Григор Димитров - Анди Мъри не преди 06:00ч.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров - Анди Мъри не преди 06:00ч.
Онази грешка... онази грешка прецака нещата! Дано Гришо забрави тайбрека по-бързо
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
THE G.A.M.E
Beck's написа:THE G.A.M.E написа:Има спортно-техническите качества, но в главата още е твърде малък.
Дори и да спечели някак си сега, това няма да ми промени мнението ...
Един ден можеби ще успее да надделее над психиката си, но има време.
побърках се
Няма как да не ти повярвам ...
Много глупаво изгубен сет, без да е надигран.
Непредизвикани грешки:4-16.Това беше ключът за първия сет,твърде много бяха грешките на Гришо 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Нашето момче ще се скапе ми се струва... 
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Истината е, че до 3-0 Гришо играеше, а после Мъри гледаше.... после Мъри влезе в мача и вдигна нивото! Първият сет не предложи качествен тенис... по-скоро имаше единични разигравания, които си струваха. Дано Гришо не се даде лесно! Вторият сет е пред него. Само да намали непредизвиканите грешки 
Ехх,тръгна му играта на Мъри 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Ето това му трябваше на момчето. 
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
0007 написа:Ехх,тръгна му играта на Мъри
И на Гришо тръгна ...

Британецът започна да прави грешки. 
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
Напълно нормално е Гришо да има доста повече непредизвикани грешки.Анди връща всичко и е нормално тактиката за мача да е на ръба на риска,агресивно и не всеки път влиза.Все пак мача не е загубен