Македонският национал се изгаври с Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Македонският национал се изгаври с Локомотив Пловдив

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 яну 2013 20:00

plovdivram написа:
za nas e toj religiq написа:
Нещо не мога да схвана намека ти ? С какво съм те обидил ? Какво да защитя ? На кого и за какво да се извиня ? ВЪЗПИТАНИТЕ И ДОСТОЙНИ хора никога не говорят в множествено число и не слагат всички под един знаменател ;) И на теб от какво точно ти стана ясно че се кефа от изказването на някой , който не знае какво е ? Самия факт че не коментираш темата а си тръгнал да обясняваш ние какви сме е красноречив ! Направи си извода!

Че то те възпитаните хора не говорят и АНОНИМНО бе майна!!!
Ето например... sudromanista73 ми говори на малко име, а аз дори не го знам кой е този човек :mrgreen: ... Да не говорим, че той е поредния, който го прави така "свойски", а всъщност нито един от тези хора дори на ЛС не ми е разкривал самоличността си, но той знае кой съм иначе ... Нали?!!!

В този ред на мисли и след всички тези ОБИДИ от ВАША страна... да не говорим и за цели част от ХОРЕОГРАФИИ :mrgreen: по темата за КНИГАТА и ИСТОРИЯТА ни /после ние сме си правили "реклама на ВАШ гръб" :mrgreen: / как човек да не ви говори ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ? :mrgreen: Та за толкова години "ВИЕ" НЯМАТЕ "ЛИЦЕ" и "ИМЕ", а дейно участвахте в тази "ДИСКУСИЯ"!!! Толкова НИКОВЕ се смениха, а ГОВОРИТЕ направо като ЕДИН... Така че НЕ СЕ ПРАВИ, че не реазбираш за КОИ "ВИЕ" става въпрос... "Играта на думи" тук е излишна!!! И темата много добре съм си я коментирал ;) , но ИЗБИРАТЕЛНОТО четене при вас винаги е създавало проблем да бъдете адекватни по същество! Погледни пак постовете ми и може да откриеш, че Блажевски и изказването му си го коментирам по един или друг начин... Изобщо не съм отишъл НИКЪДЕ "другаде"... А вие какво искате да му се коментира на това изказване, когато ако трябва да коментираме в това изказване може да има някаква логика, само такава, за каквато говори Kubik... Всичко друго може да бъде за ваше "забавление", но пък то няма никакво покритие... Така че... върнете се в постовете ми и ще видите, че точно зтова говоря... т.е. АБСОЛЮТНО в темата съм си даже.... Да не кажа, че СРАВЕНИЕТО ми между вас и БЛАЖЕВСКИ, ако смисъла на думите му е този, който на вас ви се харесва си е съвсем на МЯСТО!!!

Много на сериозно се взимаш :lol: Както виждаш отборите продължават да си съществуват , и това че няколко фена се опитвали да се убеждават в нещо си , не слага край на света :lol: Не мисля че ти дължа извинение за каквото и да било , пък макар и да ме убеждаваш в това ! Да не би вие да хвърляте по малко обиди срещу нас ? Някой се е извинил ли ? Не че искам , но и не очаквам такива ! За нас сте си буфери , за вас сме си папагали и така ще си е винаги ! Нещо различно да предложиш ?

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 05 яну 2013 20:04

Сунай и останалите папагали са умрели от кеф. Добре е да има и такива новини - жалките помачета също трябва да се радват от време на време.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 яну 2013 20:11

plovdivram написа:
Нещо не мога да схвана намека ти ? С какво съм те обидил ? Какво да защитя ? На кого и за какво да се извиня ? ВЪЗПИТАНИТЕ И ДОСТОЙНИ хора никога не говорят в множествено число и не слагат всички под един знаменател ;) И на теб от какво точно ти стана ясно че се кефа от изказването на някой , който не знае какво е ? Самия факт че не коментираш темата а си тръгнал да обясняваш ние какви сме е красноречив ! Направи си извода!

Че то те възпитаните хора не говорят и АНОНИМНО бе майна!!!
Ето например... sudromanista73 ми говори на малко име, а аз дори не го знам кой е този човек :mrgreen: ... Да не говорим, че той е поредния, който го прави така "свойски", а всъщност нито един от тези хора дори на ЛС не ми е разкривал самоличността си, но той знае кой съм иначе ... Нали?!!!

В този ред на мисли и след всички тези ОБИДИ от ВАША страна... да не говорим и за цели част от ХОРЕОГРАФИИ :mrgreen: по темата за КНИГАТА и ИСТОРИЯТА ни /после ние сме си правили "реклама на ВАШ гръб" :mrgreen: / как човек да не ви говори ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ? :mrgreen: Та за толкова години "ВИЕ" НЯМАТЕ "ЛИЦЕ" и "ИМЕ", а дейно участвахте в тази "ДИСКУСИЯ"!!! Толкова НИКОВЕ се смениха, а ГОВОРИТЕ направо като ЕДИН... Така че НЕ СЕ ПРАВИ, че не реазбираш за КОИ "ВИЕ" става въпрос... "Играта на думи" тук е излишна!!! И темата много добре съм си я коментирал ;) , но ИЗБИРАТЕЛНОТО четене при вас винаги е създавало проблем да бъдете адекватни по същество! Погледни пак постовете ми и може да откриеш, че Блажевски и изказването му си го коментирам по един или друг начин... Изобщо не съм отишъл НИКЪДЕ "другаде"... А вие какво искате да му се коментира на това изказване, когато ако трябва да коментираме в това изказване може да има някаква логика, само такава, за каквато говори Kubik... Всичко друго може да бъде за ваше "забавление", но пък то няма никакво покритие... Така че... върнете се в постовете ми и ще видите, че точно зтова говоря... т.е. АБСОЛЮТНО в темата съм си даже.... Да не кажа, че СРАВЕНИЕТО ми между вас и БЛАЖЕВСКИ, ако смисъла на думите му е този, който на вас ви се харесва си е съвсем на МЯСТО!!!

