добре да пуска Балджийски, Еньо или Табаков вместо Ортега и Христов. Видя се, че Йовов е изключителен футболист, който независимо от всичко заслужава място в отбора. Тасевски трябва да е твърд титуляр, Зе има много бъдеще. Бардон и Симонович помагат само с опита си, в защита няма какво да се променя (за жалост). Генев евентуално може да замества алкохолика, ама все пак май Рабех си е по-добър.

Пич,пусни си диема и виж какво е футбол

Пич, в сърцето ми има само 2 отбора - Левски и Националния. Играта на всички други отбори ми е безразлична, дори и когато съм пуснал еврофутбол ;) Готин мач става де :) Дано Берба вкара...

Манолев е вкарал за ПСВ срещу Рода :)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

yasen
Контакти:

Re: Батков да връща Сираков или...

Мнениеот yasen » 12 сеп 2009 21:12

Батков да даде цялата власт в ръцете на Сираков, ЦЯЛАТА. А Батков да идва да гледа само мачовете и да дава пари за трансфери, когато му поискат. Това е верния път, според мен!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2009 21:13

niki87 написа:Просто коментара е излишен,садията смешен,а Левски слаб :!:

Що да е смешен съдията?Защото не даде втора дузпа за "Локо" и не изгони Рабех ли?

Какво се свири, когато защитник дръпне и събори нападател в наказателното поле?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
naduene
Контакти:

Мнениеот naduene » 12 сеп 2009 21:13

Вашия пъководец мустакат ще ви затрие ....гаранция тоя ще надмине и Лупи ...гаранция тоя е също толкова бизнесмен колкото и ония боклук.....аре успех .....а и май започвате да ми приличате на феновете на Ботев ......

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 12 сеп 2009 21:14

И Илияна Раева да дойде все тая.....

Потребителски аватар
124

Евробойците са в катастрофално състояние!

Мнениеот 124 » 12 сеп 2009 21:14

И ако за ЦСКА това е обяснимо-нов отбор,контузени играчи,при нас ситуацията е страшна!Такива безумни грешки и отигравания няма-Бардон все едно не е пипал топка 2 години!Не знам какво са правили 2 седмици,обаче аз съм потресен,не мога да повярвам!Като се насираш от Локо Сф и Пирин,къде си тръгнал другата седмица?Тази пауза,вместо да помогне,е върнала и двата отбора яко назад,няма никаква логика!Това,което гледах одеве е катастрофа,хич не ми се мисли в Испания какво ще е...Целият ми умерен оптимизъм се изпари за една вечер-и не от Локо,на тях това им е играта,а от тоталната безпомощност и липса на идея в сините-това не е истина!ЦСКА ги гледах,заедно с волейбола-там червените фенове ще коментират по-добре картината,но тя хич не е весела...И на волейбол ни набиха,изобщо лоша работа!Че ние първите мачове играхме три пъти по-добре,ЦСКА също,кво става не ми е ясно...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 сеп 2009 21:15

Докато Батков е жив,Сираков няма да се завърне в Левски помнете ми думата!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Smart_za_govedata

Мнениеот Smart_za_govedata » 12 сеп 2009 21:15

Да прав си! Сега без Наско е трудно! Играете истински мачове и се вижда колко сте ... ! Присъствието на такива хора в БГ футбола го унищожава!!! Приемете реалността и си вижте "голямата европейска" публика , не е реално след всеки 2-ри мач да има бойща и скандирания от рода "оставка" и еди кой си к...а!
Последна промяна от Smart_za_govedata на 12 сеп 2009 21:17, променено общо 1 път.

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 12 сеп 2009 21:16

само ми е инетерсно кои в четвъртък ще играе на мястото на Зе , днес не се видия поне , ясно е че на мястото на Сърмов ще ее Симонович , няма да е Лъчо ...., а на Зе сигурно универсанлният от Своге , това не се трае вече ....

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 12 сеп 2009 21:16

Къде са "УЛТРАСИТЕ" , "ХУЛИГАНИТЕ" , "SUPPORTERS" или както там се казват ... Защо не викат оставка ? Май оставката не трябва да е към треньора , а към друг човек ... Не знам защо , ама на мен тая работа м заприличва на една друга работа ... И дано не дойде време , в което в Левски няма да има и 1 стойностен играч , с пресушена хазна и война м/у ръководство и фенове ... Бяхме много надъхани за Шампионска лига " Играчите нямат търпение мача да започне " ! Е ние в ШЛ щяхме да играем , сега си говорим , ако евентуално можем да вземем точка от Залцбург ... Не ми се вярва и точка да вземем от там , отборът им е много по-силен от Дебрецен , просто нямаха късмет ! А на нас ще ни е необходим много късмет , с тези играчи , това ръководство и този .. "треньор" !

Върни се в “Архив”