Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 05 яну 2013 23:53

sin4ec написа:
bai hoi написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=404541

Тройчо ви го забива отново,този път с левскар адвокат,после пак му се радвайте
и викайте колко обича харизмата.

И между другото тоз адвокат ще ги осъди Титаните, ама кой му пука? Сефте! Те ги защитаваха за всичките им зулуми, хиляди страници изписаха как ЦСКА( ТИТАН) са прави за всичко, пък накрая какво стана? Хвърляха се като Матросов на амбразурата и за Платини, и за Анесисе, пиринци, ботевци и прочее! Голям сеир, брей! :)

И сеирът има край...
Може да е утре,след 1 седмица,10 г....но има!
Всеки път като четете тревогите на ЦСКА си го имайте предвид!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 яну 2013 00:09

Всички цесекари се надяваме Стойчо да спечели делото и съда да го възстанови на работа!Така Младенов ще ви го забие отново този път и с помощта на синия адвокат!За това не злорадствай подуянецо,че пак ще ти се наложи да гледаш как се развява синьото сако!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 06 яну 2013 00:25

GOLEADOR написа:

Всички цесекари се надяваме Стойчо да спечели делото и съда да го възстанови на работа!Така Младенов ще ви го забие отново този път и с помощта на синия адвокат!За това не злорадствай подуянецо,че пак ще ти се наложи да гледаш как се развява синьото сако!

Панчаревецо,не злорадствам ,мъчно ми е даже,Тройчо ми е един от любимите комедийни образи,искрено се надявам
да се върне отново,ако това не стане поне да има достоен заместник, нещо от типа на гордия армеец Йешич.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 яну 2013 00:31

bai hoi написа:
GOLEADOR написа:
Панчаревецо,не злорадствам ,мъчно ми е даже,Тройчо ми е един от любимите комедийни образи,искрено се надявам
да се върне отново,ако това не стане поне да има достоен заместник, нещо от типа на гордия армеец Йешич.

Абе де да знам,комедиен,комедиен,но Батков миналата година ходи да реве по медиите,че това е най-скъпото трето място в историята на Левски.Явно комедианта е разплакал много сини душици които днес злорадстват за изгонването му от ЦСКА!

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 06 яну 2013 00:55

GOLEADOR написа:
bai hoi написа:
GOLEADOR написа:

Абе де да знам,комедиен,комедиен,но Батков миналата година ходи да реве по медиите,че това е най-скъпото трето място в историята на Левски.Явно комедианта е разплакал много сини душици които днес злорадстват за изгонването му от ЦСКА!

Стига бе,разплакал, по скоро разсмивал-Симитли,Мура,8 точки преднина пет кръга преди края,директиви,комисионни,късане на живо месо,
за мен е инстинска загуба изгонването на този човек.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 яну 2013 01:11

bai hoi написа:
GOLEADOR написа:
bai hoi написа:
GOLEADOR написа:Стига бе,разплакал, по скоро разсмивал-Симитли,Мура,8 точки преднина пет кръга преди края,директиви,комисионни,късане на живо месо,
за мен е инстинска загуба изгонването на този човек.

Последно Стойчо ли те разсмива или Титан?Щото когато Стойчо взе отбора не ни брояхте за живи.Имахме еднакви точки с Левски,а накрая въпреки всичко пак бяхте зад ЦСКА.Явно не ви е било толкова забавно,та вие си имахте всичко и въпреки това останахте зад отбор с разпродадени звезди,с футболисти наказани за допинг и безпаричие на всички нива,с отбор воюващ с БФС,абе отбор който има хиляди проблеми и въпреки това бе пред вас.И всичко това защото имахме треньор който обедини отбора и го направи тим.И този тим с лимитирани възможности се бори до край за титлата в страната.Ето за това става въпрос.И за това е злорадството което демонстрираш,но ти това много добре си го знаеш.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 06 яну 2013 02:08

GOLEADOR написа:Последно Стойчо ли те разсмива или Титан?Щото когато Стойчо взе отбора не ни брояхте за живи.Имахме еднакви точки с Левски,а накрая въпреки всичко пак бяхте зад ЦСКА.Явно не ви е било толкова забавно,та вие си имахте всичко и въпреки това останахте зад отбор с разпродадени звезди,с футболисти наказани за допинг и безпаричие на всички нива,с отбор воюващ с БФС,абе отбор който има хиляди проблеми и въпреки това бе пред вас.И всичко това защото имахме треньор който обедини отбора и го направи тим.И този тим с лимитирани възможности се бори до край за титлата в страната.Ето за това става въпрос.И за това е злорадството което демонстрираш,но ти това много добре си го знаеш.[/b]