Много на сериозно се взимаш :lol: Както виждаш отборите продължават да си съществуват , и това че няколко фена се опитвали да се убеждават в нещо си , не слага край на света :lol: Не мисля че ти дължа извинение за каквото и да било , пък макар и да ме убеждаваш в това ! Да не би вие да хвърляте по малко обиди срещу нас ? Някой се е извинил ли ? Не че искам , но и не очаквам такива ! За нас сте си буфери , за вас сме си папагали и така ще си е винаги ! Нещо различно да предложиш ?

Надявам се правиш разлика между "общите забавления" като - ЦИГАНИ срещу СЕЛЯНИ или КЮСТЕНДИЛЦИ срещу СОПОТЦИ... и ... това - което ОБВИНЯВА НЯКОЙ /и то не просто "НЯКОЙ", а такъв - КОНКРЕТНО/, в нещо толкова СЕРИОЗНО като - "Двамата ШАМАНИ, които ОТКРАДНАХА И ПРИСВОИХА ИСТОРИЯТА НА СЛАВЕН ПЛОВДИВСКИ КЛУБ".... Правиш разлика - нали?!!! Или пак не разбираш за какво ти говоря?!!... 'щото тук, при тоВА ВТОРОТО, ако по един или друг начин ОБИЖДАТЕ директно МЕН И Ангел то поставяте и под съмнение ИСТОРИЯТА НА ЦЕЛИЯТ НИ КЛУБ с КОНКРЕТНО ОБВИНЕНИЕ КЪМ ХОРА, КОИТО СА ОБВИНЕНИ В ЛЪЖА!!! Т.е. тук нещата не опират само до мен и Ангел.... не става въпрос за някакви "шеги"!!! Нещата са СЕРИОЗНИ!!!
Изображение

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 05 яну 2013 20:23

Много им се обяснявате на жълтите - давайте по-накратко с тази паплач. Това са прости хорица, дори няма къде да ги видите ако не изкупувате нещо по селата. Тук са лъвове , но иначе смирено си чакат бакшиша, ама сега да им се обяснявате два часа все едно ще ви разберат е загуба на време

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 яну 2013 20:42

Тука е станало яко мазало. :mrgreen:

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 05 яну 2013 20:44

plovdivram написа:
sudromanista73 написа:
Обещавам ти че ще ти пиша на ЛС,жалкото е че все пак те мислех за истински локомотивец,който не се вързва на всичко изписано,някъде в пространството.Много е лесно да нападаш под общ знаменател и да си мислиш,че ще бъдеш разбран правилно от абсолютно всички.Не е нужно,навсякъде където има тема с мнение от канар,да го нападаш и съдиш...Това за мен е вроден комплекс,какъвто се надявам да нямаш.Бъди жив и здрав,съвсем искренно! ;)

Честно и за мое съжаление след всичко, което "СТОВАРИХТЕ" върху ни няма как да съм убеден в искреността на, който и да е АНОНИМЕН сред вас... Имам си приятели, фенове на Ботев Пловдив, които уважавам и ще продължа да уважавам... С тях можем и сме водили подобни "дискусии" тип "осторумен бъзик"... тук обаче нещата изобщо не се вписват в тази "рамка"... ТЕ ОТДАВНА ИЗЛЕЗНАХА от нея...

Ето,това е проблема.Подминавай някои неща и не се връзвай на всичко,което четеш.Това е моето мнение,нищо повече. ;)

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 05 яну 2013 20:56

само тва македонче да не се появи на първата тренировка след като му се обещае да вземе български паспорт за 5 месеца и да се навие да играе и за 500 заплата хахаххаха
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 05 яну 2013 20:57

sudromanista73 написа:Спокойна вечер на всики!

Вярно ли тва за главния герой от вашия ФИЛМ ? Жълт го е писал,не е буфер :mrgreen:

"Като стана въпрос за селския и филма да ти кажа кое е свързващото между тях. Може би не знаеш факта,че дядото на близначетата преди време ходи при селския да му се моли синът му виктор("бащата" на близнаците)да стане изпълнителен директор на клуба, защото току що го бяха изгонили от данъчното, където се славил с неграмотността и некадърността си,но митю му отказа и от тогава го намразиха семейно, иначе до преди това му бяха много големи фенове. icon_biggrin.gif Даже съм бил свидетел как по време на протестите виктор е защитавал яростно христола,даже скачаше на наши фенове призоваващи го да напусне ТИ по време на бойкотите. Та ето за това става въпрос. И ако някой не вярва нека си направи труда да провери фактите! Иначе сега,когато го няма селския всички станаха титанични "герои",но само на думи(и на филми),друг такъв(книжен) герой е рашко стоянов. А мъри да работи повече и да дава интервюта по-малко,че мачовете на истината наближават и никой няма да му слуша после оправданията!!!"

Пари,пари и пак пари.И 100 години..........................
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

krumovis
Контакти:

Мнениеот krumovis » 05 яну 2013 21:17

Да напишеш фалшива история е наистина сериозно престъпление .А каква прави шампионската купа в хола на Емил Наков

Върни се в “Локо Пловдив”