Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Стойчо си остава герой с червено сърце. Направил е ужасно много за ЦСКА и един ден ще се завърне отново. До нови срещи, бате Стойчо! Да си жив и здрав! Успех с новия отбор, който и да е той! 

Последна промяна от Кировец на 04 яну 2013 13:46, променено общо 1 път.
-
Ivo-Chernomoretz написа:Знам за кой си мислиш , но това логично никога няма да стане ! С добри намерения съм , просто никога !
Е,това е само шега.

Re: Златен скункс за Стойчо Младенов
Като оставим майтапа на страна Стойчо работеше при една много напрегната обстановка.Вина за нея според мен имаха и двете страни.Но ако си човек с достойнство и имаш поне малко самоуважение би напуснал сам без да дочакаш скункса и неустойката.
СПУКАНОГЪРНЕ
-
- Контакти:
гражданин от село написа:Ivo-Chernomoretz написа:Знам за кой си мислиш , но това логично никога няма да стане ! С добри намерения съм , просто никога !
Е,това е само шега.

- Jorkorazporko
Re: Златен скункс за Стойчо Младенов
И за какво му дават скункса? За това, че мачка Левски където ги хване? Или за това, че със играчи от кол и важе щеше да стане шампион ако собствениците не бяха продали титлата? Или за това, че е елиминирал Ливърпул? Може би за това, че вкара отбора в четворката без да взима заплата с играчи събрани от плажовете и Б група? Стойчо е ВЕЛИК!
Херо не го харесвам като човек, но си е треньор от всякъде. Той с нашите играчи ни прави шампиони.
За съжаление няма как да стане. А иначе Методи Деянов е бъдещето на ЦСКА.

- Заклет Левскар
Според мен Павката Дочев не е много добра идея. При него бяхте последни в България, това дори и Стойчо не можа да постигне, въпреки, че доста се постара. При Любо Пенев пък бяхте последни в Лига Европа - и той не е добра партия. Остава Пламен Марков - този за две хилки на месец ще се посвети на усърдна треньорска дейност и пушек ще се вдига.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
PR_CSKA написа:Херо не го харесвам като човек, но си е треньор от всякъде. Той с нашите играчи ни прави шампиони.За съжаление няма как да стане. А иначе Методи Деянов е бъдещето на ЦСКА.
Чул те Господ! Много ще се радвам Методи да води отбора.
Днес е един лош ден за ЦСКА.Най-сетне се изпълни синьото желания Младенов да бъде изгонен от Армията.Но от това управление (на Титан) аз не очаквам нищо друго.Тези тарикати носят само срам за клуба и колкото по-бързо се изнесат от ЦСКА,толкова по-добре!
П.П.
Успех на новия треньор на армейците.Който и да е той аз му пожелавам да стане шампион с ЦСКА и да вдигне купата на България !
П.П.
Успех на новия треньор на армейците.Който и да е той аз му пожелавам да стане шампион с ЦСКА и да вдигне купата на България !
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Заклет Левскар написа:Според мен Павката Дочев не е много добра идея. При него бяхте последни в България, това дори и Стойчо не можа да постигне, въпреки, че доста се постара. При Любо Пенев пък бяхте последни в Лига Европа - и той не е добра партия. Остава Пламен Марков - този за две хилки на месец ще се посвети на усърдна треньорска дейност и пушек ще се вдига.
Колега, хайде като пишем да се съобразяваме с фактите. Миналата година Стойчо не се стара да сме последни, а първи и за твоя радост не станахме, та сега свободно можеш да ни заливаш с ехидни псалми.