Уест Хем Юнайтед - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Уест Хем Юнайтед - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MuFc1878 » 05 яну 2013 21:56

radorezila написа:
radorezila написа:Уест Хям са много силни домакини и на техния стадион често сме излизали обречени. Определено са фаворити срещу нас. Все пак се надявам Сър-а и компания, да успеят да издрапат до победата.
Прогноза: 1:1

Glory Glory Man Utd !

Както винаги напълно прав съм в прогнозата си. Някои ме плюят, но аз давам реални прогнози, а не под наплива на фенски емоции. Преиграването ще го спечелим.

Glory Glory Man Utd !

Уест Хем да спечели преиграването..... хубава теза :)

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 05 яну 2013 21:57

Изображение

Само на мен ли ми напомня на Кантона? :oops:

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 яну 2013 22:05

Перси направил много слаби 20 минути до преди гола..... ами кой да му подаде тая топка, за да я бодне? Сам ли да си прави двойни подавания, да центрира сам на себе си :roll: Добре, че бе старото куче ГИГС!

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 05 яну 2013 22:05

GGMU_forever написа:Лека нощ на всички и честита победа.

Офтопик:
Хейтърите гъз*ри веднага се покриха особено след последния съдийски сигнал.Дано онзи психопат,дето пише с големи букви не идва повече да ни псува

ХАХАХАХАХАХА.Момчето явно нещо се е стресирало от предстоящите калъфки за него и феновете на Манчо. :lol:

Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 05 яну 2013 22:07

Genius. написа:

Офтопик:
Хейтърите гъз*ри веднага се покриха особено след последния съдийски сигнал.Дано онзи психопат,дето пише с големи букви не идва повече да ни псува

ХАХАХАХАХАХА.Момчето явно нещо се е стресирало от предстоящите калъфки за него и феновете на Манчо. :lol:

Хаха,ти обаче продължаваш да си вярваш.. :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 яну 2013 22:09

По принцип трябваше да ги бием още сега. Освен едни центрирания са слаб отбор.

Недей така...Уест Хем е много корав отбор,ако им тръгне играта,просто са радост за окото! Старата школа си тежи,традициите им също,а и феновете са им много емоционални.
На Олд Трафорд замалко да ни "хлъзнат",та какво остава като домакини и особено за ФА къп...мотивация на макс.
А и срещу нас по традиция,доста стабилно си играят въпреки,че доминираме в сблъсъците,уважавам ги наистина много,а и Биг Сам е голям сладур-голямо шоу е да наблюдаваш реакциите му и настроението му,а и самата му физиономия е много положителна(днеска с кафенцето,преди с мустака,а и дъвката му),супер колоритен пич :)

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 05 яну 2013 22:10

Genius. написа:

Офтопик:

Никой не разбра,че аз просто от победите напоследък така съм свикнал.Нормално.А ти защо не се прибираш в форум футбол-свят :lol: .Там ти е мястото все пак. :mrgreen:
Офтопик:

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 05 яну 2013 22:14

GGMU_forever написа:
Genius. написа:

Офтопик:

Никой не разбра,че аз просто от победите напоследък така съм свикнал.Нормално.А ти защо не се прибираш в форум футбол-свят :lol: .Там ти е мястото все пак. :mrgreen:

Почвай да отвикваш тогава,че Бейл,Суарес и Роналдо ви чакат. :lol:

Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 яну 2013 22:15

smoothc написа:
По принцип трябваше да ги бием още сега. Освен едни центрирания са слаб отбор.

Недей така...Уест Хем е много корав отбор,ако им тръгне играта,просто са радост за окото! Старата школа си тежи,традициите им също,а и феновете са им много емоционални.
На Олд Трафорд замалко да ни "хлъзнат",та какво остава като домакини и особено за ФА къп...мотивация на макс.
А и срещу нас по традиция,доста стабилно си играят въпреки,че доминираме в сблъсъците,уважавам ги наистина много,а и Биг Сам е голям сладур-голямо шоу е да наблюдаваш реакциите му и настроението му,а и самата му физиономия е много положителна(днеска с кафенцето,преди с мустака,а и дъвката му),супер колоритен пич :)

Поне днес показаха само това. Ман Юнайтед не натисна и затова домакините играха спокойно до към края на мача.

Върни се в “Манчестър Ю”