Григор Димитров-фаворит за титлата в Сидни според букмейкъри
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров-фаворит за титлата в Сидни според букмейкъри
Незнам дали е фаворит или аутсайдер но му пожелавам най вече здраве и много победи на кортовете и в личния живот.
-
Barcelona4
- Контакти:
Пожелавам му ако не спечели то поне да стигне до финала и да продължи да се изкачва в ранклистата
Гришо ще играе в Сидни,преди няколко минути потвърди във фейсбук страницата си 
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Като гледам , турнира в Сидни се очертава като доста силен.
Последна промяна от sirius123 на 06 яну 2013 15:18, променено общо 1 път.
Grigor Dimitrov
Good bye Brisbane. It’s been an amazing week for me. The fans and tournament organizers were wonderful and I am taking very nice memories from Brisbane with me. Playing Andy was a great learning experience and my goal is to continue improving and getting stronger. Next stop is Sydney
Good bye Brisbane. It’s been an amazing week for me. The fans and tournament organizers were wonderful and I am taking very nice memories from Brisbane with me. Playing Andy was a great learning experience and my goal is to continue improving and getting stronger. Next stop is Sydney
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ами щом самият Григор потвърди във фейсбук,че ще участва да му пожелаем една победа повече в Сидни от Бризбейн
Явно физически се чувства добре .
Истината е че не само нашето момче търси място под слънцето... Тоя Бърнард Томич направо отвя Новак Джокович на Хопман Къп
(турнир в който играеш за родината си и едва ли би си позволил да не играеш сериозно)
Кога почва турнира?
soad написа:Кога почва турнира?
Днес са квалификациите,от утре почва
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Турнира започва утре, а нашето момче играе във вторник.Успех и дано продължи със силните изяви