Македонският национал се изгаври с Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Македонският национал се изгаври с Локомотив Пловдив

Мнениеот plovdivram » 05 яну 2013 19:13

za nas e toj religiq написа:
Нещо не мога да схвана намека ти ? С какво съм те обидил ? Какво да защитя ? На кого и за какво да се извиня ? ВЪЗПИТАНИТЕ И ДОСТОЙНИ хора никога не говорят в множествено число и не слагат всички под един знаменател ;) И на теб от какво точно ти стана ясно че се кефа от изказването на някой , който не знае какво е ? Самия факт че не коментираш темата а си тръгнал да обясняваш ние какви сме е красноречив ! Направи си извода!

Че то те възпитаните хора не говорят и АНОНИМНО бе майна!!!
Ето например... sudromanista73 ми говори на малко име, а аз дори не го знам кой е този човек :mrgreen: ... Да не говорим, че той е поредния, който го прави така "свойски", а всъщност нито един от тези хора дори на ЛС не ми е разкривал самоличността си, но той знае кой съм иначе ... Нали?!!!

В този ред на мисли и след всички тези ОБИДИ от ВАША страна... да не говорим и за цели част от ХОРЕОГРАФИИ :mrgreen: по темата за КНИГАТА и ИСТОРИЯТА ни /после ние сме си правили "реклама на ВАШ гръб" :mrgreen: / как човек да не ви говори ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ? :mrgreen: Та за толкова години "ВИЕ" НЯМАТЕ "ЛИЦЕ" и "ИМЕ", а дейно участвахте в тази "ДИСКУСИЯ"!!! Толкова НИКОВЕ се смениха, а ГОВОРИТЕ направо като ЕДИН... Така че НЕ СЕ ПРАВИ, че не реазбираш за КОИ "ВИЕ" става въпрос... "Играта на думи" тук е излишна!!! И темата много добре съм си я коментирал ;) , но ИЗБИРАТЕЛНОТО четене при вас винаги е създавало проблем да бъдете адекватни по същество! Погледни пак постовете ми и може да откриеш, че Блажевски и изказването му си го коментирам по един или друг начин... Изобщо не съм отишъл НИКЪДЕ "другаде"... А вие какво искате да му се коментира на това изказване, когато ако трябва да коментираме в това изказване може да има някаква логика, само такава, за каквато говори Kubik... Всичко друго може да бъде за ваше "забавление", но пък то няма никакво покритие... Така че... върнете се в постовете ми и ще видите, че точно зтова говоря... т.е. АБСОЛЮТНО в темата съм си даже.... Да не кажа, че СРАВЕНИЕТО ми между вас и БЛАЖЕВСКИ, ако смисъла на думите му е този, който на вас ви се харесва си е съвсем на МЯСТО!!!
Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 05 яну 2013 19:25

Дай им на папагалите теми за Локото и хич не ги интересува гранда който щял да покори Европа.Направихме страшни мачове с Арис,Дортмунд Бяхме на Концерта с Пьрпал сега чакаме стадион мечта.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 05 яну 2013 19:32

bianchi написа:Дай им на папагалите теми за Локото и хич не ги интересува гранда който щял да покори Европа.Направихме страшни мачове с Арис,Дортмунд Бяхме на Концерта с Пьрпал сега чакаме стадион мечта.

очакват се за 100 годишнината . :idea: Тя е след 97,5години.(справка УЕФА) ;) Така,че не се знае за 100 годишнината им може и да пристигнат :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 05 яну 2013 19:33

До Автора на темата с ква цел пускаш тази тема?Защо не гледаш Черноморец и затворниците който залагаха ?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 05 яну 2013 19:39

Уважението си е уважение- трябва да се спечели! В този случай обаче по-скоро сръбската пропаганда в югозпада со е казала своето... :roll:

Нека всички да изразим желание за кръвосмешение, онождайки близките му роднини от женски род, и да забравим за случая! :mrgreen: ;)

Както каза някой колега по-горе, тия са толкова изтрещели, че на човек му се струва, че нарочно искат да си затрият държавицата с най-различни малоумия... :roll:

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 05 яну 2013 19:45

plovdivram написа:
za nas e toj religiq написа:
Нещо не мога да схвана намека ти ? С какво съм те обидил ? Какво да защитя ? На кого и за какво да се извиня ? ВЪЗПИТАНИТЕ И ДОСТОЙНИ хора никога не говорят в множествено число и не слагат всички под един знаменател ;) И на теб от какво точно ти стана ясно че се кефа от изказването на някой , който не знае какво е ? Самия факт че не коментираш темата а си тръгнал да обясняваш ние какви сме е красноречив ! Направи си извода!

Че то те възпитаните хора не говорят и АНОНИМНО бе майна!!!
Ето например... sudromanista73 ми говори на малко име, а аз дори не го знам кой е този човек :mrgreen: ... Да не говорим, че той е поредния, който го прави така "свойски", а всъщност нито един от тези хора дори на ЛС не ми е разкривал самоличността си, но той знае кой съм иначе ... Нали?!!!

