АНКЕТА: Кой трябва да е новият собственик на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой трябва да е новият собственик на ЦСКА?
За мен Гриша Ганчев или Домусчиев,но по-скоро Гришата.Истински ЦСКА-р,обича отбора и не е подлога на Бойко Борисов.Истината е,че точно когато той тръгна да купува ЦСКА именно Бойко го спря.Истината е ,че държавата и медиите много пречат на ЦСКА и до голяма степен заради тях сме на тоя хал.Съгласен съм от Томов да дойде,но боклуците да се махат.САМО ЦСКА МОМЧЕТА,НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ ЦСКА ПАК ЩЕ Е НА ВЪРХА!!!СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!

Честно казано и лупи да дойде ще се радвам,само да не са тези боклуци.С лупи поне бяхме шампиони,а за лиценза тогава си остава все още мътна история и не се знае кой е най-виновен за него.
Мисля. че и Ивайло Дражев е добър вариант. Нееднократно е декларирал "червено сърце", честен и почтен, оправи ст.Черноморец, направи добра школа за детско-юношески футбол в Бургас, даде път на играчи като Йордан Тодоров, Емил Ангелов, Ал.Александров(Черно море), вечна и сериозна опозиция на синьото БФС. Защо да не се справи добре и с ЦСКА?
-Ivan- написа:За мен Гриша Ганчев или Домусчиев,но по-скоро Гришата.Истински ЦСКА-р,обича отбора и не е подлога на Бойко Борисов.Истината е,че точно когато той тръгна да купува ЦСКА именно Бойко го спря.Истината е ,че държавата и медиите много пречат на ЦСКА и до голяма степен заради тях сме на тоя хал.Съгласен съм от Томов да дойде,но боклуците да се махат.САМО ЦСКА МОМЧЕТА,НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ ЦСКА ПАК ЩЕ Е НА ВЪРХА!!!СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!
Заради такива мислители, сте в това положение! Все някой ви е виновен, все някой ви пречи, държавата ви е мащеха , Бойко не ви помагал! Крайно време е да се осъзнаете и да спрете да слушате глупостите на 2-3 болни мозъка!
blanco написа:Васил Божков никога няма да се върне при вас. В момента в който продаде клуба, каза че някой ден ще "плачете" за собственик като него и е прав, защото след толкова пари които наля за отбора ви, вие го нарочихте за "говедо", това си ви е проблем при всички собственици и никога няма да се промени. Не ми се коментираше във вашата тема, но дано не е проблем.
Почнаха да го наричат така заради сръбската мастия Йешич който пропиля 7 точки и направи Левски шампион и феновете скочиха на Божков, а виновния беше сърбина, заради него изгонихме човека който си даваше парите за ЦСКА и никога нямахме проблеми с финансите!!!! Феновете трябва да отидат и да молят Божков да ни вземе отново!!!!
Собствениците на Мерцедес, разбира се. Нали им писахте писма

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Виждате ли,какво нещо е живота ? Също като в политиката..Винаги мислим,че настоящето е най-гадно и най-лошо,но след време осъзнаваме,че това не е точно така.Конкретно във вашият случай,помня колко помия се изля върху Божков,а сега едва ли не,мечтаете той да се върне..
Teo написа:blanco написа:Васил Божков никога няма да се върне при вас. В момента в който продаде клуба, каза че някой ден ще "плачете" за собственик като него и е прав, защото след толкова пари които наля за отбора ви, вие го нарочихте за "говедо", това си ви е проблем при всички собственици и никога няма да се промени. Не ми се коментираше във вашата тема, но дано не е проблем.
Почнаха да го наричат така заради сръбската мастия Йешич който пропиля 7 точки и направи Левски шампион и феновете скочиха на Божков, а виновния беше сърбина, заради него изгонихме човека който си даваше парите за ЦСКА и никога нямахме проблеми с финансите!!!! Феновете трябва да отидат и да молят Божков да ни вземе отново!!!!
Явно не помниш извадените джобове при негово време. Освен това вземете се поразровете и вижте какво е състоянието му сега. ОББ му конфискуваха бая собственост заради непогасени кредити, а няколко негови фирми фалират.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
Тея където са на Ман.Сити идеално ще ни паснат 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- tzvetan_22
- Контакти:
Най-смислената тема в историята на форума! Аз гласувам за чужденец - Абрамович. Кажете, ако съберем най-много гласове, кога да го очакваме?