Май има много прости хора в този форум. Когато Стойчо дойде в ЦСКА миналата зима всички предричаха оставане извън Европа на ЦСКА, а той завърши на второ място и за малко да развали плановете на хората.
Какво е виновен Стойчо, че единствения му нападател срещу Мура беше Станко? Какво е виновен, че трябваше да използва дървета в този мач, които са за ниво "Б" група?
Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Re: "Титан" уволни Стойчо
Май има много прости хора в този форум. Когато Стойчо дойде в ЦСКА миналата зима всички предричаха оставане извън Европа на ЦСКА, а той завърши на второ място и за малко да развали плановете на хората.
Какво е виновен Стойчо, че единствения му нападател срещу Мура беше Станко? Какво е виновен, че трябваше да използва дървета в този мач, които са за ниво "Б" група?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:vaskonti написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:50 процента си звучи стряскащо откоято и страна да го погледнеш
Да, с 22к лева на месец едвам ще върже двата края. Напомням, че отделно има солидни бонуси, само дето те се получават при успех...
наблегни на това че му я намалят на полувина и ми кажи кой в днешно време би се съгласил на подобно нещо в българия
Ти наблегни на това какви са заплатите по принцип в България, щом ще даваш подобни сравнения. Иначе да - не Стойчо, а титаните са истинските идиоти, че са му предложили тая заплата, а сега се чудят как да я резнат. Но от друга страна най-вероятно Стойчо щеше да дойде и при първоначално предложение за заплата от 22к, така че не виждам защо сега да не се съгласи на такава, вече реална оферта. Най-малкото ще спечели уважението на феновете, които не го харесват. А тези фенове не са малко...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- delqnski47
- Контакти:
гражданин от село написа:delqnski47 написа:2.Уволняват Стойчо,заради слаби резултати(Подкрепям Стойчо...все пак той не е човекът,който разпродаде отбора и загубихме титлата,както и периодът в който не участваха половината играчи)
Какви незаменими играчи бяха продадени(Мораес беше някаква схема м/у Гърнето,Бекали и Металург за мен)?Мача със Симитли,титлата,8 точки педнина без кои "звезди" бяхме?Мура и с 9 играча трябва да я отстраниш без проблем,а той имал само 13-14 ли бяха?На кого не му харесваха три синджира играчи?Какви ли трябва да са били,за да са по-слаби от Нилсон и Спрокел,които той си ги хареса и доведе?Кой изгони половината отбор?А да,забравих,че основният играч около,който щеше да се гради ЦСКА - египетският Меси му го отказаха.
Нещата са комплексни,но всичко тръгна от продажбата на Зику,Платини,Нелсън,Делев..според мен не е малко!И Стойчо има грешки,но грешките не тръгнаха първо от него!А някой път грешки се създават от други грешки направени преди това!Няма значение дали е Мура или Юнайтед в случая,но това си е мое мнение!
П.П.Мачът със Симитли както и да бе завършил,всичко щеше да се дължи на играчите,а не на треньора,защото той беше дошъл едва ли не ''оня ден''!Но това пак си е мое мнение!Нилсон и Спрокел са грешки на Стойчо!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Потресен съм какви глупости са изписани от подлогите на Титан в тази тема, като градския селянин и делянски.Много ги жалите паричките на пернишките боклуци.С пистолет ли ги караха да му предлагат такава заплата? Сега той бил виновен, че си я искал.
Това с неустоимите предложения е широко разпространен похват на българските мошенници- бизнесмени.Аз лично съм работил при един такъв.Обещават голяма заплата получаваш в най- добрия случай една за зарибяване и после минаваш на изчакване уж временни затруднения. Така кой колкото издържи, свидетел съм на един заблуден стоя шест месеца без заплата само с аванси от по 100 лв.Престанете да коментирате спортнте резултати защото друг при това пияно ръководство нито щеше да бие Левски ,нито да отстрани Лудогорец.Да не говорим ,че нито един тренъор нямаше седне на скамейкта в мач за ЛЕ с 12 полеви играча, а щеше да тегли един сиктир на малоумните пернишки алкохолици и да ги остави да се излагат.
Това с неустоимите предложения е широко разпространен похват на българските мошенници- бизнесмени.Аз лично съм работил при един такъв.Обещават голяма заплата получаваш в най- добрия случай една за зарибяване и после минаваш на изчакване уж временни затруднения. Така кой колкото издържи, свидетел съм на един заблуден стоя шест месеца без заплата само с аванси от по 100 лв.Престанете да коментирате спортнте резултати защото друг при това пияно ръководство нито щеше да бие Левски ,нито да отстрани Лудогорец.Да не говорим ,че нито един тренъор нямаше седне на скамейкта в мач за ЛЕ с 12 полеви играча, а щеше да тегли един сиктир на малоумните пернишки алкохолици и да ги остави да се излагат.
- Red Warrior
- Контакти:
гражданин от село написа:delqnski47 написа:2.Уволняват Стойчо,заради слаби резултати(Подкрепям Стойчо...все пак той не е човекът,който разпродаде отбора и загубихме титлата,както и периодът в който не участваха половината играчи)
Какви незаменими играчи бяха продадени(Мораес беше някаква схема м/у Гърнето,Бекали и Металург за мен)?Мача със Симитли,титлата,8 точки педнина без кои "звезди" бяхме?Мура и с 9 играча трябва да я отстраниш без проблем,а той имал само 13-14 ли бяха?На кого не му харесваха три синджира играчи?Какви ли трябва да са били,за да са по-слаби от Нилсон и Спрокел,които той си ги хареса и доведе?Кой изгони половината отбор?А да,забравих,че основният играч около,който щеше да се гради ЦСКА - египетският Меси му го отказаха.
За мача с Мура съм коментирал хиляди пъти и не виждам смисъл. За титлата - Стойчо направи истинско геройство, че с тези футболисти не му стигна един гол за да стане шампион. Или може би за изпуснатата дузпа от Мораеш в Перник, или гредите в Разград е виновен Стойчо?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
И не виждам защо има тема за нещо, което не е потвърдено, а само изплюто от един жълт сайт, в който не знам още кой влиза.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Те и Мура 05 не са на по-високо ниво. Като гледам Словенската Б група ги зове.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
гражданин от село
Така е,който няма аргументи преминава на лични нападки и прозрения за платени от орки,буклуци и гърнета.Следващото са гадаенето,ако не бил Стойчо какво щяло да бъде.Ми направете си една секта на Стойчо и сред вас няма да има "богохулници",а тук всеки има право на свое мнение и не е лошо да се въздържат някои от оценки за други привърженици на ЦСКА.
Ти за ниво недей да говориш защото изядохте Стойчовия въпреки Камазите с рубли където ви ги изпратиха от Лубянка.С тия жепейци начело ще ми говори за ниво
Вие такъв като Стойчо дето е отстранявал Ливърпул нито сте имали нито някога ще имате-