В този ред на мисли и след всички тези ОБИДИ от ВАША страна... да не говорим и за цели част от ХОРЕОГРАФИИ :mrgreen: по темата за КНИГАТА и ИСТОРИЯТА ни /после ние сме си правили "реклама на ВАШ гръб" :mrgreen: / как човек да не ви говори ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ? :mrgreen: Та за толкова години "ВИЕ" НЯМАТЕ "ЛИЦЕ" и "ИМЕ", а дейно участвахте в тази "ДИСКУСИЯ"!!! Толкова НИКОВЕ се смениха, а ГОВОРИТЕ направо като ЕДИН... Така че НЕ СЕ ПРАВИ, че не реазбираш за КОИ "ВИЕ" става въпрос... "Играта на думи" тук е излишна!!! И темата много добре съм си я коментирал ;) , но ИЗБИРАТЕЛНОТО четене при вас винаги е създавало проблем да бъдете адекватни по същество! Погледни пак постовете ми и може да откриеш, че Блажевски и изказването му си го коментирам по един или друг начин... Изобщо не съм отишъл НИКЪДЕ "другаде"... А вие какво искате да му се коментира на това изказване, когато ако трябва да коментираме в това изказване може да има някаква логика, само такава, за каквато говори Kubik... Всичко друго може да бъде за ваше "забавление", но пък то няма никакво покритие... Така че... върнете се в постовете ми и ще видите, че точно зтова говоря... т.е. АБСОЛЮТНО в темата съм си даже.... Да не кажа, че СРАВЕНИЕТО ми между вас и БЛАЖЕВСКИ, ако смисъла на думите му е този, който на вас ви се харесва си е съвсем на МЯСТО!!!

Обещавам ти че ще ти пиша на ЛС,жалкото е че все пак те мислех за истински локомотивец,който не се вързва на всичко изписано,някъде в пространството.Много е лесно да нападаш под общ знаменател и да си мислиш,че ще бъдеш разбран правилно от абсолютно всички.Не е нужно,навсякъде където има тема с мнение от канар,да го нападаш и съдиш...Това за мен е вроден комплекс,какъвто се надявам да нямаш.Бъди жив и здрав,съвсем искренно! ;)

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 05 яну 2013 19:52

никки1912 написа:
kubik написа:
bianchi написа:Дай им на папагалите теми за Локото и хич не ги интересува гранда който щял да покори Европа.Направихме страшни мачове с Арис,Дортмунд Бяхме на Концерта с Пьрпал сега чакаме стадион мечта.

очакват се за 100 годишнината . :idea: Тя е след 97,5години.(справка УЕФА) ;) Така,че не се знае за 100 годишнината им може и да пристигнат :lol:
Я дай да я видим тази справка от УЕФА, че много ми е любопитна или и тя е като историята ви измислена. :lol: Кубик, ти кога стана канар, а да забравих всички зад ВСИ сте неосъществени и ненужни ботевисти и това вие проблема. :oops: По темата:явно този футболист е добре информиран от приятеля си и съотборник Балдовалиев какво представлява това отборче и е наясно къде може да попадне.

Ей смешник той е добре информиран от Балдовалиев той Балдо и вас информира в едно дерби нали така,на това дерви вие липсвахте платени мишки и се изгаврихме за пореден пьт с вас.18 ??????/ 18 18?? КАЖИ КАКВО Е 18 НА ХОРАТА ТУК ДА РАЗБЕРАТ ДОГАНСКИ ПОДЛОГИ.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 яну 2013 19:56

sudromanista73 написа:
Обещавам ти че ще ти пиша на ЛС,жалкото е че все пак те мислех за истински локомотивец,който не се вързва на всичко изписано,някъде в пространството.Много е лесно да нападаш под общ знаменател и да си мислиш,че ще бъдеш разбран правилно от абсолютно всички.Не е нужно,навсякъде където има тема с мнение от канар,да го нападаш и съдиш...Това за мен е вроден комплекс,какъвто се надявам да нямаш.Бъди жив и здрав,съвсем искренно! ;)

Честно и за мое съжаление след всичко, което "СТОВАРИХТЕ" върху ни няма как да съм убеден в искреността на, който и да е АНОНИМЕН сред вас... Имам си приятели, фенове на Ботев Пловдив, които уважавам и ще продължа да уважавам... С тях можем и сме водили подобни "дискусии" тип "осторумен бъзик"... тук обаче нещата изобщо не се вписват в тази "рамка"... ТЕ ОТДАВНА ИЗЛЕЗНАХА от нея...
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 яну 2013 19:57

Parmalat написа:
Изображение
Македонският национал Деян Блажевски се изгаври с българския Локомотив Пловдив, който се интересуваше от неговите услуги. Той заяви, че неговият Хоризонт Турново е като Реал Мадрид в сравнение със "смърфовете".

"Хоризонт е гранд като Реал (Мадрид) в сравнение с Локомотив Пловдив", сподели Блажевски пред "Македонски спорт".

Според данни от Уикипедия Турново е село в Македония с 941 жители.

Фото: Феновете на Локомотив на снимката са горе долу толкова, колкото е населението на селото на Блажевски.

http://football24.bg/novina/97159-maked ... ko-plovdiv

Абе тея македонци май всичките са сбъркани.

Ами да си остане в неговия "Реал Мадрид".И без това не ги харесвам македонците - прекалено много автоголове си вкарват... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 05 яну 2013 19:59

Да остане да играе в Хоризонт (Реал Мадрид)Той един друг национал така си я заби че 15 хиляди селяка напуснаха стадиона и искаха оставки и хвьрляха шишета,чак колата на Бнт отиде.

Върни се в “Локо Пловдив”