Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Само да не почнат да бягат играчите ви ....
Син до гроб_ написа:Кировец написа:Син до гроб_ написа:Споко бе,какво виете на умряло ? Ще ви доведат другия шизофреник Йешич и той ще яхне вълната на директиви,заговори,конспирации...... предвид леката ви програма ще запишете няколко победи и пак ще почнете да плякате колко велик треньор е сърбинът и набързо ще забравите какво сте писали тук ! Виждали сме го вече това ваше изпълнение ! Помнете ми думата ,точно така ще стане,мога да се обзаложа !
Хайде, ама аз ще заложа на Радуканов и ще загубиш.
Един виртуален бас ?
Наградата каква ще е?
- Син до гроб_
- Контакти:
Нали имате връзки в Либия бе,там няма ли специалисти ? 

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
vaskonti написа:„Надявам се, че заедно с Анатоли Нанков ще вземат правилното решение и ще се разделим нормално“, призна един от шефовете в ЦСКА
„Никой не искаше Стойчо на „Армията“, заяви изпълнителният директор Венцислав Живков. Един от шефовете в „армейския“ клуб призна, че и той не е имал желание да работи с легендата на „червените“. Както е известно, преди броени минути Младенов бе уволнен от Живков по изричното желание на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов. Босът на 31-кратния шампион на България разкри, че в момента се водят преговори с два треньорски екипа – роден и чуждестранен, като през следващата седмица ще стане ясно името на новия наставник.
„Никой не искаше Стойчо Младенов в клуба, включително и аз. Решението за раздялата с него е изцяло по желание обаче на собствениците. Те са хората, които дават пари за клуба. Ако се появи някой, който е готов да плати желаната от Димитър Борисов и Иво Иванов сума, да дойде, да купи отбора, пък после да остава за пет години даден треньор. В момента имаме нужда от промяна. Откакто сме ние на власт, никога не сме били толкова ниско в класирането“, коментира Живков.
„Освен Младенов багажа от „Армията“ си стягат Анатоли Нанков и Бисер Цолов, а договорът на Илиян Василев изтече и няма да бъде подновен. Единственият, който остава, е Роко Перота. Мисля, че решението да се разделим е най-правилното както за ЦСКА, така и за треньорския щаб. Срещата премина нормално, разбрахме се коректно. Предложих им да се разделим по взаимно съгласие и им дадох време да размислят и да се консултират с адвоката си.
Аз апелирам към тях следното: да си вземат парите и да си тръгват. Всичко, което им се полага по договор, ще им бъде изплатено. Съгласни са с предложената от нас сума. Неустойка обаче няма да получат“, допълни още един от шефовете на 31-кратният шампион на България.
„В момента се водят преговори с два треньорски екипа – роден и чуждестранен. До вторник ще се знае кой е новият старши треньора на ЦСКА. Пред нас на дневен ред продължава да стои Купата на България и шампионската титла. Ще има строги изисквания спрямо новия треньор“, категоричен бе за финал Живков.
Тоя Венци може ли да е такъв идиот а? не го бил искал на Армията че кой е тоя????
Ivo-Chernomoretz написа:Само да не почнат да бягат играчите ви ....
дано не се случва това на никой български отбор, пожелавам ви го от сърце, последните няколко години едни мафиоти искат да убият нашия отбор.

- Син до гроб_
- Контакти:
Кировец написа:Син до гроб_ написа:Кировец написа:Син до гроб_ написа:Споко бе,какво виете на умряло ? Ще ви доведат другия шизофреник Йешич и той ще яхне вълната на директиви,заговори,конспирации...... предвид леката ви програма ще запишете няколко победи и пак ще почнете да плякате колко велик треньор е сърбинът и набързо ще забравите какво сте писали тук ! Виждали сме го вече това ваше изпълнение ! Помнете ми думата ,точно така ще стане,мога да се обзаложа !
Хайде, ама аз ще заложа на Радуканов и ще загубиш.
Един виртуален бас ?
Наградата каква ще е?
Ами значи първото ,което ми дойде на акъла е загубилият да държи емблема на противника за аватар 1 седмица ,но .....ми се вижда много крайно,поне за мен .

Нашата сила обединява победители !
venger написа:Кировец написа:Бай Радукан е готов на всичко - даже и без пари ще се заеме с мисията - ЦСКА аут от всякакви евроквалификации. Как да не изгонят Стойчо? Милен ще работи за 500лв заплата и ще пробва схемите от училището за треньори в ЦСКА, а после току виж поел някой от ранга на Банско(нищо лошо против града и отбора).
Е, добре! А защо трябваше изобщо да бъде махан Радуканов?
Едно Гърне знае отговора, чадо...
Искаше ми се Стойчо да остане, достатъчно резили сътвори, сега има шанс да нацелите точният треньор и да ви извади от калта, доколкото е възможно.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Teo написа:Ivo-Chernomoretz написа:Само да не почнат да бягат играчите ви ....
дано не се случва това на никой български отбор, пожелавам ви го от сърце, последните няколко години едни мафиоти искат да убият нашия отбор.![]()
![]()
![]()
Искренно ви пожелавам да се оправите наистина от сърце ......... писна ми да гледам как някакви си селяни съсипват футбола !
- cska - maina
ама журналистите са едни платени мишки
на тоя отбор вече не му трябва треньор

на тоя отбор вече не му трябва треньор
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг