Македонският национал се изгаври с Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

гражданин от село

Re: Македонският национал се изгаври с Локомотив Пловдив

Мнениеот гражданин от село » 05 яну 2013 17:32

Да отиде до Пловдив поне да поднесе цветя на паметника на дедо си Фичо! :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 яну 2013 17:46

Тия макета наистина са с болни мозъци. От ден на ден все повече и повече изтрещяват. :( Какво им става? Имам чувството, че умишлено унищожават държавата си.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 05 яну 2013 17:48

Абе на тия македонци взе навик да им става... Мисля, че е крайно време някакви мерки да се вземат... :evil:

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 яну 2013 17:49

plovdivram написа:Колкото до книгата!!! Ако ми покажеш как НИЕ сме си правили реклама на ВАШ гръб ще съм ти благодарен, 'щото аз бих казал, че ВИЕ й правехте реклама БЕЗ НИЕ ДА СМЕ ГО ИСКАЛИ!!! РАЗЛИЧНО Е!!! Лошото е че дори и след излизането й, НИКОЙ сред вас все още няма ДОБЛЕСТТА да ПОТВЪРДИ ОБВИНЕНИЯТА си и да ги ДОКАЖЕ или ако не, то поне да се ИЗВИНИ!!! ДА!!! Ето това МНОГО МЕ ДРАЗНИ... но пък и тук май приликите ви с БЛАЖЕВСКИ са очевадни!!!

де е Блажевски,де е книгата ви,ти сам си признаваш,че това са твои интерпретации.това дори ти не можеш да отречеш че е доказателство че се опитваш да си правиш реклама на наш гръб.
и нека ти кажа какво те дразни,дразни те ,че за нас пишат че сме отбор в топ 6 на източна европа,в компанията на цървена звезда,стяуа и далеч преди партизан и динамо,а за вас пишат,че сте по малки от село търново,ето това те дразни,но незнам защо пак намеси жълтите,ние нямаме нищо общо,това го казват чужденците

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 яну 2013 18:00

джони написа:
plovdivram написа:Колкото до книгата!!! Ако ми покажеш как НИЕ сме си правили реклама на ВАШ гръб ще съм ти благодарен, 'щото аз бих казал, че ВИЕ й правехте реклама БЕЗ НИЕ ДА СМЕ ГО ИСКАЛИ!!! РАЗЛИЧНО Е!!! Лошото е че дори и след излизането й, НИКОЙ сред вас все още няма ДОБЛЕСТТА да ПОТВЪРДИ ОБВИНЕНИЯТА си и да ги ДОКАЖЕ или ако не, то поне да се ИЗВИНИ!!! ДА!!! Ето това МНОГО МЕ ДРАЗНИ... но пък и тук май приликите ви с БЛАЖЕВСКИ са очевадни!!!

де е Блажевски,де е книгата ви,ти сам си признаваш,че това са твои интерпретации.това дори ти не можеш да отречеш че е доказателство че се опитваш да си правиш реклама на наш гръб.
и нека ти кажа какво те дразни,дразни те ,че за нас пишат че сме отбор в топ 6 на източна европа,в компанията на цървена звезда,стяуа и далеч преди партизан и динамо,а за вас пишат,че сте по малки от село търново,ето това те дразни,но незнам защо пак намеси жълтите,ние нямаме нищо общо,това го казват чужденците

Кое са мои интерпретации бе майна? Поне тук, в този форум ДЕСЕТКИ пъти сте нричали делото ни по тази книга че било "ПО МАКЕДОНСКИ"!!! Тук поне хората, които от ГОДИНИ следят тази "дискусия" неможете да подведете... Точно това показва БЛИЗОСТТА ви с тои македонец... просто и той и вие говорите неща, за които НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ и това ви прави "смели" в изказванията... но смешни за хората, които виждат и знаят за какво става въпрос в действителност!!!

