Гришо отнесе и Мелцер, среща Багдатис на 1/2-финал

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Гришо отнесе и Мелцер, среща Багдатис на 1/2-финал

Мнениеот magichko » 04 яну 2013 09:36

Отличното начало на сезона за Григор Димитров продължи с изразителна победа срещу Юрген Мелцер, благодарение на която първата ни ракета си осигури място в полуфиналите на турнира в Бризбейн.

Гришо се наложи над австралиеца с 6:3, 6:2 и за четвърти път в кариерата си ще играе в предпоследния етап на съревнование на АТР. Няколко часа преди мача си с Мелцер, Димитров сподели във Фейсбук, че е развълнуван от представянето си, но трябва да запази пълна концентрация, пише БГНЕС.

Малко по-късно той демонстрира именно това и отстрани опитния 31-годишен австриец само за 59 минути. 21-годишният хасковлия направи три пробива в мача, не допусна такъв и наниза 17 аса.

В спор за място на финала той ще излезе срещу 6 години по-възрастния от него кипърец Маркос Багдатис. Димитров победи бившия №8 в света през 2011 г. в Мюнхен в три сета, но загуби от него на Уимъблдън 2012, когато имаше здравословни проблеми и бе принуден да се откаже във втория сет.

Багдатис е печелил досега 4 титли, като три от тях са на твърди кортове, на каквито се играе в Бризбейн. За последно кипърецът триумфира на турнира в Сидни през 2010 година.

В 1/4 финалите той отстрани поставения под №3 Жил Симон със 7:6 (7:5), 7:6 (7:5). С достигането си до най-добрите четирима в Бризбейн Димитров си осигури 90 точки за световната ранглиста и 22 500 долара от наградния фонд.

Евалата Гришо !!!!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Гришо отнесе и Мелцер, среща Багдатис на 1/2-финал

Мнениеот ros » 04 яну 2013 09:44

Страхотен старт на годината за Гришо. Полуфинал още в първия турнир за 2013!!! Дано Багдатис не спре устрема му и Димитров да подобри най-доброто класиране на българин в турнирите от АТР до сега, класирайки се на финала в Бризбейн.

ДАВАЙ ГРИШО!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 04 яну 2013 09:46

ros написа:Страхотен старт на годината за Гришо. Полуфинал още в първия турнир за 2013!!! Дано Багдатис не спре устрема му и Димитров да подобри най-доброто класиране на българин в турнирите от АТР до сега, класирайки се на финала в Бризбейн.

ДАВАЙ ГРИШО!!!

дърт е Багдатис вече , Гришон треа да го изяде надявам се :) само не разбрах в събота от колко е ?

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 04 яну 2013 09:50

Наистина прекрасно начало на годината за Григор. Много силна игра. Багдатис се е справил сравнително лесно с Жил Симон, явно и той е в добра форма, а пък и в Австралия винаги играе силно. Очертава се страхотен мач, дано Гришо го вземе.
magichko написа:
ros написа:Страхотен старт на годината за Гришо. Полуфинал още в първия турнир за 2013!!! Дано Багдатис не спре устрема му и Димитров да подобри най-доброто класиране на българин в турнирите от АТР до сега, класирайки се на финала в Бризбейн.

ДАВАЙ ГРИШО!!!

дърт е Багдатис вече , Гришон треа да го изяде надявам се :) само не разбрах в събота от колко е ?

Все още не е ясно. След няколко часа сигурно ще излезе програмата за утре. ;)

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 04 яну 2013 09:53

Браво на Гришата.Гледах последните няколко гейма направо го разпиля.20 поредни точки за нашето момче.След като проби и поведе с 3-2 в шестият гейм наниза 4 поредни аса.Последва пробив на нула и още една порция асове.Успех срещу Багдатис.

пп:Багдатис победи Симон 6-3 6-4 а не както пише в статията 7-6 7-6
Последна промяна от xadez на 04 яну 2013 10:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 04 яну 2013 09:57

Мен ме притеснява , че всеки път като направи нещо такова смисъл не се пише и шуми много и той си бие.. и като настене много суматоха всеки почва да гледа и да чака да бие и точно тогава Гришата се проваля :)

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 04 яну 2013 09:58

Интревю с Гришата след мача с Мелцер

Никога не гледам прекалено напред и винаги мисля за следващия мач. Първите два бяха много тежки и днес просто исках да изляза и да покажа добър тенис", коментира първата ни ракета.

"Определено играя добре на този турнир. Направих три добри мача на сингъл и още два на двойки. Чувствам се добре на кортовете в Бризбейн и всъщност условията подхождат на играта ми", сподели Гришо след победата, добавяйки че не мисли, че през днешния мач е дал 100% от това, на което е способен.

"Просто искам да изляза на корта и да се забавлявам. Да играя играта си и разбира се да импровизирам малко", коментира Григор преди предстоящия двубой, след който 21-годишният българин може да пренапише поредната страница в историята на родния ни мъжки тенис.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 04 яну 2013 10:01

xadez написа:Интревю с Гришата след мача с Мелцер

Никога не гледам прекалено напред и винаги мисля за следващия мач. Първите два бяха много тежки и днес просто исках да изляза и да покажа добър тенис", коментира първата ни ракета.

"Определено играя добре на този турнир. Направих три добри мача на сингъл и още два на двойки. Чувствам се добре на кортовете в Бризбейн и всъщност условията подхождат на играта ми", сподели Гришо след победата, добавяйки че не мисли, че през днешния мач е дал 100% от това, на което е способен.

"Просто искам да изляза на корта и да се забавлявам. Да играя играта си и разбира се да импровизирам малко", коментира Григор преди предстоящия двубой, след който 21-годишният българин може да пренапише поредната страница в историята на родния ни мъжки тенис.

Браво на него , сега една хубава почивка за утре

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 04 яну 2013 10:07

САМО ДА вметна ,че който иска да гледа Григор на живо ще ма тази възможност съвсем скоро.От 1до-3 февруари ще домакинстваме на Финландия за Дейвис.Мачовете ще се играят в зала София.

Върни се в “Тенис”