Григор Димитров-Маркос Багдатис
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров-Маркос Багдатис
Булсат няма ли да го дават? Днеска даваха някакъв женски тенис от същото място
riddler написа:vrajdebec написа:В крайна сметка не разбрах по коя ТВ ще го дават?!
Споменаха ми, че по Виваком Арена ще го дават (но не съм сигурен). Иначе аз съм на Булсатком и надявам се да купят сигнал за мача на Гришо, а не да дават женските полуфинали от Бризбейн както си е по програма. Supertennis TV на Hotbird спътника също ще излъчват жените.
По Виваком Арена ще го дават,да.Преди 30-на минути ми пратиха съобщение на цифровата че ще го предават на живо от 04:00ч.

Офтопик:
Офтопик:
VelBujd написа:Булсат няма ли да го дават? Днеска даваха някакъв женски тенис от същото място
Те са закупили само жените както и почти всички канали, които излъчват от време на време тенис, за това се и надявам БСК да действат извънредно, но досега не съм видял реклама по телевизията им, че ще дават Гришо.

- neverbackdown
- Контакти:
Miroslav111 написа:Успех на нашето момче да докаже че Бъргарския лъв е жив !!!
+ 681
-
- Контакти:
Успех на Гришо 

Испанците дават мъжете със сигурност - гледах нощес мачовете.
Багдатис би феноменални сервиси - по 200 и повече километра в час и направо съсипа Жил Симон, при това почти без грешка. Ако му върви така сервиса и утре, не знам Гришо какво може да направи, затова предлагам да не храним големи надежди.
Багдатис би феноменални сервиси - по 200 и повече километра в час и направо съсипа Жил Симон, при това почти без грешка. Ако му върви така сервиса и утре, не знам Гришо какво може да направи, затова предлагам да не храним големи надежди.
Венелин написа:Испанците дават мъжете със сигурност - гледах нощес мачовете.
Кои испанци да видя дали ги имам на спътника?

По чешката Nova Sport също ще ги дават - ако някой има сателит и кака Шер му пее на уше.

- vrajdebec
- Контакти:
riddler написа:vrajdebec написа:В крайна сметка не разбрах по коя ТВ ще го дават?!
Споменаха ми, че по Виваком Арена ще го дават (но не съм сигурен). Иначе аз съм на Булсатком и надявам се да купят сигнал за мача на Гришо, а не да дават женските полуфинали от Бризбейн както си е по програма. Supertennis TV на Hotbird спътника също ще излъчват жените.
А по коя програма на Булсат ги дават по принцип полуфиналите?
vrajdebec написа:riddler написа:vrajdebec написа:В крайна сметка не разбрах по коя ТВ ще го дават?!
А по коя програма на Булсат ги дават по принцип полуфиналите?
По film+ от 11:00 по програма ги дават жените утре http://tvplus.bg/index.php?p=program&id=filmplus