Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Златен скункс за Стойчо Младенов

Мнениеот Янис Зику » 04 яну 2013 13:52

futbolqga написа:Хах, Майкъла продължава стабилно да върви по стъпките на Гонзо като ръководител.Преди десетина дена Майкъла каза категорично, че "не може да сменяш човек с 9 победи" ... Ще ми е много смешно ако и Хюсеинович не дойде.Не заради друго, просто заради злобните малки човечета от червената агитка, които се радваха от сърце, когато Гонзо съсипваше Левски.Дано се научат, че монетата винаги се обръща...

Ти ако още мислиш, че имаме шанс за Хюсеина.. :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот ralka_levskarka » 04 яну 2013 13:52

Милен Радуканов треньор ли е на някой отбор? Нали уж преговаряли с него..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 яну 2013 13:53

GOLEADOR написа:Днес е един лош ден за ЦСКА.Най-сетне се изпълни синьото желания Младенов да бъде изгонен от Армията.Но от това управление (на Титан) аз не очаквам нищо друго.Тези тарикати носят само срам за клуба и колкото по-бързо се изнесат от ЦСКА,толкова по-добре!
П.П.
Успех на новия треньор на армейците.Който и да е той аз му пожелавам да стане шампион с ЦСКА и да вдигне купата на България !

GOLEADOR не мислиш трезво ми се струва, каква титла и купа бълнуваш като ние пролетта ще бъдем след 5-тия в класирането? С титан ЦСКА никога няма да е шампион.. те това е.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 яну 2013 13:54

ralka_levskarka написа:Милен Радуканов треньор ли е на някой отбор? Нали уж преговаряли с него..

какво ще направи Радуканов, нали боклуците го уволниха че не бил надграждал.... Миленката е слаба ракия за момента.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 яну 2013 13:54

Янис Зику написа:
futbolqga написа:Хах, Майкъла продължава стабилно да върви по стъпките на Гонзо като ръководител.Преди десетина дена Майкъла каза категорично, че "не може да сменяш човек с 9 победи" ... Ще ми е много смешно ако и Хюсеинович не дойде.Не заради друго, просто заради злобните малки човечета от червената агитка, които се радваха от сърце, когато Гонзо съсипваше Левски.Дано се научат, че монетата винаги се обръща...

Ти ако още мислиш, че имаме шанс за Хюсеина.. :lol:

Колкото имаме за Диого. Вън боклуците от ЦСКА!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 13:54

ralka_levskarka написа:Милен Радуканов треньор ли е на някой отбор? Нали уж преговаряли с него..

Той ще е Избрания! Не случайно Митко Гърненцето му плаща обучението в чужбина. Там даже няма какво да се преговаря - просто му казват да дойде в офиса и готово. :lol:

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 04 яну 2013 13:55

Уникални боклуци!

Искаше ми се малко да се позабавлявам за ваша сметка, ама честно казано ме хваща страх за футбола ни въобще и какви цървули се разпореждат по отборите ни... Това просто не мога да го повярвам!!!!! Тотален шок! Но се потвърждава мнението на много хора, че боклуците са си търгаши - не ги интересува нищо ако могат да цапнат некой лев. Симитлийския постигна нещо, което в тази обстановка трябва да се брои за героизъм - успокои отбора, извади напрежението с директивата, консолидира публиката ви и накрая успя и отбор да направи въпреки всички зулуми, които му крояха постоянно пернишките завалии... И вместо да му носят цветя, мед и да му правят свирки, боклуците го изгониха!!! И защо?! Щото трябва да има някой, с който да си избършат оцапаните гащи. А за това, че за половината мачове не му осигуриха отбор и играеше с юношите, кой е виновен?! Далеч съм от мисълта, че Симитлийския е перфектния треньор, ама да сменяш треньори през 5 месеца ми се струва, че имаш някакви други цели, различни от спортно-техническите. Тъпанари! И да завърша с това, с което започнах:

Уникални боклуци!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 04 яну 2013 13:55

Levskar_90 написа:Вече бившият старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов получи статуетката за гафове „Златен скункс” от предаването „Господари на ефира“, след като бе уволнен от поста старши треньор на „червените”.

Младенов прие статуетката с усмивка. Тя му бе връчена заради поредната раздяла между ЦСКА и Младенов.

Специалистът изпрати много поздрави на водещите на предаването, като отказа да коментира подробно пред репортера връчил му статуетката.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=319439

Това е първия златен скункс свързан с ЦСКА, вашите колко са? Я си припомнете?
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 яну 2013 13:55

Треньор е на дедовия... От както го разкриха в Ботев не го искат никъде. Естествено некадърниците няма да откажат опит да ни запушат устите.. Който им се върже и тоя път ще е пълен идиот, защото Радуканов е треньор, само когато има Зику, Делев, Платини и Мораеш в атака.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 04 яну 2013 13:55

Кировец написа:
Заклет Левскар написа:Според мен Павката Дочев не е много добра идея. При него бяхте последни в България, това дори и Стойчо не можа да постигне, въпреки, че доста се постара. При Любо Пенев пък бяхте последни в Лига Европа - и той не е добра партия. Остава Пламен Марков - този за две хилки на месец ще се посвети на усърдна треньорска дейност и пушек ще се вдига.

Колега, хайде като пишем да се съобразяваме с фактите. Миналата година Стойчо не се стара да сме последни, а първи и за твоя радост не станахме, та сега свободно можеш да ни заливаш с ехидни псалми.

Колега, за тази есен имах впредвид. Малко ме му достигна на Стойчо да се докосне до заветното 16 място.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Архив”