Григор Димитров-Маркос Багдатис

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

xadez
Контакти:

Re: Григор Димитров-Маркос Багдатис

Мнениеот xadez » 05 яну 2013 06:46

Много е голям.След тази минаваща нямаше как да загуби мача.Между другото при 2-2 и 15-15 в третият сет и сервис на Багдатис,лайсмена отсъди аут,Марко поиска ястребово око, но Григор си призна топката за добра и не се наложи повторение.Рядко срещано в такъв важен момент на мача

пп:Гришата играе с Фабио Фонини 1кръг в Сидни.Но нека вдигне първо купата в Бризбейн
Последна промяна от xadez на 05 яну 2013 06:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 яну 2013 06:47

Григор Димитров даде зелена светлина на спорта ни в началото на годината! :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2013 06:47

Браво ама ми скъса нервичките с тоя мач.Ибаси драмата ибаси чудото,а можеше къде,къде по-рано да го реши.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 05 яну 2013 06:47

Струваше си безсънието,а дано и титла,но и това ме изкефи срещу мазния кипърец ,и въпреки публиката успя да бие.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2013 06:50

Кой номер в света е Багдатис и кой Анди Мъри?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 яну 2013 06:50

bojo0o0o94 написа:
ros написа:
bojo0o0o94 написа:Чудя се дали си заслужава да стана да го гледам?

Заслужава си само заради факта, че българин ще играе полуфинал на турнир от АТР - едва четвърти в историята

Е май успя да ме убедиш. Ако не се лъжа мисля, че Григор вече е побеждавал Багдатис, или греша?

;) всеки, който не е лягал или просто не се е наспал е щастлив и съм убеден чеси заслужаваше... БРАВО НА ГРИШО
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

don
Контакти:

Мнениеот don » 05 яну 2013 06:54

Parmalat написа:Кой номер в света е Багдатис и кой Анди Мъри?

Говоря наизуст, Багдатис е около 35-то
Мъри е 3-ти

Ако Григор спечели титлата и Давиденко загуби финала в Доха, нашето момче ще е посставено на АО :)

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 05 яну 2013 06:54

Parmalat написа:Кой номер в света е Багдатис и кой Анди Мъри?

36 e Багдатис,Мъри е 3.Анди определено не играе тениса който играеше миналият сезон.Не е влязъл напълно във форма още.Гледах двата му мача с Милмън и Истомин .Даже не съм толкова убеден ,че ще отстрани Нишикори.Но който и да е съперника на Гришата дано изиграят един трисетов мач

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 яну 2013 06:59

that's what i am talking about :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

chill, chill, chill, chill

Честита голяма победа на Григор Димитров, на неговото семейство и всички български фенове на спорта. Много хора ще съжаляват, че не са останали будни, за да изгледат този исторически мач за българския тенис. Нашият спечели битката за влизане във финала, укроти съперник и публика. Багдатис игра силно, бори се, но Гришо игра по-силно и се бори повече.
Това е, всичко си зависи от него, който и да е съперника, каквато и да е обстановката по трибуните... И при загуба щях да го напиша: Григор Димитров е на правилния път и непрекъснато си подобрява играта: движение по корта, слайсове, бекхенди, защита, по-търпеливо чака момента за атака. Успех на финала и в следващите турнири.

Нека всички обърнем две-три кафета в негова чест :mrgreen:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 яну 2013 07:01

Groucho написа:that's what i am talking about :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

chill, chill, chill, chill

Честита голяма победа на Григор Димитров, на неговото семейство и всички български фенове на спорта. Много хора ще съжаляват, че не са останали будни, за да изгледат този исторически мач за българския тенис. Нашият спечели битката за влизане във финала, укроти съперник и публика. Багдатис игра силно, бори се, но Гришо игра по-силно и се бори повече.
Това е, всичко си зависи от него, който и да е съперника, каквато и да е обстановката по трибуните... И при загуба щях да го напиша: Григор Димитров е на правилния път и непрекъснато си подобрява играта: движение по корта, слайсове, бекхенди, защита, по-търпеливо чака момента за атака. Успех на финала и в следващите турнири.

Нека всички обърнем две-три кафета в негова чест :mrgreen:

АНАЛИЗ ДОСТОЕН ЗА КОПИРАНЕ ОТ ВСИЧКИ ТУК!!!! :)

Върни се в “Тенис”