Old_death написа:Някой знае ли,че:
1.Бойко Борисов е роднина на Тодор Живков по линията на Иван Славков?
2.Б.Б. тласка на преден план убития си от комунистите дядо,но упорито прикрива връзката си с дядо си-комунист (Войн)по другата родствена линия?
3.Б.Б напусна лекторското си място в школата на МВР,защото отказа да се деполитизира като член на БКП ?
4.Б.Б бе,а може би и продължава да е във върховете на СИК?
5.Никой ли не забелязва противоречията между приказките и действията му.Когато спечели изборите се закани,че ще гони комунистите до дупка!!!Кой от тях подгони?
6.Борбата му с престъпността свършва само с отстраняване на съперниците му
7.По време на неговото управление всички фирми,които спечелиха конкурси за дейности,кредитирани от еврофондовете,са от кръгът "Банкя" и "Котараците".....
Така може да се продължава още много.Купете и прочетете книгата "Тайният проект Бойко Борисов" и много работи ще ви станат ясни!
p.s.За съжаление благодарение на "Мирния преход" на Желев се създаде една политическа каста,която не допуска влизането в политиката на честни и съвестни хора.На където и да се обърнеш в политиката по време на избори нямаш друга алтернатива,освен да гласуваш за ченге,доносник на ДС или комунист,таен или явен.За съжаление такова е статуквото в момента и не се вижда изход от тунела.
+1948! Аз лично знам за тези неща, освен за кръгът Котараците, за които съм чувал, но не съм виждал доказателства. Много хора също не знаят, че лидерът на "Подкрепа" Константин Тренчев е роднина на Георги Димитров. Ха сега сетете се защо преходът ни протече така и защо накараха хората да смятат протестите за безмислени.