Доста митове само в няколко реда,този за воюването с БФС е най-големия,само да ти разясня че според правилника при два или повече случая на положителна допинг проба,се проверява целия отбор,нали се сещаш какви щяха да са резултатите,ако това беше станало.Не знам как е направил тим Стойчо,като спечели няколко лесни мача плюс няколко уговорени и загуби всичките си истински мачове,които играхте,можеше да спечели титлата в мач срещу деветия в класирането и не го направи/между другото задай си въпроса защо в този мач нито един футболист на ЦСКА не получи жълт картон,малко странно имайки предвид заряда на двубоя/
Единственото което постигна Стойчо е това ,че насочи негативизма на феновете към външни врагове -БФС,Левски,правителството,вместо към истинския източник на проблема,а именно собствениците на клуба,така че в случая свърши мръсната работа на Титан и се подигра с вас феновете/нещо което очевидно заслужавате след като се възхищавате на всеки нискочел индивид стига да почне да говори против Левски/.
По принцип и Титан също ме разсмиват,но Борисов и Иванов ли са виновни за отпаданията от Симитли и Мура,тези отбори се отстраняват с отбор съставен от юноши старша възраст,те ли ставаха за смях на всяка пресконференция след мач,даже се стигна да прецедента треньор да се оплаква от съдия една седмица преди да е започнал мача.
За пореден път ти казвам не злорадствам,моето желание е Стойчо завинаги в ЦСКА,както и Титаните разбира се.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 яну 2013 02:33

bai hoi написа:
GOLEADOR написа:Доста митове само в няколко реда,този за воюването с БФС е най-големия,само да ти разясня че според правилника при два или повече случая на положителна допинг проба,се проверява целия отбор,нали се сещаш какви щяха да са резултатите,ако това беше станало.Не знам как е направил тим Стойчо,като спечели няколко лесни мача плюс няколко уговорени и загуби всичките си истински мачове,които играхте,можеше да спечели титлата в мач срещу деветия в класирането и не го направи/между другото задай си въпроса защо в този мач нито един футболист на ЦСКА не получи жълт картон,малко странно имайки предвид заряда на двубоя/
Единственото което постигна Стойчо е това ,че насочи негативизма на феновете към външни врагове -БФС,Левски,правителството,вместо към истинския източник на проблема,а именно собствениците на клуба,така че в случая свърши мръсната работа на Титан и се подигра с вас феновете/нещо което очевидно заслужавате след като се възхищавате на всеки нискочел индивид стига да почне да говори против Левски/.
По принцип и Титан също ме разсмиват,но Борисов и Иванов ли са виновни за отпаданията от Симитли и Мура,тези отбори се отстраняват с отбор съставен от юноши старша възраст,те ли ставаха за смях на всяка пресконференция след мач,даже се стигна да прецедента треньор да се оплаква от съдия една седмица преди да е започнал мача.
За пореден път ти казвам не злорадствам,моето желание е Стойчо завинаги в ЦСКА,както и Титаните разбира се.

Не ми пробутвай номера ,че БФС не са воювали с ЦСКА и не обслужваха нечий интереси.Кога си видял някой да е обжалвал решение което е взето от прецедент на спортния съд в Лозана?И защо те разсмива Младенов,че е застанал да защити ЦСКА (и така е свършил мръсната работа на Титан),а не те разсмива агитката на Левски която застана зад Батков с думите,че той не е прав,но го защитават защото е един от Левски?Загубата от Симитли не е важна,в един такъв мач се правят експерименти и винаги може да стане някоя изненада,но за Мура е друго.Вие както каза Батков сте свикнали и още една загуба анонимник не е нещо кой знае какво,но за нас равенството с Мура бе жесток удар.И колкото и да се вини Младенов за нея,именно той бе човека който искаше от Титан да не го оставят без нападател.Да оставиш отбора без достатъчно полеви футболисти е вина на Титан и те ще си носят отговорността за това.Що се отнася до купените мачове тук направо ме разсмя,та те (Титан) не плащаха на собствените си футболисти,а ще тръгнат да купуват чужди такива.А и така вкарваш в беля и сегашния ви треньор,но това си е твой проблем.
Така и не ми отговори,а на вас какво ви попречи да станете първи?Всичко си имахте,а накрая сте след Стойчо!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 яну 2013 09:47

Екзекуторът беше екзекутиран...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 яну 2013 09:51

Левскарчетата , големи шегаджии се извъдиха.Само не ми е ясно защо не се смеят на адвокат Батков включен в списъка на УЕФА за най - атрактивните футболни президенти с просташките си изказвания.Може би не са смешни триматата агенти на ДС Борил,Тара и Николай, че управлявят клуб с още по- смешното мото "Левски значи свобода".Те ви ли е смешно ,че въпреки КаМазите с рубли трябваше Черноморец да прави циркове за да се класирате за евротурнирите или може би не не е смешна грандиозната ви селекция от лятото начело с дедо Марсииньо,бай ве Пелето и други някога славни ветерани, направена още по- смешния служител на тотализатора, командирован да ви спасява от финансов колапс.

Върни се в “Архив”