Пасът на Гигси-шедьовър,поемането на Ван Перси-гениално,голът-прекрасен
Мисля,че равенството бе справедливо,наистина се получи страхотен двубой,поздравления за Уест Хем(и Колинс)
Жалко,че Уелбек просто не я "забоде" надолу,толкова добро центриране....просто трябваше да влезе с топката във вратата
Последното действие в мача....без коментар,Валенсия е в доста слаба форма от няколко мача насам,дано час по-скоро оправи играта си!
Просто взе най-грешното решение,опитвайки се да шутира,а просто трябваше остро в мелето от играчи,пък каквото стане...току виж някой я засече.
Кагава не се престраши да стреля,а трябваше да опита късмета си-вярно,позицията не беше най-добрата,но един диагонален удар по-точен,можеше и да влезе.
Гигси се включи перфектно,веднага се усети присъствието и огромния опит,но в заключителните минути трябваше и Бютнер по-често да се включва отляво,ясне беше че всички ще тръгнат да бият Валенсия,и трябваше поне 2-3 пъти да пробием и отляво,но какво да се прави...
За головете-близнаци...класни изпълнения,може би трябваше някой от защитниците да се намеси по-добре или пък да предвиди,а пък и Де Хея можеше при втория гол да направи опит да спаси,в сравнение с първия гол,който си беше неспасяем отвсякъде(може би само Ван дер Саар можеше да го спаси)
Рафаел и Клевърли,мисля че трябваше малко по-активни да бъдат,но иначе се справихадоста добре,особено Клевърли отбелязвайки и хубав гол...Кагава сякаш се дистанцира през второто полувреме,но тепърва ще навлиза във форма, пък а и Скоулси се поизмори(доста км навъртя в интерес на истината)...дали включването на Гигси не трябваше да бъде малко по-рано?!
Но като цяло мисля,че трябва да сме доволни от равенството и най-вече от желанието за промяна в заключителните минути и както се казва-още сме в играта,така че всичко е Ок!