Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ivo-Chernomoretz написа:В момента отборите правят напълно грешни постъпки ! Примамват по-класни футболисти , а нямат пари за заплати и не са сигурни в заплащането си - това играчите го виждат , четат из медиите и си правят сметка закакво става въпрос ! Не знам каква е тази политика да привличаш добри футболисти , а да нямаш пари за заплатата им , по-точно този случай с Хюсеинович ... просто няма смисъл
magichko написа:Ivo-Chernomoretz написа:В момента отборите правят напълно грешни постъпки ! Примамват по-класни футболисти , а нямат пари за заплати и не са сигурни в заплащането си - това играчите го виждат , четат из медиите и си правят сметка закакво става въпрос ! Не знам каква е тази политика да привличаш добри футболисти , а да нямаш пари за заплатата им , по-точно този случай с Хюсеинович ... просто няма смисъл
в случая не че нямат пари за заплатата му а не искат да му дадът исканите от него много пари на ръка , но пак не си разбрал и коментираш
Ivo-Chernomoretz написа:magichko написа:Ivo-Chernomoretz написа:В момента отборите правят напълно грешни постъпки ! Примамват по-класни футболисти , а нямат пари за заплати и не са сигурни в заплащането си - това играчите го виждат , четат из медиите и си правят сметка закакво става въпрос ! Не знам каква е тази политика да привличаш добри футболисти , а да нямаш пари за заплатата им , по-точно този случай с Хюсеинович ... просто няма смисъл
в случая не че нямат пари за заплатата му а не искат да му дадът исканите от него много пари на ръка , но пак не си разбрал и коментираш
Ами не е ли същото бе брато ? Да го искаш , а да не плащаш цената му ? Едно и също е
magichko написа:Ivo-Chernomoretz написа:magichko написа:Ivo-Chernomoretz написа:В момента отборите правят напълно грешни постъпки ! Примамват по-класни футболисти , а нямат пари за заплати и не са сигурни в заплащането си - това играчите го виждат , четат из медиите и си правят сметка закакво става въпрос ! Не знам каква е тази политика да привличаш добри футболисти , а да нямаш пари за заплатата им , по-точно този случай с Хюсеинович ... просто няма смисъл
Ами не е ли същото бе брато ? Да го искаш , а да не плащаш цената му ? Едно и също е
каква цена ? това са пари на ръка за него , а не цена или заплата ! заплатата дори му хареса , но лично аз не искам такива хора като този ! да не говорим , че сме го гледали в 2 мача по тв-то !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта