32' [1 - 0] A. Diagne-Faye
80' [1 - 1] M. Kilgallon
93 [1-2] F.Malouda
Стоук Сити 1 Челси 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Стоук Сити 1 Челси 2
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- lastsentinel
- Контакти:
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Стоук Сити 1 Челси 2
И тази година Челси ще бият в 93-94 мин. 

Браво на Челси.Миналата година Манчо като биеха в 90-тата минута никой не си отваряше устата,а сега всички изведнъж ревнахте.Браво сини лъвове,стоплихте ми душата. 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
Сини лъвове. леле ще се разплача. Ай в дивия смешници такива
plovdivmraziselskiq написа:Сини лъвове. леле ще се разплача. Ай в дивия смешници такива

Сега и другите сини лъвове ще бият и направо ще ми се напълни душата.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
SkArY_9 написа:И тази година Челси ще бият в 93-94 мин.
Челси загубиха титлата през 2008 година заради головете на Ман Ю в 90 мин и головете във вратата на Челси в 90 мин. Така, че който иска да спори с мен на тази тема, нека да заповяда. Ман Ю е най-късметлийският отбор в Англия. И, разбира се, най-подкрепяният от съдиите, така, че нека феновете на този не чак толкова силен отбор да полмълчат за такива теми.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
yasen написа:SkArY_9 написа:И тази година Челси ще бият в 93-94 мин.
Челси загубиха титлата през 2008 година заради головете на Ман Ю в 90 мин и головете във вратата на Челси в 90 мин. Така, че който иска да спори с мен на тази тема, нека да заповяда. Ман Ю е най-късметлийският отбор в Англия. И, разбира се, най-подкрепяният от съдиите, така, че нека феновете на този не чак толкова силен отбор да полмълчат за такива теми.
Така си мислеш ти, айде кажи ми в последните 10 -20 мача да сме били във 90-тата минута, 5-6 мача може да сме били, но вие точно миналата година нямаше мач, в които да не биете в 90+ минута.
еми миналия сезон Юнайтед и Ливърпул все в 90 биеха крайно време и ние да бием в 90
Супер,хващам точен резултат