Купуваме F-16 на старо за седем пъти по-висока цена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Philip Anselmo
Контакти:

Re: Купуваме F-16 на старо за седем пъти по-висока цена

Мнениеот Philip Anselmo » 05 яну 2013 18:44

Не мога да повярвам,че има НОРМАЛЕН човек,който да изпитва симпатии към контрабандиста и наркотрафикант боко борисов.Не че и предишните управляващи не бяха кой от кой по-некадърни и корумпирани,но този просто ги слага в малкия си джоб.Алтернативата е в някоя по-малка партия,сигурен съм,че има такива.

deladog

Мнениеот deladog » 05 яну 2013 18:45

Лошо няма - така поне ще имаме някакви самолети (макар и далеч по качество от руските), когато влезем в новия аналог на Варшавския договор.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 05 яну 2013 18:46

от Red Warrior на 05 Яну 2013 19:12
На мен проблемът ми с бате ви Бойко, е че не искам да ме управлява по-тъп човек от мен. Иначе за на маса е много симпатичен човечец. ;)

За мен проблема си е в теб,как разбра,че Бойко е по тъп от теб.Според мен ти си по тъп от Бойко,иначе нямаше да се моташ по форумите,а щеше да управляваш държавата ни.Първо си пооправи самооценката и тогава давай оценка за другите,още по малко пък и за по успелите от теб.
По темата,според мен трябва да купуваме Миг-ове,по красиви :lol: са и по добри,а и по евтини. :!:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2013 18:48

GOLEADOR написа:
Red Warrior написа:На мен проблемът ми с бате ви Бойко, е че не искам да ме управлява по-тъп човек от мен. Иначе за на маса е много симпатичен човечец. ;)

Спомни си юпитата какво ни направиха!Тия откраднаха и невъзможни неща!Аз съм сигурен,че ББ и през ум няма да му мине , че може да се краде от външния дълг на България (нали е тъп),но юпитата яко се облажиха (на наш гръб).Та исках да кажа,че важното е освен да си умен и да си честен.А такива хора на хоризонта не виждам.

За юпитата съм съгласен. Може би не се изразих правилно. Да кажем, че Бойко не е тъп (все пак е милионер не знайно откъде), ами ми е прекалено елементарен и първичен, поне за моят вкус. Не може да отидеш в Германия и да кажеш, че "Цецо с багера разравя трупове", или че "българите трябва да се държат изкъсо като кучета", или пък онова за "пържолката за кучето открило трупа на мъртво момиче". С всичките си кусури предпочитам да ме управлява интелигентен и компетентен политик като Иван Костов, но сега знам, че ще наизлязат разни и ще ме убеждават колко лошо е направил Костов като е продал Кремиковци за 1 долар при положение, че имаше дългове от 1 милиард.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2013 18:52

talpata написа:
от Red Warrior на 05 Яну 2013 19:12
На мен проблемът ми с бате ви Бойко, е че не искам да ме управлява по-тъп човек от мен. Иначе за на маса е много симпатичен човечец. ;)

За мен проблема си е в теб,как разбра,че Бойко е по тъп от теб.Според мен ти си по тъп от Бойко,иначе нямаше да се моташ по форумите,а щеше да управляваш държавата ни.Първо си пооправи самооценката и тогава давай оценка за другите,още по малко пък и за по успелите от теб.
По темата,според мен трябва да купуваме Миг-ове,по красиви :lol: са и по добри,а и по евтини. :!:

Ами аз продължавам да твърдя, че съм по-интелигентен от бате ти Бойко и съм готов да заложа пари на това. Тук не говорим, кой е по-успял. Те мутрите и доносниците са най-успелите хора в България. Ако това теб те радва - жалко.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 яну 2013 19:00

Philip Anselmo написа:Не мога да повярвам,че има НОРМАЛЕН човек,който да изпитва симпатии към контрабандиста и наркотрафикант боко борисов.Не че и предишните управляващи не бяха кой от кой по-некадърни и корумпирани,но този просто ги слага в малкия си джоб.Алтернативата е в някоя по-малка партия,сигурен съм,че има такива.

Всеки глас за малка партия работи за БСП и ДПС!За това казвай коя алтернатива имаш предвид ,не ни карай да гадаем.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 яну 2013 19:09

Red Warrior написа:
GOLEADOR написа:
Red Warrior написа:

За юпитата съм съгласен. Може би не се изразих правилно. Да кажем, че Бойко не е тъп (все пак е милионер не знайно откъде), ами ми е прекалено елементарен и първичен, поне за моят вкус. Не може да отидеш в Германия и да кажеш, че "Цецо с багера разравя трупове", или че "българите трябва да се държат изкъсо като кучета", или пък онова за "пържолката за кучето открило трупа на мъртво момиче". С всичките си кусури предпочитам да ме управлява интелигентен и компетентен политик като Иван Костов, но сега знам, че ще наизлязат разни и ще ме убеждават колко лошо е направил Костов като е продал Кремиковци за 1 долар при положение, че имаше дългове от 1 милиард.

Костов не е алтернатива,при него излезна министър "мистър 10 процента"( не се забравят такива неща) пък и това което стори с бат Петьо просто отврати много хора.Така и не разбрах защо вместо СДС да има силна фигура в една независима власт и тя да се превърне в обединител на дясното,то ДСБ я бламира заради някакви лични конфликти и съперничества.Сори,но Костов не е печеливша фигура и може даже да не влезне в новия парламент.Това казва всичко.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 05 яну 2013 19:16

Честито на печелившите!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 яну 2013 19:20

България е може би единствената държава в ЕС в която няма силна екоактивистка(зелена) партия, това е много
странно и много зле за България. Иначе ББ не е никкава алтернатива на БСП а продължение на техните схеми
и изпълнения но с доста по компроментирани личности и кадри (ченгета,военни и злобни бизнесменчета които
не са били допускани до големия пай от ДС бизнесмените). На ББ кадрите и дипломите дори са им фалшиви
и от измислени университети и филиалчета!!! А самия Борисов пръщи от Ентелигентност, той не може да напише
едно елементарно изречение на който и да е чужд език (може и на български да не може) те го правят
генерал,кмет и премиер.

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 05 яну 2013 19:22

GOLEADOR написа:
Philip Anselmo написа:Не мога да повярвам,че има НОРМАЛЕН човек,който да изпитва симпатии към контрабандиста и наркотрафикант боко борисов.Не че и предишните управляващи не бяха кой от кой по-некадърни и корумпирани,но този просто ги слага в малкия си джоб.Алтернативата е в някоя по-малка партия,сигурен съм,че има такива.

Всеки глас за малка партия работи за БСП и ДПС!За това казвай коя алтернатива имаш предвид ,не ни карай да гадаем.

Всеки глас за малка партия работи за Мутрата и неговата клика цецко,за това мислете за кой ще гласувате!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Върни се в “Свободна зона”