Кой треньор трябва да поеме ЦСКА София?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой треньор трябва да поеме ЦСКА София?
Не знам, при вас нещата са сложни, а дано намерите някой свестен, че ни е нужна конкуренция. Лудогорец нещо още не ми звучът като сериозен отбор, успех ви желая при избора!
- 4erveniibeli
- Контакти:
Направо супер сега отново 20 футбалери нови новички.Докато мръсните титанчета са собственици няма да стъпя на Армията или където се скитаме немили недраги.Гади ми се от титан и женци жижков.
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков
-
- Контакти:
ПО добре никой от тези изброените ....
-
- Контакти:
Арабин камикадзе в канцеларията на Титан.
Подозирам, че вече изборът е между некой отдалече, който не знае за какво става въпрос, като Йешич, примерно, и некой, който приема всякакви оферти, щото си знае, че ако отборът е сериозен, нема да го търси него, като Коце Лаптопа, примерно. Е, и Пената, който винаги ще се включи, ако положението е лошо.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Арабин камикадзе в канцеларията на Титан.
Ахахахахахаха!
Miroslav111 написа:Ицака Стоичков
Чак толкова тъп не е.
СПУКАНОГЪРНЕ
Стана ми жал за вас не че според мене Тройчо е добър треньор, та реших да не ви бъзикам и съвсем сериозно от мене Ферарио Спасов на него му дължите поне извинение.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Понеделник - 07.01.2013, стадион "Българска Армия" - 12:30ч. - Бъди там... В името на ЦСКА!
-
- Контакти:
За съжаление избора за треньор в момента е крайно ограничен. Спрягат се Йешич и Радуканов, но Титан могат, като нищо да доведът някой Гьоре. Писах на друго място, че ако сърбина е мъж ще откаже на тези, които го обвиниха, че играе черно тото и нарочно е провалил отбора през 2006. За Милен важи същото, защото от умрял тим изгради валяк. И на него му намериха цаката: продадените мачове със Стяула на фамилия Бекали, равния с Ч.Море и супер фалшивата загуба от Славия. Обеден съм, че тогава някои играчи любимци на Титан предадоха треньора си. Няма да им казвам имената, защото всички ги знаете. За съжаление в това число слагам и Жуниор Мораес, страхотен играч, но пропуснал двете най-важни дузпи през сезона. Да не говорим за играта му извън София. Единствения добър ход на боклуците беше взимането на Зико, но това е за да ни затворят устите. Обеден съм, че с румънеца в отбора титлата щеше да е при нас. Зико за разлика от Мораес беше играч за големи мачове, но и за него се появиха съмнения за заиграване с Титан и Бекали.