Колкото за другото... 6-тото ви място... РАДВАЙТЕ МУ СЕ!!! Повече с думи няма да коментирам... просто - :mrgreen: .... при това само с една...
Изображение

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 05 яну 2013 18:03

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TM9_Z7ooYhY[/youtube]
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 яну 2013 18:12

za nas e toj religiq написа:
:lol: :lol: :lol: Виждам че ти си служиш с МНОГО приказки , които нямат нищо общо с темата :lol: Какво и на кой да признаваме че и да се извиняваме чак ? Кой си ти ? Признай че сме повече от вас и по обичания отбор в Пловдив , и ще призная каквото и да си написал в книгата си - написана от Локомотивци за Локомотив :lol: :lol: Май повечете те дразни че все още ни има и сме по силни от всякога :!:

Това, което искам от вас е след толкова години на ОБИДИ /дори ЛИЧНИ/, да излезнете и като ДОСТОЙНИ хора да си защитите приказките и нападките... Ако неможете, другото ДОСТОЙНО е да се ИЗВИНИТЕ!!! Ако неможете и това, то тогава не сте по-различни оттова "македонче", което не само, че вероятно не познава историята си /в това немога да съм сигурен/, не познава и нещата за които говори, но не е дорасъл да уважава хората, които по един или друг начин са проявили уважение към него и са го поканили... ВЪЗПИТАНИТЕ И ДОСТОЙНИ ХОРА НЕ ПРАВЯТ ТАКА... Ето по това страшно много си приличате и точно затова ТЕМАТА дори и за книгата си е баш на място предвид това колко много се кефите на изказвания от този род!!!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 05 яну 2013 18:30

македончето просто е сравнил заплатите и сравнение с хоризонт са като реал мадрид. марешки като му е предложил сума от порядъка на 1000 лева е нормално да се изсмее. Журналистите в македония само това чакат да преиначат думите и да оплюят България.

п.п. разбира се жълтите македонисти с измислена година 1912 получиха оргазъм :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 яну 2013 18:48

plovdivram написа:
:lol: :lol: :lol: Виждам че ти си служиш с МНОГО приказки , които нямат нищо общо с темата :lol: Какво и на кой да признаваме че и да се извиняваме чак ? Кой си ти ? Признай че сме повече от вас и по обичания отбор в Пловдив , и ще призная каквото и да си написал в книгата си - написана от Локомотивци за Локомотив :lol: :lol: Май повечете те дразни че все още ни има и сме по силни от всякога :!:

Това, което искам от вас е след толкова години на ОБИДИ /дори ЛИЧНИ/, да излезнете и като ДОСТОЙНИ хора да си защитите приказките и нападките... Ако неможете, другото ДОСТОЙНО е да се ИЗВИНИТЕ!!! Ако неможете и това, то тогава не сте по-различни оттова "македонче", което не само, че вероятно не познава историята си /в това немога да съм сигурен/, не познава и нещата за които говори, но не е дорасъл да уважава хората, които по един или друг начин са проявили уважение към него и са го поканили... ВЪЗПИТАНИТЕ И ДОСТОЙНИ ХОРА НЕ ПРАВЯТ ТАКА... Ето по това страшно много си приличате и точно затова ТЕМАТА дори и за книгата си е баш на място предвид това колко много се кефите на изказвания от този род!!!

Нещо не мога да схвана намека ти ? С какво съм те обидил ? Какво да защитя ? На кого и за какво да се извиня ? ВЪЗПИТАНИТЕ И ДОСТОЙНИ хора никога не говорят в множествено число и не слагат всички под един знаменател ;) И на теб от какво точно ти стана ясно че се кефа от изказването на някой , който не знае какво е ? Самия факт че не коментираш темата а си тръгнал да обясняваш ние какви сме е красноречив ! Направи си извода!

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 05 яну 2013 18:57

plovdivram написа:

Владко,стига бе пич...Много добре се познаваме.Темата е съвсем друга,а ти на къде се извъртя...

Върни се в “Локо Пловдив”