Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 04 яну 2013 13:59

неразбрахте ли че дни преди стойчо да бъде уволнен новия треньор вече е бил уговорен. един наистина качествен спектакъл
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 04 яну 2013 14:00

Кировец написа:
Teo написа:
ralka_levskarka написа:Милен Радуканов треньор ли е на някой отбор? Нали уж преговаряли с него..

какво ще направи Радуканов, нали боклуците го уволниха че не бил надграждал.... Миленката е слаба ракия за момента.

Не се знае дали го уволниха боклуците или някои играчи и фенове! :idea: Да падне ЦСКА от Славия в домакински мач, хайде майната и на Стяуа, ама Славия?!

Толкова слаба Стяуа никога няма да срещнем

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Re: Златен скункс за Стойчо Младенов

Мнениеот ToT_TheBlue » 04 яну 2013 14:00

Напълно си го заслужава!
Човек трябва да внимава какво говори а и какво прави!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 04 яну 2013 14:01

Бекъма написа:Като оставим майтапа на страна Стойчо работеше при една много напрегната обстановка.Вина за нея според мен имаха и двете страни.Но ако си човек с достойнство и имаш поне малко самоуважение би напуснал сам без да дочакаш скункса и неустойката.

Точно обратното. АКо има достойнство ще си вземе неустойката и ще ги съди до дупка. Ако трябва ще им замрази зимните трансфери, ако не му се издължат до стотинка. Тия боклукчии са гати наглите същества.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
the bunker
Контакти:

Мнениеот the bunker » 04 яну 2013 14:01

tzvetan_22 написа:По-тъпи от цесекарите няма... за пореден път се доказа :) Като толкова обичате Стойчо и сте толкова много и силни, отидете и протестирайте. Изразете позиция :) Силно се съмнявам, че Венци Живков и Митко Борисов четата ФОРУМА НА ГОНГ ахахахахахах

Само се слюнчат по форумите. Аз не съм чул за протест, който да е довел до някаква драстична промяна.
Последна промяна от the bunker на 04 яну 2013 14:02, променено общо 1 път.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 яну 2013 14:02

Не боклуците от сърце им пожелавам да погребат децата си....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 04 яну 2013 14:02

Аз пък не разбирам защо смятате, че Левскарите много сме искали да изгонят Стойчо? Някои по първосигнални може и да се радват, но на мен тоз факт не ми определя деня.

Да, дразнител е. Но това, че някой от ЦСКА ме дразни като говори за футбол си е нормално. Ако ги приемах вътрешно не трябваше да общувам с 4-5 приятели поне. Освен това, аз съм от хората, които вярват, че прекомерните му бръщолевения за Директиви, Живо месо и т.н., бяха театро. Малко досадно и на моменти прекалено, но театро.

Като качество на играта не постигна кой знае какво. Победи ни, но какво - не е първата ни загуба от ЦСКА, не е и последната.

Личното ми мнение е, че Стойчо много се отваряше на ТИТАН и искат да го сменят с някоя машичка. Което не е добре за отбора ви. Не е добре и за футбола, като цяло.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 яну 2013 14:02

stn написа:
Бекъма написа:Като оставим майтапа на страна Стойчо работеше при една много напрегната обстановка.Вина за нея според мен имаха и двете страни.Но ако си човек с достойнство и имаш поне малко самоуважение би напуснал сам без да дочакаш скункса и неустойката.

Точно обратното. АКо има достойнство ще си вземе неустойката и ще ги съди до дупка. Ако трябва ще им замрази зимните трансфери, ако не му се издължат до стотинка. Тия боклукчии са гати наглите същества.

Абсолютно! Стойчо съди до дупка боклуците! Майка им...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 14:04

Заклет Левскар написа:Колега, за тази есен имах впредвид. Малко ме му достигна на Стойчо да се докосне до заветното 16 място.

И това го казва човек фен на отбор загубил в челен сблъсък с разбитата команда на Стойчо. :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 14:05

RIR написа:Аз пък не разбирам защо смятате, че Левскарите много сме искали да изгонят Стойчо? Някои по първосигнални може и да се радват, но на мен тоз факт не ми определя деня.

Да, дразнител е. Но това, че някой от ЦСКА ме дразни като говори за футбол си е нормално. Ако ги приемах вътрешно не трябваше да общувам с 4-5 приятели поне. Освен това, аз съм от хората, които вярват, че прекомерните му бръщолевения за Директиви, Живо месо и т.н., бяха театро. Малко досадно и на моменти прекалено, но театро.

Като качество на играта не постигна кой знае какво. Победи ни, но какво - не е първата ни загуба от ЦСКА, не е и последната.

Личното ми мнение е, че Стойчо много се отваряше на ТИТАН и искат да го сменят с някоя машичка. Което не е добре за отбора ви. Не е добре и за футбола, като цяло.

Ми като не ти е първосигнално - ходи да пишеш във фен темата на Прохазка примерно.

Върни се в “Архив”