Владимир Зографски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Владимир Зографски
Току що Влади победи Мартин Шмид на турнира 4-те шанци.Браво.Турнира се предава от Канал 1.
Re: Владимир Зографски
аз по евроспорт си го гледам от бая време
направо една фен тема да му направим трябва 

Много добър първи скок на Владии, разликите до топ 10 е 3 точки, т.е по-малко от 2 метра. Влади има шанс да направи най-доброто си класиране на четирите шанци, което до сега е 16то място
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Гледайте Евроспорт, БНТ са профани
Зиографски се представя страхотно за годините си, ако имаше условията за поидготовка на най-добрите със сигурност щеше да е още по-апред в състезанията.
П.п. Шлиренцауер ги издуха в първия скок.

Зиографски се представя страхотно за годините си, ако имаше условията за поидготовка на най-добрите със сигурност щеше да е още по-апред в състезанията.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
haha написа:Гледайте Евроспорт, БНТ са профани![]()
е какви по-добри условия за подготовка от тези в Австрия бе човек??? какво още да направим за него?
тренира в Австрия при Шлири, живее в Австрия, 6 медицински прегледа на година, 2 месеца в годината се прибира в България и това всичко за сметка на Министерството на спорта
кажи какво още да се направи за него? Питаха го на среща в министерството през октомври, искаш ли български спонсор, той не иска - имал си чужди, ползвал спонсори на веригите - ОК, негов избор
nasko75 написа:haha написа:Гледайте Евроспорт, БНТ са профани![]()
е какви по-добри условия за подготовка от тези в Австрия бе човек??? какво още да направим за него?
тренира в Австрия при Шлири, живее в Австрия, 6 медицински прегледа на година, 2 месеца в годината се прибира в България и това всичко за сметка на Министерството на спорта
кажи какво още да се направи за него? Питаха го на среща в министерството през октомври, искаш ли български спонсор, той не иска - имал си чужди, ползвал спонсори на веригите - ОК, негов избор
Какво ли... да съдейства екипировката му да пристига тогава, когато са състезанията на първо време. И още нещо... да направи така, че Влади да не е единствания ни скачач. Та Влади няма никаква вътрешна конкуренция, нямаме отбор, всичко, което постига катоо точки за сттраната е само и единствено негов принос. Да държавата не може и не трябва да финансира отделни състезатели, но трябва да създаде условие за развитие на спорта като зяло.
Страхотен скок на Влади Зографски. Дано и утре продължи в същия дух 
П.П. Чудя се кога ли ще видя една положителна тема тук. Всяка тема се обръща в негативна посока и се изражда в критики, и постоянни претенции
Влади не го заслужава-така си мисля...

П.П. Чудя се кога ли ще видя една положителна тема тук. Всяка тема се обръща в негативна посока и се изражда в критики, и постоянни претенции

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!